Un amestec de suc ajută dizolvarea pietrelor de la rinichi, de la ficat şi de la fiere

download (5)Sucul de sfeclă roşie este un bun purificator al sângelui, ajută la regenerarea celulelor roşii, la detoxifierea ficatului, stimulează metabolismul, arde grăsimile depozitate, dizolvă şi elimină excesul de calciu din organism, detoxifiaza colonul, curaţă sângele, întăreşte sistemul imunitar şi expertizează întreg organismul;  acţionează ca un protector hepatic puternic, regenerează celulele hepatice şi stimulează funcţia hepatică. Sucul de sfeclă roşie amestecat şi cu alte compoziţii naturale face minuni. Poate fi amestecat cu suc de morcov sau mere.Fitonutrienţii din mere ajută la reglarea nivelului de glucoză din sânge. Cercetările recente arată că polifenolii din mere previn fluctuaţiile bruşte ale valorilor de zahăr din sânge. În plus, polifenolii din mere pot reduce absorbţia de glucoză din tractul digestiv. În funcţie de gustul fiecăruia şi de deficienţele din organism, fiecare poate adăuga suc de pătrunjel, mărar, leuştean s.a. Verdeţurile şi condimentele ajută fierul să se absoarbă mai bine în sânge, dar oferă şi o doză mai mare de antioxidanţi, care vă vor conferi mai multă putere, sănătate şi vă vor face să vă simţiţi energici. Sucul natural pentru dizolvarea pietrelor de la rinichi, de la ficat şi de la fiere se obţine astfel:3 mere, 3 sfecle roşii, 1 mâna pătrunjel proaspăt, 1 mâna salată verde, 1 mâna coriandru proaspăt, 4 tulpini de ţelină, 1 castravete, 1 1/2 feliuţă ghimbir.

Mod de preparare:
1. Toate ingredientele se trec prin storcătorul prin presare la rece.
2. Consumaţi imediat, sau îl puteţi păstra la frigider timp de câteva ore
Pentru a fi asiguraţi că scăpăm de chimicalele din produse, înainte de transformare în suc se clătesc în apă şi oţet de mere. La un litru de apă se pune o lingură de oţet de mere şi se adăugă peste fructele şi legumele din bol. Se lăsa timp de cinci minute să acţioneze, după care se clătesc vegetalele foarte bine. O altă metodă constă în adăugarea în apă a trei-patru linguriţe de bicarbonat de sodiu. Se lăsa câteva minute să acţioneze, după care se clăteşte sub un jet puternic de apă.
O soluţie bună de a scăpa de pesticidele din fructe şi legume constă în folosirea unui aparat care utilizează “apa activă”. Aceasta degradează pesticidele de pe suprafaţa vegetalelor

1 Comentariu adauga un comentariu

  1. dumitru says:

    Cine a inventat reteta???? nu avem nimic oficial .Ar fi minunat sa avem o provenienta a retetei

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*