Daca PREOTUL Sf. Grigore Dialogul (Papă al Romei la 590-604), a scris despre icoană că reprezintă o “Scriptură pentru analfabeţi,” pentru manipulat oamenii , cit o sa mai UMPLEM mintile oamenilor cu idoli otravitori, mintind poporul cu iconatorul? Cit o sa mai faceti bani murdari din manipularea Oamenilor?Cit mai puneti pe nestiutori sa pupe oase moarte si sa se inchine la pareti pictati !NU VA ESTE rusine? Iata Ce sta scris (in Biblie) despre icoană!

bbbbb O icoană este o imagine BOLNAVA a omului Pacatos  (de obicei bi-dimensională) reprezentând pe Hristos, sfinţi,sfintisori, îngeri, evenimente biblice importante, pilde sau evenimente din istoria bisericii, dar toate sunt reprezentări iconate ,mincinoase,greșite-icoane eronate, făcute de mintea omului păcătos.“Ceea ce scrisul prezintă cititorilor, imaginea icoanei prezintă celor neînvăţaţi o falsă arătare, pe care o privesc oameni. În ea şi cei ignoranţi văd si inteleg ca este o falsitate. Icoana este ca o “Scriptură pentru analfabeţi,”a spus fostul PAPA”. Citiți vă rog și alte falsuri despre icoană în Epistola către Episcopul Serenus din Marsilia, NPNF 2, Vol. XII, p. 53.

“Un creştin adevărat nu primeşte, şi nu păstrează în inimă nici un idol sau ura, pentru că idolatriile sunt roadele diavolului” (Sf. Ioan de Kronst). Lipsa de putere a ortodoxiei rezulta din ORTODOXIA DE AZI, cea a preoţilor, teologilor, şi a enoriaşilor, pentru că a devenit lumească, iconată”(Părintele Serafim Roşe 1934-1982).

Ce  sta  scris   (in Biblie) despre  icoană!

Din mulţimea pericolelor păcătoase ale idolatriei consemnăm doar câteva: “Idolii neamurilor sunt argint şi aur, lucrare făcută de mâinile oamenilor.Au gură, şi nu vorbesc, au ochi, şi nu văd,Au urechi, şi totuşi n-aud, da, n-au suflare în gură.Ca ei sunt cei ce-i fac, toţi cei ce se încred în ei.” (Psalmul 135/15-18). (Isaia 41/29) Iată că toţi sunt nimic, lucrările lor sunt zadarnice, idolii lor sunt o suflare goală!” (Isaia 41/29). “Cei ce fac idoli, toţi sunt deşertăciune, şi cele mai frumoase lucrări ale lor nu slujesc la nimic. Ele însele mărturisesc lucrul acesta: n-au nici vedere, nici pricepere, tocmai ca să rămână de ruşine.” (Isaia 44/9-11).Ca să vedem pericolul otrăvitor al idolului – icoană vă rog să citiţi din capitolul 1, Romani.

 

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*