Era de asteptat ca Dorin Florea, primarul municipiului Targu Mures, sa fie “ingropat” de viu , pentru ca , printre alte atitudini curajoase , a atentionat “slujbasii domnesti ” ca mantuirea Poporului Roman nu se face prin Catedrala Neamului ci, aceasta este construita ca sa prosteasca poporul cu iconatorul , dar si prin puparea de moaste si picturi iconate, mute si surde, pe banii fraierilor/// Asasini si asasinate “celebre”/// “Religia ” viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE este o mişcare satanistă masonică// Iluminatii care intuneca Romania si demoleaza lumea

https://www.youtube.com/watch?v=zYl8s8iTQy8/// Sfârşitul lumii, prezis de un FRANCMASON pe patul de moarte
okDorin Florea, primarul municipiului Targu Mures, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru abuz in serviciu, pentgru ca ,se presupune ca  functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, intr-un dosar ce vizeaza finantarea Asociatiei Sportive Fotbal Club din oras.

In acelasi dosar a mai fost trimis in judecata Imola Kiss, director economic ai municipiului Tirgu Mures, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

De asemenea, Man Ioan Nucu, presedintele Asociatiei Sportive Fotbal Club din Targu Mures, la data faptelor, a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, deturnare de fonduri, in forma continuata (105 acte materiale) si spalare de bani.

Maria Cioban, Sergiu-Claudiu Maior, Istvan Benedek, Attila Laszlo Bako si Virgil Emil Macesanu, functionari in cadrul primariei Tirgu Mures, la data faptelor, au fost trimisi in judecata in acest dosar pentru complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

 

Ce spune rechizitoriul intocmit de procurorii DNA:

La data de 18 iulie 2013, inculpatul Dorin Florea, in calitate de primar al municipiului Tirgu Mures si ordonator principal de credite, si-a indeplinit defectuos atributiile de serviciu prin incalcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local catre Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, intrucat aceasta avea obligatii de plata neonorate privind impozitele si taxele catre stat, precum si contributiile catre asigurarile sociale de stat.

Concret, inculpatul Dorin Florea, beneficiind de sprijinul inculpatilor Bako Laszlo Attila si Macesanu Emil Virgil, a initiat, in conditii ilegale, un proiect de hotarare de consiliu local care a stat la baza adoptarii, in mod ilegal, la data de 25 iulie 2013, a hotararii a Consiliului Local Municipal privind aprobarea alocarii, de la bugetul local, a sumei de 7.500.000 lei pentru sezonul competitional 2013-2014, in vederea continuarii asocierii dintre municipiul Tg. Mures si Fotbal Club Municipal Tg. Mures.

La acea sedinta au participat, pe langa secretarul Primariei Municipiului, inculpata Cioban Maria care a contrasemnat documentul respectiv si consilierii Maior Sergiu-Claudiu, Benedek Istvan si Farcas Ioan care erau si membri in Consiliului Director al Asociatiei Sportive Fotbal Club ASA 2013 (Fotbal Club Municipal) Tirgu Mures si care cunosteau faptul ca entitatea respectiva inregistra obligatii legale restante catre bugetul de stat, neputand astfel beneficia in conditii legale de finantare de la bugetul local al municipiului Tirgu Mures.

Ulterior, inculpatul Dorin Florea a incheiat si a semnat, in conditii ilegale, ca reprezentant al municipiului Tirgu Mures, alaturi de inculpata Kiss Imola, in calitate de directorul economic, un contract de asociere cu Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, contract vizat de inculpatul Macesanu Virgil in calitate de jurist, prin care s-a alocat acestei asociatii sportive, de la bugetul local, suma de bani respectiva.

Inculpatii Dorin Florea si Kiss Imola au beneficiat de ajutorul inculpatului Man Ioan Nucu care:

– a omis sa le aduca la cunostinta celor doi faptul ca asociatia sportiva inregistra obligatii legale restante catre bugetul de stat in suma de 3.578.387 lei, neputand astfel beneficia in conditii legale de finantare de la bugetul local al municipiului Tirgu Mures

– a depus o documentatie incompleta de solicitare a sprijinului financiar de la Municipiul Tirgu Mures (documentatie din care lipsea formularul de solicitare a finantarii, declaratia de impartialitate, curriculum vitae al coordonatorului de proiect, precum si anexele referitoare la documentele de infiintare a asociatiei sportive, certificatul de identitate sportiva, dovada afilierii la federatia Sportiva Nationala de specialitate, dovada depunerii situatiei financiare la data de 31 decembrie anul precedent la organul fiscal competent, certificatul de atestare fiscala, certificatul fiscal)

– a semnat contractul de asociere mentionat, in calitate de presedinte al Asociatiei Sportive Fotbal Club ASA 2013 (Fotbal Club Municipal) Tirgu Mures.

Efectiv, asociatiei sportive i-a fost virata suma totala de 7.053.000 lei, din care inculpatul Man Ioan Nucu, cunoscand ca banii provin ca urmare a savarsirii unei infractiuni, a achitat obligatii catre bugetul general consolidat al statului in suma totala de 551.831 lei si catre o unitate bancara, cu titlu de rambursare credit, in valoare de 600.000 lei.

Prin aceste fapte a fost prejudiciat bugetul local al municipiului Tirgu Mures cu suma de 7.053.000 lei, platita asociatiei sportive in perioada 21.08.2013 – 31.05.2014, concomitent cu obtinerea unui folos necuvenit pentru Fotbal Club Municipal Tirgu Mures.

D.G.R.F.P. Brasov – Agentia Judeteana a Finantelor Publice Mures s-a constituit parte civila cu suma de 7.215.121 lei.

In cauza, s-a dispus masura sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri imobile ce apartin inculpatului Man Ioan Nucu. De asemenea, a mai fost dispusa poprirea sumelor de bani detinute de catre Asociatia Sportiva “Fotbal Club ASA 2013″ Targu Mures.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Harghita, cu propunere de a se mentine masurile asiguratorii dispuse in cauza.

Procurorii DNA precizeaza ca au beneficiat de sprijinul Serviciului Roman de Informatii in aceasta ancheta.

Asasini si asasinate “celebre”

 

Cele mai celebre asasinate din istorie

asasinat2

Asasinatul, spre deosebire de crimă, este considerat uciderea unei personalităţi politice, religioase sau mondene. În general, în cazul asasinilor (cei neplătiţi), motivul este clar – gelozie, un ideal politic său religios, răzbunarea sau banii. Desigur, există şi cazuri în care nişte dezechilibraţi mintal vor să ajungă şi ei celebri măcar în acest fel.

De-a lungul timpului, asasinatul era aproape o formă de guvernământ: de la Cezar, trecând pe la Curţile regale ale Franţei sau Angliei până la cei 9 premieri niponi ucişi după 1860 sau cei 4 preşedinţi americani.
Am alcătuit o listă a celor mai răsunătoare asasinate din istoria omenirii. Ea nu este exhaustivă, însă prezintă unele dintre cele mai mediatizate, spectaculoase şi importante astfel de crime, care au schimbat istoria lumii.

1. Alexander Litvinenko, fost agent KGB în vârstă de 44 de ani, a fost otrăvit cu poloniu 210 (o substanţă radioactivă) şi a murit în noiembrie 2006, la un spital din Londra. Litvinenko fusese avertizat că urma să fie asasinat de serviciile secrete din Rusia. Înainte de a fi internat, în stare gravă, el a avut întâlniri la Londra cu doi cetăţeni ruşi. Se ştie că fostului spion i s-a pus otrava într-o cană cu ceai, găsită în camera sa de hotel. Într-un mesaj dictat cu trei zile înainte de a muri, Alexander Litvinenko l-a acuzat de-a dreptul pe preşedintele rus Vladimir Putin de asasinarea sa. Moscova a negat categoric că ar fi dorit lichidarea lui Litvinenko sau că ar avea vreo legătură cu moartea acestuia.

2. John Lennon, liderul Beatleasilor, a fost asasinat pe 8 decembrie 1980, în faţa unui hotel din New York. El a fost împuşcat în piept, în spate şi în braţul stâng. A murit 30 de minute mai târziu în drum spre spital. În acel decembrie, un fanatic, pe numele său, Mark David Chapman, a pus mâna pe pistol pentru a-şi ucide idolul, de la care cu numai câteva ore în urma primise un autograf. Nebunii intra şi ei, cum pot, în istorie. Chapman se afla şi astăzi în spatele gratiilor. Nu cu mult timp în urmă a făcut o cerere pentru a fi graţiat. Reacţiile opiniei publice au fost extrem de violente.

3. Abraham Lincoln, al 16-lea preşedinte al SUA, a fost ucis în aprilie 1865 de John Wilkes Booth, un spion sudist, supărat pe liderul de la Casa Albă pentru că sprijinea eliberarea negrilor din sclavie. Lincoln a fost împuşcat în cap, în loja sa de la teatrul Ford, în timpul unui spectacol. Booth a reuşit să scape, dar a fost prins după câteva zile şi împuşcat mortal. Deşi oficial autorităţile americane nu au acceptat asta niciodată, oamenii s-au întrebat mereu dacă mana asasinului John Wilkes Booth nu a fost dirijată de adversarii politici ai lui Lincoln. Mai ales că, la sfârşitul războiului civil din SUA (1861-1865), situaţia lui Lincoln era destul de dificilă. El se bucura de încrederea maselor largi ale americanilor, care se convinseseră că, preşedintele, deşi cu multe ezitări şi soluţii de compromis, mergea în întâmpinarea năzuinţelor poporului.

Dar numărul duşmanilor politici ai lui Lincoln nu numai că nu se micşora, ci, dimpotrivă, creştea. Îl urau atât plantatorii sudişti, cât şi simpatizanţii acestora din statele nordice, partizani ai înţelegerii cu statele sclavagiste rebele. În acelaşi timp, politica lui Lincoln continua să provoace nemulţumirea radicalilor-aripa stângă a propriului său partid, partidul republican.

4. Martin Luther King Jr. a fost un pastor baptist nord-american, activist politic, cunoscut mai ales că luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din SUA. A fost asasinat pe 4 aprilie 1968, în Memphis, Tennessee. A fost împuşcat mortal, în balconul sau de la camera de hotel. În 1977, Jimmy Carter îi acordă, postum, Medalia Prezidenţială a Libertăţii. Martin Luther King a fost cel mai tânăr laureat al premiului Nobel pentru Pace în 1964 pentru luptă împotriva segregaţiei rasiale. Ziua Martin Luther King a fost declarată, în 1968, sărbătoare naţională în SUA.

Potrivit versiunii oficiale, asasinul lui King a fost James Earl Ray, însă mulţi nu au crezut varianta asta, ci aceea că asasinatul a fost rezultatul unui complot în care au fost implicaţi înalţi oficiali din FBI, CIA, Departamentul de Stat, poliţia din Memphis, dar şi indivizi care aveau legături cu crima organizată. Un juriu din Tennessee s-a pronunţat în 1999 în favoarea familiei lui Luther King, recunoscând că asasinarea liderului de culoare a fost într-adevăr rezultatul unei conspiraţii.

5. Preşedintele american John F. Kennedy a fost împuşcat mortal, la Dallas, pe 22 noiembrie 1963, în timp ce se deplasa cu maşina prin oraş, când coloana prezidenţială traversa Dealey Plaza. Investigaţiile oficiale l-au găsit pe Lee Harvey Oswald vinovat de moartea preşedintelui.

Autorii şi motivele crimei sunt şi astăzi controversate. Au existat însă susţinători ai unei teorii a conspiraţiei din care acest Lee Harvey Oswald ar fi doar un actor. Mai ales că Oswald a fost şi el ucis la două zile după moartea preşedintelui. Recent a apărut o transcriere a unei convorbiri între Oswald şi ucigaşul său, în care aceştia discuta despre uciderea lui Kennedy ca măsură de a opri cercetările în rândul mafiei efectuate sub comanda fratelui fostului preşedinte, procurorul general Robert Kennedy. De altfel şi senatorul Robert F. Kennedy a fost împuşcat pe 5 iunie 1968, de un palestinian. Mulţi se întreabă şi astăzi cine a comandat asasinatul.

6. Arhiducele Imperiului Austro-Ungar Franz Ferdinand a fost asasinat în timpul unei vizite de lucru la Sarajevo, Bosnia şi Herzegovina pe 28 iunie 1914 de împreună cu soţia sa, Sophie, ducesa de Hohenberg, de extremistul sârb Gavrilo Princip, unul dintre cei şase membri ai unei bande teroriste coordonate de Danilo Ilic Mână Neagră. Acest asasinat a declanşat Primul Război Mondial, Imperiul Austro-Ungar declarând război Şerbiei. Cabrinovic a aruncat o bombă înspre maşina arhiducelui, explodând lângă maşină. La puţin timp arhiducele Francisc Ferdinand şi soţia sa Sophie sunt omorâţi de către Princip, în timp ce ei se aflau în drum spre spital pentru a vizita ofiţerul rănit de bombă. În momentul în care maşina a încetinit la intrarea pe un pod, arhiducele austro-ungar şi soţia sa au fost împuşcaţi mortal.

7. Premierul israelian Yitzhak Rabin a fost ucis de extremistul Yigal Amir, la un miting pentru pace desfăşurat la Tel Aviv, pe 4 noiembrie 1995. Cu toate că asasinul, Igal Amir, a fost prins în flagrant şi zace într-o închisoare, dosarul a rămas deschis. Multe mistere continua să plutească în jurul lui. Semnele de întrebare s-au înmulţit din momentul în care a fost pusă în circulaţie versiunea “celui de-al treilea glonţ”.

În cămaşă şi maieul decedatului ar fi fost detectate trei găuri de glonţ. Or, tot timpul s-a spus că Igal Amir a tras două focuri de armă asupra premierului. Amir a angajat un nou avocat şi cere revizuirea procesului. El susţine că glonţul mortal a fost cel de-al treilea. Cine a tras acest al treilea foc? Au apărut întrebări noi şi răspunsurile sunt greu de găsit.

8. Mahatma Gandhi, părintele independenţei Indiei şi iniţiatorul mişcărilor de revoltă neviolente, a fost împuşcat mortal de un fanatic hindus, la 30 ianuarie 1948, în timpul unei ceremonii religioase. El a murit cu cuvântul “Dumnezeu” pe buze. Considerat un fel de sfânt şi un conducător politic, Gandhi obţine retragerea britanică şi independentă Indiei la 15 august 1947. Incinerarea să publică a provocat manifestări extraordinare de doliu popular. Asasinul, Nathuram Godse, era un radical hindus. Godse şi complicele său, Narayan Apte, au fost condamnaţi şi executaţi în noiembrie 1949.

9. Cezar a convocat Senatul la Idele lui Marte, pe 15 martie 44 i.Hr., când a fost şi ucis. Cu puţine zile în urmă, un prezicător îi spusese lui Cezar: “Fereşte-te de Idele lui Marte”. În timpul întrunirii Senatului, Cezar a fost atacat şi înjunghiat de un grup de senatori, care se intitulau Liberatorii. Aceştia şi-au justificat acţiunea spunând că au comis tiranicid, nu crimă, apărând Republica de ambiţiile monarhale pretinse de Cezar. Printre asasini se aflau Gaius Trebonius, Decimus Junius Brutus, Marcus Junius Brutus şi Gaius Cassius Longinus; Cezar le graţiase majoritatea crimelor şi chiar îi avansase în carieră.

Marcus Brutus era un văr îndepărtat al lui Cezar şi fusese numit ca unul dintre moştenitorii săi testamentari. De asemenea, se speculează că Marcus Brutus era fiul nelegitim al lui Cezar, din moment ce acesta avusese o aventură cu Servilia Caepionis, mama lui Brutus; însă Cezar avea doar cincisprezece ani la data naşterii lui Brutus. Cezar a primit 23 de lovituri(conform altora chiar 35), care variau între superficiale şi mortale şi, ironia soartei, s-a prăbuşit la picioarele unei statui a fostului său prieten, devenit rival, Pompei cel Mare. Pompei fusese recent deificat de către Senat, unele relatări spunând că Cezar s-a rugat la Pompei în timp ce murea.

10. I.G. Duca, Armand Călinescu, Nicolae Iorga, Virgil Madgearu. Şi politica românească s-a făcut de multe ori prin intermediul asasinatelor. Istoria povesteşte cum pe 29 decembrie 1933, premierul roman I.C. Ducă a fost împuşcat în ceafă, pe peronul gării din Sinaia, de către un legionar din “echipa morţii”. Apoi, la 21 septembrie 1939, Armand Călinescu, prim-ministru al României, a fost şi el ucis în Bucureşti. În 1940, pe timpul guvernării legionare, au fost omorâţi mulţi oameni politici sau foşti demnitari, printre care Nicolae Iorga şi Virgil Madgearu.

 

Top 10 cele mai faimoase asasinate

Încă de pe timpul regelui Eglon, care a fost înjunghiat în anul 1200 î.Hr., liderii mondiali au fost asasinaţi din diferite motive: de la faptul că erau consideraţi a fi o ameninţare pentru alţi lideri până la viziunile lor politice.

Toptenz.net prezintă topul asasinatelor care au avut cea mai mare influenţă asupra unei ţări.

10. Benazir Bhutto – fostul prim-ministru al Pakistanului, 2007

Benazir Bhutto a avut o influenţă considerabilă asupra politicii pakistaneze – ea reprezenta o voce moderată într-o ţară plină de extremism. Moartea ei a lăsat un gol pe care nici un lider de opoziţie nu a fost capabil să-l umple şi o naţiune din ce în ce mai instabilă şi periculoasă. A fost asasinată pe 27 decembrie 2007, în timpul unei manifestaţii desfăşurate la Rawalpindi.

 

9. Reinhard Heydrich – succesorul lui Hitler, 1942

Reinhard Heydrich, cel care ar fi trebuit să fie succesorul lui Adolf Hitler, a fost singurul care ar fi putut câştiga războiul pentru Germania dacă nu ar fi fost ucis de către partizanii cehi, pe străzile din Praga, pe 4 iunie 1942. Dacă ar fi succedat „tronul Fuhrer-ului”, multe greşeli făcute de Hitler în ultimii ani ai războiului ar fi putut fi evitate.

8. Indira Gandhi – prim-ministru indian, 1984

Ca şi Benazir Bhutto, Indira Gandhi a fost vocea de modernizare a ţării timp de 15 ani, iar moartea sa a dus la o perioadă de instabilitate politică în India. Indira a fost asasinată pe 31 octombrie 1984 de către doi dintre bodyguarzii ei, la reşedinţa sa din New Delhi.

7. John F. Kennedy – preşedinte al Statelor Unite, 1963

John F. Kennedy a fost unul dintre cei patru presedinţi americani care a murit asasinat. Moartea sa însă, a avut cel mai mare impact asupra psihicului populaţiei americane. Kennedy a fost omorât la Dallas pe 22 noimebrie 1963.

6. Mahatma Gandhi – politician şi lider spiritual, 1948Liderul spiritual indian, Mahatma Gandhi a fost împuşcat pe străzile din New Delhi de către un student pe 30 ianuarie 1948. Asasinarea sa a fost o lovitura grea nu numai pentru India, dar şi pentru întreaga lume.

5. Julius Caesar – împărat al Romei, 44 î. Hr.

Iulius Cezar a fost una dintre cel mai influente personalităţi din istorie. Împăratul Imperiului Roman din secolul I î.Hr. a fost asasinat de către un grup de senatori pe 15 martie 44 î.Hr.

4. Martin Luther King, Jr. – activist pentru drepturile civile, 1968Atentatul asupra lui Martin Luther King a avut loc la 4 aprilie 1968 în Memphis statul Tennessee. Se presupune că uciderea pastorului baptist de culoare a reprezentat o conspiraţie politică. James Earl Ray a fost arestat pentru atentat, dar organizatorii acestuia n-au fost decoperiţi.

3. Alexandru al II-lea – ţarul Rusiei, 1881

Moartea ţarului Alexandru al II-lea, din martie 1881 a schimbat cursul istoriei pentru Rusia. Ţarul a fost pe punctul de a crea un parlament în Rusia.

2. Abraham Lincoln – preşedinte al SUA, 1865

Niciun alt asasinat nu a avut un impact atât de mare asupra unei ţări, ca al celui de-al 16-lea preşedinte al Statelor Unite. Abraham Lincoln ar fi fost împuşcat de către actorul John Wilkes Booth pe 14 aprilie 1865. Preşedintele a murit a doua zi din cauza rănilor suferite la cap.

1. Arhiducele Franz Ferdinand – moştenitor la tronul austro-ungar, 1914La 28 iunie 1914 la ora 11:00 la Sarajevo, Franz Ferdinand şi soţia lui, Sophia, au fost asasinaţi de Gavrilo Princip, un tânar sârb bosniac în vârstă de 19 ani, membru al organizaţiei Tânăra Bosnie. Această asasinare a fost motivul care a declanşat Primul Război Mondial. Cel care l-a omorât pe Franz Ferdinand, Gavrilo Princip, a murit în spitalul unei închisori habsburgice din Th

 

 

 

 

 

 

 

Alte personalităţi politice asasinate pe plan mondial

14 februarie 2005 – Fostul premier libanez Rafic Hariri (foto) este ucis la Beirut într-un atentat cu maşină-capcană care a provocat moartea altor 22 de persoane.
12 martie 2003 – Premierul sârb Zoran Djindjici este asasinat în cursul unui asediu al Guvernului sârb la Belgrad. Doisprezece foşti poliţişti şi criminali care au participat la acest atentat au fost condamnaţi.
1 iunie 2001 – Regele Birendra din Nepal şi alţi nouă membri ai familiei regale sunt asasinaţi la Katmandu de prinţul moştenitor Dipendra, care ulterior s-a sinucis.
16 ianuarie 2001 – Preşedintele Republicii Democrate Congo (RDC), Laurent-Desire Kabila, este ucis la Kinshasa de una dintre gărzile sale de corp.
27 octombrie 1999 – Premierul armean Vazgen Sarkissian este ucis alături de alţi oficiali politici în timpul unei operaţiuni de comando în Parlament.
9 aprilie 1999 – Preşedintele Nigerului, Ibrahim Bare Mainassara, este asasinat de persoane din garda sa, la Niamey.
4 noiembrie 1995 – Premierul israelian Yitzhak Rabin este asasinat la Tel Aviv de un evreu de extremă dreapta Yigal Amir, în scopul de a sabota acordul de pace de la Oslo cu palestinienii.
6 aprilie 1994 – Preşedintele din Burundi Cyprian Ntaryamira şi omologul său din Rwanda Juvenal Habyarimana sunt ucişi într-un atac comis asupra avionului lor, considerat drept factorul care a declanşat genocidul rwandez.
21 octombrie 1993 – Preşedinte din Burundi Melchior Ndadaye este ucis în timpul unei tentative de puci.
1 mai 1993 – Preşedintele din Sri Lanka, Ranasinghe Premadasa, este ucis într-un atentat sinucigaş la Colombo.
21 mai 1991- Rajiv Gandhi, fiul lui Indira Gandhi şi fost premier al Indiei, este ucis de separatiştii tamili în cursul unui turneu electoral în sudul ţării.
10 septembrie 1990 – Preşedintele Liberiei Samuel Doe este ucis de rebeli.
22 noiembrie 1989 – Preşedintele libanez Rene Moawad este asasinat la 17 zile de la preluarea funcţiei.
28 februarie 1986 – Premierul suedez Olof Palme este ucis de un tir de armă izolat la Stockholm în timp ce ieşea din cinema.
31 octombrie 1984 – Indira Gandhi, premier indian, este ucisă la New Delhi de două gărzi de corp de confesiune sikh care au vrut să răzbune asaltul armat indian împotriva templului de aur din Amritsar, loc sfânt pentru cultul sikh.

 

 

“Religia ” viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE  este o mişcare satanistă masonică

“Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” – David Rockefeller.

Noua „religie” mondială New Age reprezintă un amestec confuz de feminism sălbatic,adularea naturii, forțe energetice, autovindecare, astronomie, extratereștri, spiritism, păgânism, satanism, yoga.

Schimbarea climatică și New Age-ul păgân

Adepții pseudoteoriei numită „schimbare climatică” susțin faptul că schimbările climatice ar fi cauzate de activitățile umane care au poluat atmosfera. Globaliștii au tot interesul să susțină această pseudoteorie – inventată tot de către ei – căciaceasta va fi folosită pentru impunerea unor restricții ecofasciste la nivel mondial.

Astfel, folosindu-se de această pseudoteorie, globaliștii vor putea implementa o serie de măsuri draconice:
– confiscările proprietăților (terenuri, păduri, lacuri …) în vederea creării unor rezervații naturale în care oamenii nu vor avea voie să intre;
– înlocuirea semințelor naturale cu organismele modificate genetic;
– mutarea oamenilor în spații foarte strâmte pentru economia resurselor;
– restrângerea activităților umane;
– raționalizarea apei și hranei.
În noul sistem ecofascist răzvrătirile nu vor fi tolerate! Tăierea unei simple crengi de copac va fi pedepsită cu ani grei de închisoare, fapta fiind considerată un fel de blasmefie. Cei care se vor opune măsurilor ecofasciste vor putea fi declarați bolnavi psihici. Un adevărat sistem fascist.

Vor fi înființate așa-numitele „poliții verzi”, un fel de Green Gestapo. Aceste comandouri ecofasciste au fost deja înființate în anumite state. Acestea au dreptul să verifice facturile de la utilități, să inspecteze casele oamenilor și să-i amendeze pe proprietarii care consumă prea multe resurse (prea multe becuri aprinse, prea fierbinte apa de la duș, prea multă apă consumată …). Dacă nu sunt plătite amenzile ecofasciștii pot declara „ilegală” șederea proprietarilor în propriile case?! Știu că sună absurd însă situația asta este deja foarte reală. Este foarte important ca lumea să înțeleagă care sunt adevăratele motive pentru care globaliștii se luptă să promoveze cu orice preț (miliarde de dolari) „schimbarea climatică”.

În ecofascismului promovat de noul guvern mondial globalist omul nu va mai fi stăpânul naturii, așa cum l-a lăsat Dumnezeu, ci sclavul acesteia – nu va mai fi slăvit Dummnezeu ci creația Sa (care a fost creată pentru om).

Puțină istorie
Bineînțeles că masonii globaliști au un amestec în toată această înșelătorie globală. Acești masoni au tot încercat, în decursul istoriei, să conducă lumea. În trecut, masoneria a fost interzisă de state și Biserici pentru activitățile oculte, extrem de periculoase. Întotdeauna au încercat să distrugă națiuni, regate, religia, familia, să răstoarne firescul lucrurilor, să provoace tulburări. De la Revoluția Franceză încoace acest grup ocult, diabolic, a tot avut obsesia maladivă de a conduce cu orice preț lumea.

Cine a lansat inițial bizara pseudoteorie? Responsabil de lansarea acestei mari înșelătorii este grupul secret (masoni)  Clubul de la Roma care, în anul 1981, a publicat raportul Prima Revoluție Globală. De aici a început povestea cu „schimbarea climatică”.

Infestarea guvernelor
Întrebarea care și-ar putea-o pune oricare om sănătos la cap este de ce ar lua cineva în considerație un simplu raport publicat de un grup obscur?
Bineînțeles că, într-o lume normală, oficialii guvernamentali nu ar băga în seamă o asemenea bazaconie, însă, în interiorul centrelor de putere ale națiunilor s-au infiltrat, în timp, grupuri de presiune (aparținând masoneriei). Aceste grupuri oculte au misiunea de a promova, prin orice metode, pe orice cale, cu orice preț, planul globalist central. Cei de la vârf decid acțiunea apoi grupurile de presiune, aflate la diferite niveluri, în puncte-cheie,  acționează la unison. Un sistem asemănător celui mafiot, ocult, bazat pe ierarhie, jurăminte, relații, în care fiecare agent își îndeplinește misiunea – un sistem diabolic capabil să distrugă națiuni.

Alte grupuri oculte care fac presiuni asupra guvernelor: Royal Society, Comisia Trilaterala, CFR, grupul Bilderberg. În schema globalistă sunt folosite și diferite organizații: ONU, FMI, Uniunea Europeană, Banca Mondială …

Infestarea este aproape totală iar guvernele nu mai reușesc să se opună acestei oculte conspirații mondiale masonice. Așa se face că un raport discutabil de nici două sute de pagini, publicat de doi inși necunoscuți, poate duce la schimbări de nivel planetar.

Legătura dintre New Age și schimbarea climatică
Care este legătura dintre „religia” New Age și schimbarea climatică? New Age-ul include adularea naturii. Exact același lucru este promovat și de globaliștii care vorbesc despre protecția mediului. În fapt, este vorba de același lucru numai că globaliștii n-au declanșat promovarea deschisa a religiei unice deoarece n-a sosit, încă, timpul. Este vorba de două planuri care se vor intersecta la momentul potrivit.

În cultura păgână (feministă) a New Age-ului planeta este zeița-mamă. Uneori planeta mai este denumită și Gaia sau Mama-Pământ?? Un ultim aspect important: sărbătoarea păgână „Ziua Pământului” este tot o invenție ecofascistă.
Implementarea New Age-ului (și a ecofascismului) face parte din planul anticreștin globalist.

Legătura dintre noua ordine mondială, New Age și satanism.

Indiferent de evenimentele care vor urma este bine să rețineți faptul că schimbările climatice nu sunt provocate de activitățile umane ci de activitatea solară, vulcani, corpuri spațiale si alte variabile care nu pot fi controlate de oameni. Trebuie să reținem faptul că activitățile umane nu pot genera forțele necesare (uriașe) care ar putea provoca schimbări climatice la nivel global.

Deasupra tuturor lucrurilor stă numai Dumnezeu. Să ne amintim de Noe și de Potopul care a acoperit întreaga planetă atunci când Dumnezeu nu a mai putut răbda păcatele oamenilor. Matei 24:4 Aveti grija sa nu va lasati inselati. Cai multi vor veni in numele meu si vor zice: Eu sunt Christosul: si va vor pacali”
Fondatoarea miscarii New Age ( Era Varsatorului) se regaseste in sec. 19 intr-un grup numit societatea teosofica. Aceasta grupare a avut mari influente in credintele din spatele “Societatii Thule”, din 1920, al carei membri credeau ca se afla in al 5-lea stagiu spiritual al reincarnarii din rasa de baza ariana a asa numitilor “Gottmenschen”- oamenii d-zeu. Acest grup a format mai tarziu partidul nazist.

Fondatorul societatii teozofice a fost o spiritualista rusoaica si satanista renumita, cu numele de Helena Petrovna Blavatsky, care a cofinantat organizatia in 1875. Blavatsky a popularizat credinta ca am parasit era astrologica a pestelui ( simbolizata prin Iisus) si ne indreptam spre era varsatorului, era iluminarii spirituale condusa de Lucifer, pe care Blavatsky il considera ca fiind:

“….creatorul real si binefacatorul, tatal omenirii spirituale. Pentru ca e este cel care detine lumina, stralucitorul si luminosul Lucifer, care ne-a deschis ochii din robotizarea creata de Jehova”. – Doctrina secreta ( Vol.2 pagina 243)

Astazi aceste credinte din spatele societatii teozofice sunt promovate la maxim de organizatii non-guvernamentale ale Natiunilor Unite precum: Share International si Lucis Trust, cunoscut inainte sub numele de Lucifer Publishing Company. Pe pagina web Lucis Trust, sunt listati fondatorii sai: Alice si Foster Bailey.

Mişcarea New Age este un curent răspândit cu precădere în Occident, dar care începe să prindă rădăcini stranii şi în România. Conceptul de bază al acestei mişcări este ducerea omenirii într-o eră nouă, diferită de cea pe care o cunoaştem în prezent, Era Vărsătorului. Alţii văd în New Age învierea gnosticismului.

New Age îşi are începuturile prin anii 1920-1930. Atunci Alice Bailey, discipola a teosofiei, publică mai multe lucrări, în unele dintre ele ea proclama întoarcerea lui Cristos, și lansează ideea necesitaţii unor grupări, pe care ea le denumeşte ale “bunăvoinţei mondiale“. Nu este vorba despre nişte comunităţi organizate, ci mai degrabă despre reuniuni periodice ale unor persoane, având scopul de a pregăti sosirea unei noi ere. În 1937 Paul le Cour defineşte conceptul de “noua era a Vărsătorului, care va însemna o profundă transformare a valorilor umane, cu ajutorul unor mijloace spirituale.

Adevărul despre mişcarea New Age

Chiar dacă adepţii mişcării New Age nu o declară răspicat, curentul nu numai că urmăreşte scopuri politice, economice şi sociale, dar mişcarea este chiar o religie cu propriile scrieri, rugăciuni şi incantaţii. Mişcarea porneşte de la strania idee că “omul l-a creat pe Dumnezeu după chipul său“, concepţie în opoziţie totală cu cea a creştinismului. Probabil că acesta este primul semnal pe care curentul New Age îl trage, îndreptându-se nu spre Dumnezeu ci spre Lucifer.

Omul este parte din Dumnezeu-Capul şi doar prin meditaţie se poate apropia de adevărul absolut. Crezând că Dumnezeu este o forţă neutră, care se poate manipula prin anumite tehnici, ocultiştii New Age îşi dedică timpul pentru realizarea acestui lucru.

În contrast cu Biblia care ne spune că “omului îi este dat să moară o singură dată, după care vine judecata“, Scriptura cultului a preluat idei esenţială din budism şi hinduism prin care înlocuieşte moartea cu reincarnarea. Omului îi sunt date diferite vieţi, sub diferite forme materiale şi toate acestea bazându-se pe karma. Se reincarnează într-o viaţă viitoare în funcţie de cum a trăit-o pe precedentă.

New Age si Lucifer

David Spangler, un lider proeminent al Mişcării New Age şi timp de trei ani director adjunct al Fundaţiei Findhorn din Scoţia, a scris în una din numeroasele lui cărţi în 1978: „Lucifer lucrează în fiecare din noi pentru a ne duce la plinătate, îndreptându-ne spre o nouă eră, era împlinirii omului, fiecare din noi ajunge în punctul pe care eu îl numesc iniţiere (un act de consacrare lui Lucifer), uşa specială prin care trebuie să treacă fiecare individ dacă vrea să ajungă la adevărata plinătate şi în prezenţa luminii lui.” Spangler, având contacte frecvente cu lumea demonilor, a explicat în mod public că adevărata lumină de la Findhorn a fost lumina lui Lucifer care va trebui să lumineze lumea.

În plus, maeştrii înţelepciunii, spiritele ancestrale şi spiritele naturii sunt resurse spirituale ale religiei New Age. Au fost reînviaţi mulţi zei şi zeiţe păgâne. Sunt membrii New Age care i se închină lui Pan, Buda sau Siva. S-au creat mulţi zei noi. Vrăjitoria este de asemenea un stâlp al Mişcării New Age. În această „religie” sunt atrase toate sursele posibile ale învăţăturii oculte.

Citind în Deuteronom 18:10-12 observăm că Dumnezeu interzice aceste practici: „Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste neamuri dinaintea ta”.

Miscarea feminista îl reneagă pe Dumnezeu?

Amploarea mişcării feministe are şi ea legături strânse cu spiritualitatea Mişcării New Age, după cum reiese, de exemplu, din campania împotriva accentuării principiului masculin. Din campanie face parte şi abolirea gândirii raţionale şi analitice şi eliminarea inegalităţilor dintre sexe. Scopul final este dominaţia spiritului feminin care corespunde spiritului epocii lui Acvariu. Feminismul îşi arată adevărata faţă prin respingerea Dumnezeului Bibliei, a ordinii Lui creatoare, mai ales în ce priveşte căsătoria, viaţa de familie şi relaţia dintre sexe.

În timp ce teologia feministă încearcă să-l reprezinte pe Dumnezeul Bibliei ca fiind atât masculin cât şi feminin, sau în exclusivitate feminin, avangarda radicală a mişcării feministe New Age deja a cerut înlocuirea credinţei creştine cu mitul zeiţei Gaia, „Mama Pământului”, al cărei cult a fost reînviat şi practicat din nou. Adoptând practicile antice în care „femeia era egală cu natura”, adepţii New Age s-au întors în mod deliberat la culturile păgâne trecute, cu zeităţile lor, cum ar fi Iris, Astartea, Demeter şi Hera.

Scopurile și planurile mișcării demonice New Age

Deşi scopul final este dominaţia asupra lumii, sunt numeroase scopuri intermediare de natură politică, socială şi economică incluzând:

•     un sistem de credit card universa
•     o autoritate mondială care să controleze proviziile de hrană ale lumii
•     o taxă universală
•     încorporare la nivel mondial, în ciuda ideilor pacifiste ale Mişcării!

După ce Mişcarea a devenit publică în 1975, au apărut şi alte detalii:

•    stabilirea unui sistem economic mondial
•     înlocuirea proprietăţi private de credit, transport şi producţie în serie cu proprietatea unui directorat mondial
•    recunoaşterea controalelor biologice pe scară a populaţiei şi a bolilor pe scară mondială
•    un standard minim de libertate şi bunăstare în întreaga lume
•    o datorie din a subordona viaţa personală unui directorat universal.

Propovăduind pacea şi dragostea, Mişcarea a reuşit să orbească pe mulţi dintre aderenţi şi să-i facă să le susţină idealurile:

•    Arianismul, adică supremaţia rasei Vestului; ca în cazul lui Hitler, acesta este legat de antisemitism
•     iniţiere în masă, numită şi „iniţiere Luciferică”, adică un act de consacrare lui Lucifer
•     o acţiune de purificare, adică de exterminare a celor ce nu sunt de acord cu obiectivele Mişcării
•    avortul şi însămânţarea artificială
•    limitarea numărului copiilor într-o familie
•    controlul genetic
•    controlul morţii, deşi există un cult al morţii, aceasta fiind privită ca o experienţă euforică şi o tranziţie către noi cicluri ale vieţii.

Nimic din ceea ce pare nu este adevărat
Imagine
Simbolurile folosite de Mişcarea New Age sunt demne de luat în considerare. Se foloseşte zvastica, de exemplu, semnul ocult indo-germanic al norocului, adoptat şi de Hitler. Apoi, este numărul 666 (vezi Apocalipsa 13:18) care, s-o cităm pe Alice Bailey, posedă „calităţi sacre” şi care după învăţătura New Age trebuie folosit cât de des posibil pentru a accelera procesul civilizării şi venirii Noii Ere. Unul din cele mai folosite semne este curcubeul care simbolizează puntea dintre om şi „Supra Sufletul” sau „Marea Minte Universală”, în ultimă instanţă pe Lucifer. Este interesant de observat cât de frecvent e folosit semnul curcubeului, de exemplu, pe cadouri, articole de papetărie, tricouri şi jucării.

Mişcarea New Age induce un fals numitor comun al unei experienţe religioase în timp ce urmăreşte crearea unei strânge legături între practicanţi şi entităţi demonice prin diferite metode de iniţiere. Pseudo-maeștrii înţelepciunii promovează anumite tehnici dubioase prin care simpatizanţii mişcării pot intra în legătură cu spiritele malefice de la care pot primi anumite mesaje despre viitor. Aceasta este cauza pentru care anumiţi adepţi New Age îl idolatrizează pe Adolf Hitler susţinând că “a fost unul dintre ei”.

Image  Asa numita miscare New-Age a aparut în secolul al XX-lea în SUA. Pâna aici, o afirmatie de putina acribie stiintifica. Dar am ales în mod intentionat aceasta formulare generala pentru a sublinia caracterul oarecum difuz al miscarii. Daca în privinta spatiului putem specifica statul California, problema datei de nastere a miscarii e mai controversata. În functie de perspectiva astrologica, antropologica sau psihologica, diferiti cercetatori au plasat momentul incipient fie în anul 1904 sau 1910 sau 1917, dupa altii la 5 februarie 1962 (când s-a produs o anume grupare a planetelor). Potrivit psihologului C. G. Jung, era Varsatorului începe în 1997 sau 2154 (!). Exista si o enciclopedie (NEW AGE ENCYCLOPEDIA, First Edition) care expune o cronologie a miscarii. Aceasta ar începe în 1875 cu formarea Societatii Teosofice la New York de catre Helena Petrovna Blavatsky, Henry Steel Scott si William Quan Judge. Aceasta totala imprecizie si lipsa de coerenta este tipica miscarii si se datoreaza faptului ca are la baza interpretari astrologice ce sunt supuse arbitrariului si subiectivismului celor în cauza. De altfel este imposibil de stabilit cu siguranta când începe aceasta numaratoare si dupa ce calendar. Si atunci se pune întrebarea: cum se poate pune vreo baza pe o datare total conventionala?

Una din “virtutile” de care se prevaleaza atât post modernismul cât si New Age este anti-dogmatismul. Ca ortodocsi suntem întru totul de acord, numai ca new agerii confunda dogmatismul cu dogmele, combatându-le iresponsabil în egala masura. Prin dogmatism se întelege cu adevarat o atitudine condamnabila, în vreme ce dogmele sunt garantia statorniciei si adevarului învataturii crestine. În ce ne priveste vom considera ca mai plauzibila datarea post-belica, fara ca aceasta sa fie un element în afara oricarei discutii. Urmatorul moment ar fi analizarea contextului religios si social în care a aparut miscarea. Aici lucrurile sunt deja binecunoscute si nu necesita lamuriri suplimentare. Este vorba de “noul imperiu roman”, SUA, un imperiu fara împarat, cu forma republicana federativa, dar un imperiu de facto. Din punct de vedere istoric sunt la îndemâna paralelele cu imperiul roman pagân. Ambitia de stapânire a lumii s-a conturat pe deplin dupa victoria repurtata în 1945 asupra celor doua imperii pagâne rivale: al treilea reich si imperiul soarelui rasare. Totodata a fost întrecut si imperiul aliat, cel britanic a carei stea începe sa decada treptat. Va ramâne un singur rival redutabil, si el în mod conjunctural fost aliat, imperiul pagân sovietic. Începe razboiul rece. Din punct de vedere confesional SUA se prezinta ca un mozaic în care putem totusi desprinde cu ajutorul datelor statistice furnizate de enciclopedia CD Rom Encarta 98 urmatoarea structura: “La jumatatea secolului trecut populatia SUA era predominant protestanta; ea includea relativ putini romano-catolici si evrei, si aproape nici un aderent al religiilor ne-crestine cum ar fi islamul sau budismul Printre noile fenomene religioase ale secolului trecut se numara fondarea mai multor denominatiuni americane genuine printre care Biserica lui Isus Cristos a sfintilor din ultimele zile, cunoscuta popular ca Mormonii; Biserica lui Cristos, Scientista; Biserica adventista de ziua a 7-a si Martorii lui Jehova.
Image
Dupa anuarul statistic din 1998, cel mai mare grup religios american este cel romano-catolic, aproximativ 25% din populatie. Printre grupurile majore protestante baptistii (19,4%), metodistii (8%), presbiterienii (2,8%), penticostalii (1,8%) si episcopalienii (1,7%). Biserica ortodoxa are un numar însemnat (n.n. nu este indicat în procentaj!). Cea mai raspândita religie ne-crestina din SUA este iudaismul (2%), dar si islamul, budismul si hinduismul au adepti numerosi.”

Conform fostului consilier de stat american Zbygniev Brzezinski (actualmente membru al Trilateralei Bilderberg, grup ce este creditat a fi un super guvern mondial), ,,Trebuie (a avea) o religie personala.” Ca urmare a acestor directive ideologice si a aplicarii lor în practica potrivit unui sondaj Gallup în februarie 1978, 10 milioane de americani, tineri de toate categoriile erau adeptii unor religii orientale; 9 milioane erau angrenati în ceea ce se cheama ,,spiritual healing” (vindecare spirituala – o forma tipica a practicilor terapeutice de tip New Age inspirata din religiile orientale si practicile samanilor nord americani). În anul urmator, 1979, 500 000 de catolici americani erau practicanti ai healing-ului carismatic de influenta penticostala. Aici este cazul sa mentionam apriga concurenta dintre new ageri si carismatici, conflictul si contradictia lor datorându-se mijloacelor lor diferite folosite în acelasi scop: bunastarea pamânteasca aici si acum.

,,Nimic nu e nou sub soare”. Fenomenul social cunoscut ca New Age a luat amploare vizibila în anii 60 în mediile hippy de pe coasta de vest, statul California, având ca centru orasul San Francisco, capitala ,,contraculturii” supranumit si ,,laboratorul pentru noile idei”. Cartierul unde îsi avea sediul aceasta miscare se numea Height-Ashbury, dar a fost supranumit parodic Height-Hashbury, aluzie stravezie la consumul intensiv de droguri psihedelice practicat de personajele dubioase adunate aici din toate colturile tarii.
Image
La data de 14 ianuarie 1967 s-au adunat 10.000 de tineri îmbracati într-o tinuta kitsch pseudo-hinduista, autointitulati ,,flower power children” în Golden Gate Park. Evenimentul a fost salutat în ziarul ,,underground” (subteran, subversiv) The City of San Francisco Oracle ca fiind inaugurarea unei noi epoci (ere). Euforia nu a durat însa ,,decât o vara”, cu toata raspândirea masiva – 250 000 de hippies numai în SUA. Expresia (luata din filmul suedez cu acelasi nume) trebuie luata ad literam, deoarece în octombrie 67 miscarea a fost declarata moarta si înmormântata simbolic! Motivul principal al acestei disparitii rapide au fost drogurile si amorul liber practicate fara opreliste de acesti tineri iresponsabili, printre care s-au strecurat elemente subversive, sau de-a dreptul criminali odiosi ca Charles Manson. Aceasta contracultura caracterizata de cunoscutul simbol al pacii (make love not war), – în realitatea putin cunoscuta tinerilor de atunci si de azi un stravechi simbol ocult satanist!- muzica flower power si combinatia de droguri psihedelice cu variantele de yoga occidentalizata a trecut în zilele noastre la stadiul de cultura oficiala si chiar ,,politic corecta”. Cercetatorii români ai activitatilor francmasoneriei Radu Comanescu si Emilian M. Dobrescu au analizat cu pertinenta si probe indubitabile rolul francmasoneriei în evenimentele de care ne ocupam: ,,miscarea hippie o noua forma de masono-comunism (subl. ns.), care prefigureaza prin câteva aspecte doctrinare New Age-ul.”

Întrucât caracteristica esentiala a miscarii este sistemul de retea (web, net) au existat simultan (sincronicity) în acei ani si alte centre de egala importanta ca: Esalen si Comunitatea Ananda (California), Findhorn Community (Scotia de nord), Lama Foundation (New Mexico), Lebensraum-Zentrum (Zürich) si altele.

Institutul Esalen din Big Sur, California, s-a înfiintat în anul 1962 si este socotit a fi unul din leaganele miscarii. Sub conducerea lui Michael Murphy si Richard Price institutul s-a orientat catre experimente de noi terapii si spiritualitate alternativa de orientare asiatica. Ambitia participantilor era aceea de a conferi acestor experimente de meditatii, medicina holistica si diverse forme de masaj o alura intelectuala academica. Aici s-au perindat figuri de seama ale ,,noii spiritualitati” ca Fritz Perls, întemeietorul gestaltterapiei, apoi Ida Rolf cu a sa terapie rolfing, Roberto Assagioli, parintele psihosintesei, precum si Rollo May, Carl Rogers, Alexander Lowen, Christina si Stanislav Grof. Pe lânga acestia au mai fost prezente personalitati politice ca M. Gorbaciov, Mark Satin si cercetatori ai noii fizici (Fritjof Capra, Gary Zukav). În fiecare an 5.000-7.000 de cursanti participa la gama larga de oferte new-age: psihologie transpersonala, psihologie budista, samanism, hipnoza, yoga, tantra, intuitie practica, gestaltterapie, metoda feldenkrais, rolfing si Cursul miracolelor.

Findhorn Community a fost fondata în Scotia de nord în anul 1962 de sotii Peter si Eileen Caddy împreuna cu Dorothy Maclean. În mod asemanator Helenei Skutch, autoarea celebrului Curs al miracolelor Eileen Caddy a auzit începând cu anul 1953 în timpul meditatiilor o voce launtrica ce-i dadea directive de conduita spirituala si practica. Fara ,,a cerceta duhurile”, ea a luat aceasta voce drept Dumnezeu si a urmat-o întocmai. Astfel cei doi soti împreuna cu secretara Dorothy Maclean au fondat o ferma experimentala model în care s-au obtinut ce-i drept niste rezultate extraordinare în urma meditatiilor asupra plantelor.

În anul 1970 a aparut la Findhorn pentru trei ani o alta figura reprezentativa a New Age-ului, tânarul american David Spangler. Acesta a continuat cu dubioasele practici de transa spiritista, contribuind totodata prin lucrarile sale la prestigiul acestui fief al miscarii New Age.

Din aceste centre miscarea s-a raspândit cu repeziciunea informatiilor unor mass-media mobile si (în mare parte cel putin) necenzurate, mai întâi în SUA si Europa de vest (spatiul asa-zis “euro-atlantic”), patrunzând apoi la sfârsitul anilor 70 si în Europa de rasarit, deci si în România. Aici desigur ca New Age-ul a întâmpinat de multe ori dificultatile inerente sistemului totalitar: cenzura vigilenta a unui sistem mass-media aflat sub controlul statului partid.

a) LIDERI SI AUTORI NEW-AGE

Prezentarea ,,corifeilor” miscarii are un caracter selectiv. Alegerea reprezentantilor si lucrarilor celor mai semnificative se loveste de obstacolul urmator: în cautarea unei legitimitati si autoritati cel putin cultural-stiintifice, în cataloagele si enciclopediile oficiale New Age trec nume de personalitati ce nu s-au declarat nicicând explicit a face parte din miscare. Asa ar fi nume ca Rudolf Steiner, Carl Gustav Jung, Teilhard de Chardin, Mircea Eliade si altii. Dar pe de alta parte miscarea îsi poate revendica niste ,,prooroci” si chiar ,,înaintemergatori” (precursori) care pe drept cuvânt i-au pregatit – cu stiinta sau fara stiinta, cu voie sau fara voie – cararile.

Cazul total opus, de asemenea întâlnit în practica, este acela al unor autori sau savanti ce propaga idei vadit de tip New Age, însa din anumite pricini se leapada deschis de apartenenta la miscare, ba mai mult, o critica vehement. Aici se pot încadra nume cunoscute autohtone ca Gregorian Bivolaru, Vasile Andru, Mario Vasilescu, Ion Tugui, Constantin Negureanu, Pavel Corut, Marian Zidaru. În aceasta situatie am cautat pe cât posibil sa folosim nume cât mai necontroversate, ce nu ar putea face obiectul unor contestari personale sau din afara. Sursele de baza ale acestor informatii vor fi de-acum din ce în ce mai mult extrase din mijloacele post-moderniste de informatie: internetul (www), enciclopediile CD Rom multi-media, e mail-ul (@). Iata spre exemplificare o lista extrasa de pe un website (loc de retea, denumirea tehnica a localizarii în sistemele de explorare internet explorer sau netscape) cu nume ,,fierbinti” de autori New Age în voga: Lynn Andrews, Jose Arguelles, Sun Bear, Don Campbell, Ram Dass, Wayne Dyer, Louise Hay, Jean Houston, Barbara Marx Hubbard, Sue Hubbell, Laura Huxley, J.Z. Knight, John Randolph Price, James Redfield, John Robbin, Elisabeth Kubler Ross, Jamie Sams, Virginia Satir, David Spangler, Whitley Strieber, George Trevelyan, Marianne Williamson. b) LUCRARI SEMNIFICATIVE

În decursul ,,navigarii” (surfing) pe internet am întâlnit în website-ul New Age Journal Online! o publicatie interesanta prin faptul (omis de autoritati în materie ca Bruno Würtz, Lothar Gassmann sau Jean Vernette) ca se revendica a fi o continuare a revistei ,,remarcabile si revolutionare” cu numele de New Age Journal fondata acum 100 de ani de George Bernard Shaw si prietenii sai vizionari. Acestia se considerau a fi pionieri în domeniul aspectelor societatii moderne ca: educatia, tehnologia, sanatatea si spiritualitatea. Aceasta revista de avangarda (modernista) si-a încetat activitatea în 1922. La 50 de ani dupa aceasta un grup eclectic de editori si jurnalisti ,,alternativi” au hotarât continuarea lui New Age Journal, de data aceasta în maniera post-modernista a anilor 70 caracterizata de cultura globalista. Am mentionat caracterul post-modernist deoarece aici, spre deosebire de avangarda si originalitatea modernistilor se trateaza subiecte legate de întelepciunea traditionala integrata tehnologiei moderne cum ar fi: vechi practici curative tibetane si noile descoperiri în programarea neuro-lingvistica, feng-shui (arta chinezeasca a design-ului de interior în voga anii acestia), precum si preocuparea pentru materialele si conditiile ecologice din arhitectura numita ,,baubiologie”.

Desi Cursul miracolelor pretinde ca nu are autor, (pentru a suscita interesul unor cercuri cât mai largi), totusi urmarind cu atentie sursele indicate de însisi propagatorii acestui curs se pot descoperi persoanele implicate în alcatuirea si distribuirea sa. În siteweb-ul internet numit THINKING ALLOWED se putea citi în 1998 un interviu pe marginea Cursului acordat de psiholoaga evreica americana Judith Skutch Whitson doctorului Jeffrey Mishlove. J. S. Whitson este printre altele presedinta fundatiei Foundation for Inner Peace, organizatie ce se ocupa cu publicarea si raspândirea acestui curs. Dar adevaratii autori se numesc Helen Schucman (a murit în 1981) si William (Bill) Thetford, autori ce din ,,smerenie” se numesc ,,canalizatori”, folosind un termen contemporan ce înlocuieste demodatul ,,medium” spiritist. Acesti doi psihologi (Helen Schucman s-a declarat evreica si atee militanta, iar Bill se considera agnostic!), au avut în 1975 o relatie personala ce s-a deteriorat, iar în aceasta situatie tensionata Helen a primit urmatorul mesaj: ,,Acesta este un curs de miracole. Va rog sa luati notite.” Mesajul venea din partea unei entitati ce s-a recomandat a fi Isus! Aici putem face o paralela cu mesajul tolle, lege primit de Fericitul Augustin, mesaj cu adevarat dumnezeiesc ce a dus la convertirea acestuia. Dar ateii si agnosticii de care ne ocupam n-au avut darul deosebirii duhurilor, si nici precautia de a consulta pe cei competenti ce ar fi putut sa-i fereasca de ratacire. Si aceasta în situatia când în America exista de zeci de ani milioane de ortodocsi organizati în diverse eparhii, publicatii ortodoxe si Institutul St. Vladimir din Crestwood New York cu teologi de prestigiu, sau chiar si mânastiri californiene cu viata ascetica exemplara. Cursul a avut o raspândire fulgeratoare în mediile ,,baby boom” din America, generatii postbelice total debusolate spiritual, în cautare neîncetata a adevarului trecând prin experienta rockului, drogurilor, perioada hippy, meditatie transcendentala si alte tehnici si filosofii orientale, astrologie, terapii naturiste sau psihologice, mediul ideal al New Age-ului. Astfel în ianuarie 1987 existau în circulatie 300 000 de copii ale cursului! Judith Skutch caracterizeaza acest curs – sa retinem, una din cartile ,,canonice” ale miscarii New Age! – ca fiind un sistem metafizic de psihoterapie spirituala. Recent (anii 90), au aparut noi carti care aspira la statutul de ,,carte de capatâi” si au un autor bine cunoscut, desi acesta locuieste retras într-un loc necunoscut din SUA. James Redfield a scris mai întâi The Celestine Profecy, apoi mai multe urmari ale acesteia, în volumul doi care se numeste The Tenth Insight. Pe internet se poate citi o productiune literara înrudita, si anume The Celestine Journal. Dar tot pe internet n-au întârziat sa apara si recenzii critice, în special venite din zona neo-protestanta evanghelista harismatica si chiar fundamentalista. Una din cele mai pertinente critici se intituleaza Reflections on a best seller de Rolf Nosterud. Acolo se arata între altele ca: ,,Prin deghizarea conceptelor oculte într-o terminologie crestina, cartile New Age au introdus, înselator, multime de asa-zisi crestini în cercuri New Age si neo-pagâne… Observati marea cautare de care se bucura îngerii contrafacuti si distorsiunile feministe despre Dumnezeu. Întrucât cei mai multi dintre ,,cautatorii de adevar” contemporani nu cunosc nici datele si nu au nici vointa de a rezista acestor iluzii seducatoare, o noua paradigma – o schimbare masiva în viziunea Americii despre realitate – transforma cultura noastra În timp ce natiunea noastra rationalizeaza pacatul si idealizeaza pagânismul, crestinii ar trebui în schimb sa ia aminte la avertismentele Scripturilor si la învataturile Duhului Sfânt.” (subl. ns.)

Aceste recenzii urmaresc – si realizeaza – o pozitie crestina apologetica, dar din pacate ele esueaza în zona eterodoxiei propunând solutii ce tradeaza carentele duhovnicesti tipic neo-protestante: lipsa ierarhiei si continuitatii apostolice, neîntelegerea catolicitatii si a Sfintelor Taine, critica cultului sfintilor si liturgicii bisericesti în general, subiectivismul în interpretarea (adesea literala, fundamentalista) Scripturii, considerata ca autoritate suprema si suficienta. Aceste grave abateri dauneaza chiar si celor cu cele mai bune intentii cum ar fi C. Cumbey, C. Matrisciana, D. Hunt sau L. Gassmann.

CONCLUZII

Mai rar se întâlnesc luarile de pozitie ortodoxe, ce vin mai ales din spatiul american (OCA, Patriarhia ecumenica, Patriarhia Antiohiei), dar si din surse atonite. Consideram ca o necesitate si abordarea mai sistematica a acestor probleme în spatiul nostru, întrucât aceste atacuri anticrestine se fac tot mai simtite în aceasta perioada tulbure de tranzitie. Un bun si promitator început a fost facut de Diaconul Profesor Doctor P. I. David în ultimele sale aparitii editoriale: Invazia sectelor si Sectologie. Astfel în capitolul V al primei lucrari intitulat New Age: o ,,religie” mistico-pagâna si sincretista la dimesiunile întregului univers este prezentat mai întâi un scurt istoric, urmat de un minim doctrinar. New Age-ul este considerat pe buna dreptate a fi o provocare pentru crestini, acestia urmând sa aleaga liber si constient între Hristos sau Varsatorul. Suntem încredintati ca aceasta provocare se va înteti în anii ce vor urma, propaganda New Age fiind pregatita si promovata de la cele mai înalte nivele politice, acelea ale lojilor masonice supra-nationale, ale unor ,,guverne mondiale” ce au ca zona de actiune întreaga planeta. Dar chiar conform ideologului lor, Alvin Toffler ce a aratat în lucrarea sa Socul viitorului cum aceste perioade cultural ideologice se scurteaza aproape logaritmic, miscarea are toate sansele de a se curma mult mai rapid decât si-au planificat acesti ,,maestri arhitecti”. Însa efectele ei duhovnicesti pot fi devastatoare pe o scara foarte larga, ceea ce îndeamna Biserica la o mare trezvie si reactie, atât la nivelul ierarhiei, cât si al fiecarui credincios în parte.

MISCAREA NEW-AGE IN ROMANIA

Psihosectele se leaga direct de universul atat de variat, cunoscut sub numele de New Age, aceasta miscare sau mentalitate in expansiune, complexa si articulata, descrisa ca o “propunere existentiala” de sincretism exacerbat, uimitor, intre filosofiile orientale, psihologia inconstientului, ufologie si religii primitive. Un fel de “cloaca universala”, cum a numit-o cineva, si in care poti gasi orice, pentru a-ti construi un “crez pe masura”.

Psihosectele, auto-intitulate “miscari pentru dezvoltareamentalului”, creeaza preocupari nu atat prin numarul crescand de aderenti, cat mai ales prin potentialul de periculozitate sociala.

Vorbind de acest sin urma aspect , documente statistice ale nuor tari occidentale le considera in stare sa opereze o “destructurare mentala” la adeptii lor, conducandu-i sistematic si la ruina economica. De aceea, sunt numite uneori si “culte destructive”.

De obicei, intre aceste psihosecte gasim sistematicunele care activeaza si in tara noastra, chiar daca, de regula, au un numar limitat de adepti. Intre acestea amintim :

– Scientology,

– Live discover principles

– Silva and mind control

– Centrul Roman de psihologie si hipnoza aplicata (Evo Cris)

– Valter bredeon seminars

– Cultural and spiritual association (Casa)

– Asociatia de ontopsihologie

– Harmony body mind

Psihosectele sunt o realitate in intregime occidentala, prezentand un amestec de intuitii psihanalitice, precepte morale, metode pseudo-stiintifice, practici initiatice, centrate, de obicei, pe credinta intr-o Fiinta suprema si pe speculatii eshatologice. Ceea ce au in comun aceste secte este pretentia de a dezvolta pe deplin capacitatile mentale si psihologice ale omului, prin eliberarea de conditionarile mentale, de boala si de nefericire.

Riscul consta si in faptul ca, adesea, se ascund sub masca unor asa-zise centre psohoterapeutice, institute de cercetare si scoli formative, sau de-a dreptul in cursuri pentru manageri sau de dezvoltare a memoriei. Frecventarea acestor “cursuri” se face cu plata unor taxe adesea exorbitante, daca nu cu punerea intregului avut la dispozitia comunitatii respective si cu angajarea ” cu norma intreaga” in activitatile organizatiei.

Dintre structurile religioase amintite, pare ca Scientologia ar fi cea care isca preocuparile cele mai serioase, mai ales ca activeaza in Romania inca din anii comunismului. Caracteristica majora a acestei miscari e ambitia de a crea o “democratie scientologica” la scara planetara, mizand pe “purificarea” tuturor indivizilor” Cand acest lucru se va realiza, in proportie de 80 % , nu va mai fi nevoie de alegeri si dezbateri politice , iar cine ca continua sa se opuna miscarii va fi privat de statutul de cetatean. Cercetarile facute asupra acestei miscari au subliniat gravele repercusiuni asupra familiilor care au un membru devenit adept al sectei. Terapia tinde sa reduca adeptii la o stare totala de aservire, folosindu- se de sisteme de conditionare mentala. “Confesiunile” adeptilor privind viata lor privata, obtinute in urma sedintelor de terapie, sunt apoi folosite impotriva lor, ca instrumente de santaj.

Se cunosc numeroase cazuri in Europa, dar si la noi in tara, cand diverse miscari psihoagresive, apartinatoare miscarii NEW AGE , au tendinte sa intre in scoli fie prin intermediul elevilor si studentilor, fie al unor profesori deveniti adepti ai psihosectelor. A creat senzatie cazul unei scoli din Toscana ( Italia ), in care directorul a cerut profesorilor sa participe la un astfel de curs, care ulterior ar fi fost echivalat cu unul de reciclare. Consiliul profesoral a cerut demisia directorului si a solicitat retragerea dreptului de a mai profesa.

Nu trebuie uitat ca si lumea politica si cea a afacerilor sunt poluate de New Age. Intr-o lume ambigua , e greu sa lupti contra universului New Age, care are elemente “nevinovate” si periculoase la un loc. Ne lipsesc elementele culturalepentru a-i face fata. Singura posibilitate este discernamantul duhovnicesc, care ne ajuta sa nu ne oprim la suprafata, nici fascinati de aparente, ci ” sa aruncam mai la adanc”, in marea tulbure pe care navigam, si sa vedem toate acele elemente ambigui si controversate, care spun ca nu acolo este Hristos.

http://www.cocoon.ro/blog/adevarul-despre-miscarea-new-age/

Noua Ordine Mondială – obiective (video)

 

 Iluminatii care intuneca Romania si demoleaza lumea

 

Ceea ce indeobste numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati…

 

Inchipuie-ti, fie chiar pentru o clipa, ca tot ce stii despre realitatea inconjuratoare e un mare fals. Ca mare parte din ceea ce serveste Mass-Media sunt minciuni si manipulari grosolane. Ca tot ce se spune “liber” nu este decat rezultatul unui fals care izvoraste dintr-un lung sir de minciuni oficiale. Poate nu este adevarat, poate ca totul nu este decat o simpla conceptie conspirationist-alarmist-apocaliptica, la mare moda in aceste vremuri. Dar daca este adevarat?

 

 

In acest caz, vei descoperi incetul cu incetul ca “Puterea” acestei lumi nu este aceea pentru care se bat in prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E. Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei. De acolo, din anonimatul Intunericului, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acest for necunoscut celor multi guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Au eliminat comunismul din istorie ca pe o masea stricata atunci cand au considerat ca nu mai corespunde cu planurile lor. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini. Pentru ei, Lojile Masonice de orice rit, N.A.T.O., Grupul Bilderberg, O.N.U., Comisia Trilaterara, defuncta U.R.S.S. si alte organizatii pe care le-am vazut sau le vedem inca defiland pompoase la televizor, nu sunt altceva decat “terenul de lucru” al stapanilor din umbra. Despre identitatatile si nationalitatile Illuminatilor nu se cunosc decat foarte putine lucruri, dupa cum este usor de banuit. In schimb planurile lor devin vizibile pe masura ce “valul” de pe ochii celui care vrea sa afle Adevarul, este ridicat in egala masura de setea cunoasterii si de dorinta de a fi cu adevarat liber. Puterea lor este cu adevarat mare si temuta de oricine ajunge sa afle cate ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desavarsit arta conspiratiei pana aproape de piscul perfectiunii. Proba de nestirbit a Timpului le-a slefuit politica in patru mari directii, simple si greu de contracara:

 

1.Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator.

  1. Nu apar niciodata in vazul tuturor.
  2. Finateaza toate partile implicate in conflict.
  3. Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.

 

Illuminati – Stapanii din umbra    illuminati, teoria conspiratiei, grup ocult, noua ordina mondiala, Illuminati – Stapanii din umbra

 

 

Totusi, succesul lor mondial nu se bazeaza pe politica lor inteligent – diabolica, cat pe inertia si superficialitatea marilor mase de oameni din intreaga lume, care inghit tot ce li se serveste drept viata zilnica si realitate palpabila. Mase de oameni care se lasa docil conduse precum o turma de oi de peste 6 miliarde de capete… Li se spune Illuminati, dar nu va ganditi ca vreunul dintre ei a atins Iluminarea spirituala. Nici pe departe. Termenul le-a fost atribuit mai degraba din frica si obedienta. Nu apar niciodata in mass-media mondiala din simplul motiv ca ei o detin si o controleaza. Daca vine vorba despre ei, acesta se face intr-un context pozitiv sau cel mult neutru. Averile lor sunt incredibile, intregul sistem bancar mondial este la picioarele lor. Milionarii din topurile “Forbes” nu sunt decat niste simpli baieti de mingi pe langa cei care detin adevarata putere consolidata prin sume de ordinul miilor de miliarde de dolari.

 

Diavolul din desert si inceputul conspiratiilor

Istoria oficiala aminteste gruparea Illuminati drept o organizatie oculta care a luat nastere undeva in anul 1776. Adevarul este vechi de mii de ani. Cu mult inainte de aparitia Masoneriilor sau a oricarei organizatii oculte, undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspiratie al carei scop final era dominarea intregi lumi. Intr-un ungher de la marginea civilizatiilor Sumerului si Mesopotamiei, lua nastere asa numita Fratie a Sarpelui. Inainte de aparitia religiilor monoteiste, cei grupati in Fratia Sarpelui oficiau un cult in care il venerau pe Cel Rau, cunoscut atunci cu numele de Pazuzu, cel mai vechi demon trimis pe aceasta planeta. Liderii acestui cult de origine sumeriana isi spuneau ei insisi Iluminati, deoarece in cadrul ritualurilor primeau lumina cunoasterii direct de la stapanul lor din Intuneric…Au strabatut astfel veacurile fara sa fie detectati de nimeni. Au privit din umbra nasterea si decaderea Greciei Antice, a Imperiului Roman, raspandirea Crestinismului si Islamului, consolidarea primelor state ale Europei Medievale, descoperirea Americilor, aparitia prafului de pusca si al Renasterii.

Illuminati – Stapanii din umbra    illuminati, teoria conspiratiei, grup ocult, noua ordina mondiala, Illuminati – Stapanii din umbra

 

 

Au decis sa actioneze de abia in seara zilei de 1 mai 1776, cand germanul Adam Weishaupt a primit ordinul de a fonda in oraselul bavarez Ingolstadt, Ordinul Secret al Iluminatilor Bavarezi. Adam Weishaupt a fost crescut intr-o manastire iezuita iar la maturitate a devenit profesor de drept canonic in cadrul Universitatii din Ingolstadt. In anul 1770 a fost contactat de catre creditorii sai care apartineau casei Rotschild, pentru a fonda organizatia Iluminatilor. De fapt, creditorii transmiteau un ordin primit de la adevaratii Illuminati din deserturile mesopotamiene, care decisesera sa actioneze. Mai multe amanunte despre acel moment nu se cunosc pana in prezent la nivelul marelui public. Organizatia a recrutat pentru inceput o serie de militanti liberi cugetatori, secularisti si republicani recrutati din Marea Loja Masonica a Germaniei. Alarmati de activitatile lor subversive care vizau in primul rand eliminarea monarhiei de pe continentul european, autoritatile bavareze au crezut ca au distrus ordinul in anul 1785.

 

Se inselau amarnic, nu reusisera decat sa aresteze cativa membri neimportanti. Iluminatii bavarezi erau organizati precum cercurile din interiorul altor cercuri, intr-o structura similara cumva cu a foilor de ceapa. Daca initiatii se dovedeau demni si discreti in pastrarea secretelor transmise, puteau avansa intr-un cerc mai mic, unde cunosteau secrete mai importante. Astfel, varfurile au fost neafectate de lovitura primita din partea autoritatilor bavareze, fiind libere sa se refugieze in Elvetia. Istoria neconventionala si neoficiala le atribuie crearea celor mai importante revolutii care au schimbat irevocabil fata lumii. Revolutiile Americana, Franceza si Bolsevica nu au fost deloc niste miscari social-politice, cat au fost niste planuri precise, organizate pana in cel mai mic detaliu. Totusi a existat o mica scapare. In anul 1875, un curier al Illuminatilor bavarezi strabatea calare distanta intre Frankfurt si Paris. Providenta a facut ca acesta sa fie traznit in timpul unei furtuni. Asupra sa a fost descoperit un document care este cunoscut in cercurile oculte sub numele de “Noul Testament al Satanei”. Primul punct al documentului continea o serie de directive uimitor de actuale:

 

“Primul secret necesar conducerii oamenilor este strict legat de suprematia asupra opiniei publice. Atfel se poate provoca atata vrajba, indoiala si pareri contradictorii, incat oamenii de rand nu se pot orienta in acesta harababura si sunt convinsi ca este mai bine sa nu aiba vreo opinie personala cu privire la politica. Trebuie aprinse si atatate pasiunile poporului. In acest scop, trebuie creata o literatura murdara, facila, lipsita de spirit si dezgustatoare. Mai departe tine de datoria presei sa demonstreze neputinta non-Iluminatilor in toate domeniile activitatilor umane.”

Illuminati – Stapanii din umbra    illuminati, teoria conspiratiei, grup ocult, noua ordina mondiala, Illuminati – Stapanii din umbra

 

 

Nobilimea Neagra are Mafia la degetul mic

Autori si cercetatori in domeniul periculos al societatilor ecrete si al conspiratiilor globale, precum David Icke, Ryan Burke, Juri Lina, Morgan Gricar, A. Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Fritz Springmeier, Serge Monaste sau Vernon Staufer sunt de parere ca Illuminati dirijeaza intreaga activitate mondiala prin intermediul asa-numitei Nobilimi sau Aristocratii Negre. Insasi societatile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuitii, Maltezii, Francmasoneria, Partidul Nazist si cel Comunist, Organizatiile Thule si Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre. Chiar si in istoria oficiala este binecunoscuta perioada de trista amintire din istoria Venetiei si Genovei, perioada in care Nobilimea Neagra si-a facut aparitia publica pentru prima oara in secolul al XII-lea, preluand monopolul afacerilor.

 

Oamenii i-au numit Nobilimea Neagra datorita cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral sau crestinesc. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitiepentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si in prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Autorul Fritz Springmeier, in lucrarea “Bloodlines of the Illuminati”, enumera cele 13 familii care alcatuiesc forul conducator al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li ( din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana. Cercetatorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirma ca radacinile lor pot fi urmarite dincolo de oligarhii medievali ai Venetiei. Acestia ar fi avut origine asiatica si s-ar fi casatorit cu membrii caselor regale europene, inca de acum peste 800 de ani.

Illuminati – Stapanii din umbra    illuminati, teoria conspiratiei, grup ocult, noua ordina mondiala, Illuminati – Stapanii din umbra

 

 

Evenimentele s-ar fi intamplat in urma unei marii victorii a unor triburi nomade de origine asiatica din zona Volgai asupra invadatorilor arabi musulmani. Imediat dupa batalie, viitorul imparat bizantin, Constantin al V-lea, s-a casatorit cu o printesa din acele triburi. Fiul lor a fost faimosul imparat Leo al IV-lea. Membrii familiei de Medici precum si Papa Pius al XII-lea au facut parte la randul lor din Aristocratia Neagra. Cultul lor era de sorginte satanista, evidentiat prin practici avansate de magie neagra. La o privire mai atenta, reiese ca aceste metode de magie neagra sunt la originea tuturor tehnicilor de influentare si manipulare a maselor de oameni. Aceasta in ciuda faptului ca imensa masinarie de propaganda oficiala se ascunde sub motive asa-zis stiintifice, in care declara ca Diavolul nu exista, iar religiile nu sunt altceva decat o forma de misticism sub care se ascund oamenii saraci cu duhul. “Cel mai vechi truc al diavolului este acela de a spune ca el nu exista”, spune o maxima a inteleptilor crestini…

 

Aceeasi masinarie de propaganda cu orientare “stiintific-atee” a avut grija sa indoctrineze societatile vestice inca din anii ’50-’60, cu ideea ca nu exista forte supranaturale si fenomene paranormale, iar magia nu ar fi altceva decat un derizoriu fenomen de circ si variete.

 

Ce vor de fapt Illuminati?

Majoritatea covarsitoare a cercetatorilor si autorilor din domeniul istoriei neoficiale si teoriilor conspirationiste, cad de acord in privinta faptului ca Illuminati lucreaza pentru indeplinirea unei adevarate succesiuni de Noi Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondiala este formata de fapt din mai multe etape de oranduiri sociale care isi succed una altora pana in momentul in care absolut toti oamenii vor fi controlati, insemnati si folositi dupa bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima forma a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea in care Illuminati vor restrange numarul oamenilor de pe planeta de la cateva miliarde la cateva milioane. In acest scop vor crea razboaie, crize alimentare, noi boli si virusuri fara leac.

Illuminati – Stapanii din umbra    illuminati, teoria conspiratiei, grup ocult, noua ordina mondiala, Illuminati – Stapanii din umbra

 

 

Toti cei care au studiat motivele si principiile stapanilor lumii vizibile, cred ca aceasta este directia in care vor “evolua” lucrurile in viitorul apropiat… Cat de mult adevar exista in aceste presupuneri apocaliptice, nu poate certifica nimeni cu siguranta. Tot ce se poate spune este ca situatia mondiala se va precipita dramatic in urmatorii 10-20 de ani. Initiatii pe taramurile spiritului afirma la randul lor ca Illuminati sunt doar o uriasa piatra de incercare peste care omenirea este nevoita sa treaca in decursul evolutiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavarsirii spirituale. Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati. Nu este vorba in ultima instanta decat de o traire inferioara izvorata din frica si mandrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati intr-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.

 

Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care si-au dedicat viata studierii celor care ne conduc planeta:

-Iluminatii nu ar fi reusit totusi sa ajunga atat de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat folositi si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele…

 

Sfârşitul lumii, prezis de un FRANCMASON pe patul de moarte!  Sfârşitul lumii, prezis de un FRANCMASON pe patul de moarte! Trăim realitatea zguduitoare a ultimelor zile 442

Pus faţă în faţă cu moartea un mason de rang înalt care face parte din grupul ultrasecret Bilderberg a vrut să-şi despovăreze sufletul şi s-a destăinuit unui pastor american.El i-a spus acestuia câteva din evenimentele pe care întreaga planetă la va înfrunta în 2012. Înainte ca planeta să fie condusă de gruparea satanică intitulată “Noua Ordine Mondială” vom fi conduşi de către chinezi.Însă rasa galbenă nu este decât o marionetă în mâinile Iluminaţilor care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.În câteva puncte vă vom prezenta sinteza discuţiei pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

1. Atacul Iranului va fi paravanul începerii unui nou conflict militar de proporţii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Război Mondial. În această luptă vor intra  mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza făcând milioane de victime.

2. Dolarul american va ajunge la pământ în 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminaţii” şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. “Să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!”, a spus masonul.

„În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.

3. Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla.

4. În următoarele câteva luni petrolul va atinge cotaţia de 200 de dolari pe baril.

5. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele.

6. Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!

7. Elitele aşa-zişilor „iluminaţi” alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi” să atace.

Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată.

8. O declaraţie năucitoare: „De curând, „iluminaţii” au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială“.
Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă şi totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, abject şi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminaţii” au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acţioneze în modul acesta abject şi pervers deoarece şi-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale“.

9. Cei care s-au autointitulat „iluminaţii” fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.

 

 

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*