VerticalNews  v-a prezentat preocuparile citorva  urmași ai câtorva  bogaților  oameni din România. Astăzi vom afla cei mai fac fetele și băieții altor  politicieni . Discreți sau nu, ei au fost mereu în atenția presei. Chiar și în timpul guvernării CDR, adică în urmă cu mai bine de zece ani, numele copiilor lui Emil Constantinescu apăreau prin ziare. Mai mult sau mai puțin. În orice caz, mult mai puțin decât apare acum Elena Băsescu.

Dragoș Constantinescu, fiul fostului președinte Emil Constantinescu, nu a avut o viață de familie tocmai fericită. S-a întors în România în 1996, după ce urmase cursurile unei facultăți din Belgia și absolvise și un masterat în economie. Cât timp tatăl său a fost președintele țării a lucrat la Media Pro, unde a fost președintele Fundației „Copiii României”. În acea perioadă a cunoscut-o pe indonezianca Sana Hendartono-Cipaianu. De profesie medic stomatolog, ea era fiica secretarului Ambasadei Indoneziei la București. S-au căsătorit în 1999, iar după ce Constantinescu nu a mai candidat, Dragoș a emigrat cu soția și cu fiul său în Cehia. S-a angajat la o companie de telefonie mobilă. În acest timp, Sana a cunoscut un belgian bogat și l-a părăsit pe Dragoș. La rândul său, în ultimele luni de căsnicie, tânărul a avut o relație cu Ioana Ginghina, actriță din telenovelele „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire”. În 26 februarie 2006, el a introdus acțiunea de divorț și a obținut custodia băiatului său, care are acum 11-12 ani. Potrivit tabloidelor, Sana s-a întors în România după ce povestea de dragoste cu belgianul a eșuat. Ea a fost fotografiată la noul loc de muncă, o clinică din București unde lucrează ca medic stomatolog. În prezent, Dragoș este angajat al unei companii din Capitală și locuiește cu chirie într-un apartament.

Fiica lui Emil Constantinescu, Norina, locuiește cu soțul său, Cristian Boru, într-un apartament cu trei camere în apropiere de Academia Militară. Ea este director la compania Pro East Consulting, iar el este chirurg la spitalul Caritas din București, potrivit inpolitics.ro. Cei doi soți au o mașină Volskwagen și își fac concediul în locuri precum stațiunea 2 Mai. Fetița cuplului învață la o școală de cartier din Panduri.

 

 

 

Tudor Vasile, colecționar de vedete

Despre cei doi fii ai fostului premier Radu Vasile, Tudor și Mihai, presa a scris că au avut multe eșecuri școlare, ei fiind corigenți de mai multe ori în timpul liceului. În ciuda acestor probleme, Tudor, în vârstă de 34 de ani, (foto) învârte în prezent multe afaceri și este unul dintre bărbații bogați din high-life-ul bucureștean. Potrivit OK Magazine, Tudor este de profesie pilot de avion. În prezent, locuiește într-un apartament în zona Unirii.

Tânărul și-a deschis prima afacere la 22 de ani, în timp ce tatăl său conducea Guvernul României, iar acum are mai multe firme și este implicat în afaceri imobiliare. El deține 40% din Flexo Graphic SRL, o companie specializată în tipărirea de etichete pentru ambalaje. Potrivit lui Marian Beșleagă, director al firmei, Flexo Grafic a investit 10 milioane de euro în mașini de rottogravură. Sediul firmei este în Filipeștii de Pădure, județul Prahova, care a avut statut de zona defavorizată, iar investitorii au beneficiat de mai multe avantaje fiscale, potrivit „Cațavencu”. Tudor a fost și co-proprietar al clubului pentru homosexuali „Soho” din centrul istoric (fostul „Club Cabaret”).

În ceea ce privește relațiile amoroase, Tudor a arătat o înclinație evidentă pentru vedete. Andreea Raicu, Maria Marinescu, Anna Lesko au fost, pe rând, iubitele lui. Ultima cucerire este Norina Sandra, un fotomodel de 28 de ani. Fratele lui Tudor, Mihai, lucrează într-o instituție bancară. În afară de cei doi fii, Radu Vasile mai are o fiică dintr-o căsătorie anterioară, a relatat Q Magazine.

Studii la Groton și Harvard pentru fata lui Ciorbea

Oana Ciorbea, fiica fostului premier Victor Ciorbea, are 28 de ani și locuiște în Statele Unite, la New York. În anul 2002, ea a absolvit Magna Cum Laudae liceul Groton School din SUA. Iar în 2006 a absolvit Universitatea Harvard, tot Magna Cum Laudae. Oana a lucrat la Citi Group New York în perioada 1 iulie 2006 – noiembrie 2007, iar acum lucrează la un fond privat de investiţii din metropola americană. În iunie 2008 a participat la o licitație caritabilă de obiecte de artă pentru ajutorarea comunităților sărace din Africa.

Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu, are 40 de ani și s-a remarcat de-a lungul timpului prin afacerile dubioase pe care le-a învârtit. Când Petrom era companie de stat, Mihai a avut cu aceasta un contract foarte atractiv pentru firma sa: el deținea monopol pe distribuția de gumă de mestecat, țigări, dulciuri și alte produse consumabile în benzinăriile Petrom. Apoi, în 2005, asociatul său la firma Best XZ, Adrian Negru, a fost cercetat de DNA pentru că ar fi deturnat fonduri europene prin firma respectivă. Însă procurorii au decis că Văcăroiu junior nu a fost implicat. De-a lungul timpului, Mihai a apărut în compania unor personaje controversate precum Nicu Gheară, alături de care a petrecut Revelionul din 2006, în localitatea Kitzbuhel, în Alpii austrieci. El a fost însoțit la petrecere și de iubita lui, Cristina Băleanu, care îi este asociată în cadrul mai multor afaceri.

Catinca Roman, din nou însărcinată

Cele două fete ale lui Petre Roman, Catinca și Oana, sunt de mult timp favoritele presei de scandal, fie că poartă decolteuri extrem de adânci sau că se cuplează cu stripperii de la „Flamingo Boys”. În prezent, Catinca – fiica vitregă fostului premier – este din nou însărcinată și urmează să nască în această toamnă. În vârstă de 44 de ani, ea mai are o fetiță de 12 ani, Calina, dintr-o relație anterioară. Catinca nu a fost căsătorită niciodată, iar despre tatăl viitorului copil a spus doar că este cetățean străin, că are părul brunet și că este înalt. În această iarnă, tabloidul „Cancan” a publicat niște fotografii dintr-un club bucureștean unde Catinca se săruta și se îmbrățișa cu un puști de maximum 20 de ani. Profesional, creatoarea de modă tocmai și-a lansat o nouă colecție (prêt-à-porter Escale), după o pauză de șapte ani. Catinca are o relație foarte proastă cu fostul premier, după ce acesta și-a  părăsit soția, pe Mioara, pentru a se căsători cu Silvia Chifiriuc, o cântăreață de manele cu 27 de ani mai tânără decât el.

Oana, fiica naturală a lui Roman, este PR-ul surorii sale, organizator de evenimente și de director de imagine al companiei Direct Aeroservices, divizia aerotaxi. Recent, ea a organizat evenimentul „Dinner in the Sky” de la Mogoșoaia, prin care cei cu dare de mână au luat masa suspendați de o macara la 50 de metri deasupra pământului. Oana a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice la Sorbona și are în prezent 34 de ani. După modelul surorii sale, a avut mai multe relații cu băieți mult mai tineri decât ea. Acum este singură. Nu a fost căsătorită niciodată și nici nu are copii. Petre Roman are un copil și cu actuala soție. Petruș are un an și jumătateși a fost botezat de Dinu Patriciu.

Ana Maria Geoană, poze sexy în costum de baie

foto:ziaresireviste.roMircea Geoană are doi copii: Ana Maria și Alexandru. Ana are 16 ani, însă anul trecut își trecuse pe pagina de Facebook o vârstă mai mare, de 20 de ani, a relatat inpolitics.ro.  Adolescenta a postat pe rețeau de socializare multe poze foarte provocatoare: în pat alături de alte două prietene, îmbrăcată în rochii foarte scurte sau doar în costum de baie. La acea dată, tabloidele au scris că Ana voia să o copieze pe Elena Băsescu la capitolul imagine. Când avea 12 ani, adolescenta a cochetat cu actoria: ea a jucat alături de starurile William Dafoe şi Jeff Goldblum în filmul american „Adam Resurrected”.

Alexandru Geoană are 18 ani și învață la liceul „Jean Monnet” din Capitală. Părinții au vrut să îl trimită pe Alexandru la un liceu din Statele Unite, dar băiatul a ales să rămână în țară, pentru că nu a dorit să se despartă de gașca de prieteni. În septembrie 2009,  „Cațavencu” a publicat mai multe fotografii în care fiul lui Geoană apărea conducând o mașină în Dorobanți, deși la vremea respectivă nu avea decât 16 ani. În ciuda scandalului iscat, Alexandru nu conducea ilegal mașina Fiat 500 retro deoarece avea permis pentru a conduce vehicule sub 500 de cmc. În prezent, Alexandru se pregătește de BAC și urmează să își continue studiile în SUA sau Marea Britanie, după cum a declarat tatăl său. La fel ca sora sa, Alexandru a jucat roluri secundare în două filme “horror” turnate la Castel Film, pe când avea 13 ani – “Blood Feud” și “Love Hurts”, din seria “Pumkinhead”.

Andrei și Mihnea Năstase: vitezomanul și „nazistul”

Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, urmează modelul altor copii de VIP-uri: face afaceri, e vitezoman, merge în cluburi selecte și declanșează scandaluri. În urmă cu două luni, tânărul de 25 de ani a rămas fără permis auto pentru o perioadă de 90 de zile, după ce Tribunalul București a respins irevocabil contestația sa față de măsura Brigăzii Poliției Rutiere care l-a surprins, în august 2009, conducând cu 140 de kilometri la oră pe Șoseaua Kiseleff. Andrei acuzase “vicii” și “greșeli” ale aparatului de înregistrare. Deși nu a obținut ce voia, fiul fostului premier a avut dreptul să conducă pe toată perioada procesului, adică aproape doi ani de zile. Andrei a terminat Facultatea de Economie la Universitatea Bocconi din Milano, iar acum se ocupă de afaceri imobiliare prin intermediul unei firme din Slobozia. Totodată, el este proprietarul petshop-ului “Doggie Style” din Capitală, potrivit Kamikaze. Alături de iubita lui, Bianca Crivăț, Andrei apare des prin cluburi, în special în Gaia și Bonton din Herăstrău. În februarie 2010, presa a scris că garda sa de corp, din prea mult zel, i-a dat un cap în figură, spărgându-i arcada, unui tânăr care se așezase din greșeală la masa odraslei lui Năstase.

Și Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostul premier, a intrat în vizorul presei după ce și-a pictat o svastică pe braț. Revista „Kamikaze” a publicat mai multe fotografii în care Mihnea apărea cu simbolul nazist pe braț în timpul unei petreceri de  Halloween organizată de liceul din Elveția la care studiază (taxa anuală este de 40.000 de euro). Adrian Năstase l-a pedepsit pe fiul său înscriindu-l în timpul verii la un stagiu de internship la „Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România – Elie Wiesel”.

Fiul lui Hrebenciuc: asistent universitar cu mașină de 60.000 de euro

Andrei Hrebenciuc, fiul de 27 de ani al liderului PSD Viorel Hrebenciuc, este un alt personaj drag presei de scandal. Ghinionul pare să îl urmărească de ceva vreme pe junior: mașina sa luxoasă, un model BMW Seria 6 în valoare de 60.000 de euro, i-a fost furată de două ori în ultimii doi ani. De fiecare dată, bolidul a fost recuperat de poliție. Își petrece timpul liber în localuri selecte: Casa di David, Restaurant Gondola, cafenelele de pe Radu Beller sau Clubul Bamboo. Locuiește împreună cu părinţii într-o vilă de 200 de metri pătraţi, în valoare declarată de 200.000 de lei, trecută pe numele său. Totuși, el are și preocupări mai alese. Este preparator universitar și doctorand la Academia de Studii Economice din Bucureşti, unde predă microeconomie, macroeconomie şi economie europeană. Toamna trecută a lansat la librăria „Diverta” volumul „Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice”, lucrare ce cuprinde viziunea sa asupra  situaţiei economice din lume. Dacă teoretic pare să stăpânească economia destul de bine, practic are probleme serioase. Potrivit „Adevărul”, la sfârșitul anului 2008, tânărul era acționar la două firme care înregistrau pierderi serioase („Moda zilei” – comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei și „La Magic Roma” – bar).

În prezent, după o relație de lungă durată cu Elena Băsescu, Andrei este împreună cu Irina Noapteș, de 22 de ani, fiica lui Alexandru Noapteş, fostul director general al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar “CFR Călători”. El este judecat în libertate de procurorii DNA, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor statului, pentru un prejudiciu de 700.000 de euro.

La final, câteva vorbe despre fetele lui Tranian Băsescu. După o carieră de fotomodel și relații amoroase cu Andrei Hrebenciuc, Ionuț Gheorghe sau ziaristul Radu Prunaru, Elena Băsescu, ajunsă la 31 de ani, are acum o meserie mai serioasă: este europarlamentar și totodată membru PDL. A continuat să gafeze și la Strasbourg. În martie 2010, într-o intervenție în plenul PE a vorbit despre scutul antirachetă, încurcând data la care România a acceptat invitația SUA de a participa la sistemul antirachetă. Apoi a susținut că acordul pe acest subiect trebuie ratificat de Parlamentul European, ceea ce era fals. Recent, ea s-a împăcat la Cannes cu fostul ei iubit Bogdan Ionescu, poreclit Syda, a relatat „Click”.

Spre deosebire de sora sa, Ioana Băsescu duce o viață mult mai discretă. De profesie notar, ea a petrecut doi ani în judeţul Vrancea, în comuna Păuneşti, unde a avut deschis un cabinet. La sfârșitul anului trecut, ea s-a mutat în noul său cabinet, amplasat într-un conac boieresc de pe șoseaua București-Ploiești. Ea are o relație cu italianul Giovani Francesco, proprietarul Music Channel.