Cu voia dumneavoastra, justitiarii spala rufele , zdrentele criminale ale Poporului Roman, desproprietarit, inclusiv de speranta si…https:// www. facebook. com/ permalink. php? story_ fbid= 509648872546512&id= 100005042116291&pnref= story NOUA REVOLUTIE – Avocatul Marius Vicentiu Coltuc din Baroul Bucuresti a pus bazele unei noi formatiuni politice: „Partidul Noua Revolutie a fost inregistrat oficial… Societatea romaneasca vrea reinnoire, vrea sa se schimbe ‘sistemul’… Militam pentru oameni noi, tehnocrati… Infiintarea unor comisii reale si eficiente, neafiliate politic, de verificare a institutiilor publice de forta”. Cititi programul Partidului Noua Revolutie

 OROARE Parchetul General a clasat Dosarul Revoluţiei
tf
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a anunţat  că procurorii de la Secţia Parchetelor Militare au clasat Dosarul MINCIUNII -Revoluţiei

Cu voia dumneavoastra, justitiarii spala rufele , zdrentele criminale ale Poporului Roman, desproprietarit, inclusiv de speranta si…OROARE Parchetul General a clasat Dosarul Revoluţiei

OROARE Parchetul General a clasat Dosarul Revoluţiei

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul 11/P/2014 pentru faptele comise în luna decembrie a anului 1989, ce au dus la decesul, rănirea sau/şi privarea de libertate a unor persoane şi la distrugerea unor bunuri.

Printr-o ordonanţă datată 14 octombrie 2015, s-a dispus clasarea în Dosarul Revoluţiei, „sub aspectul infracţiunilor de propagandă de război, genocid, tratamente neomenoase, infracţiuni de război contra proprietăţii şi altor drepturi, respectiv infracţiuni contra umanităţii, reţinându-se că faptele cercetate” nu sunt prevăzute de legea penală, „nefiind caracterizate de tipicitate în raport cu normele legale incriminatoare„.

PÎCCJ a dispus clasarea cauzei la infracţiunile de omor, tentativă de omor şi instigare la infracţiunea de omor, „reţinându-se împlinirea termenului de prescripţie a răspunderii penale sau existenţa autorităţii de lucru judecat, dar şi faptul că decesul nu s-a datorat unei fapte prevăzute de legea penală sau că fapta nu există„.

Sub toate aceste cuvinte pompoase, se ascunde o sfidare formidabilă a întregii lumi civilizate cu Dosarul Revoluţiei.

PÎCCJ, aservit politic PSD, acelaşi partid ca acela care a confiscat probabil puterea politică prin sacrificarea unor oameni nevinovaţi în decembrie 1989, acum încearcă să spele urmele juridice lăsate de politicieni în Dosarul Revoluţiei.

Revoluţionarii reacţionează dur. Doru Mărieş: Vom ataca decizia!

Liderul Asociaţiei 21 Decembrie a anunţat că ONG-ul său va ataca decizia PÎCCJ în Dosarul Revoluţiei Române la ÎCCJ:

Dacă este adevărat, nu pot decât să zâmbesc. Este un zâmbet trist. Nu pot să cred că au avut capacitatea intelectuală și cu celelalte capacități nu cred că stau bine, să închidă dosarul Revoluției în care există mai multe decizii CEDO decât în dosarul Mineriadei (…)

Asociația va ataca decizia la Înalta Curte și este o umilință pe care o administrează, probabil, în răzbunare pentru faptul că defilează toți criminalii la Parchetul General, din mineriadă. Vă zic că sunt aceiași.

 

NOUA REVOLUTIE – Avocatul Marius Vicentiu Coltuc din Baroul Bucuresti a pus bazele unei noi formatiuni politice: „Partidul Noua Revolutie a fost inregistrat oficial… Societatea romaneasca vrea reinnoire, vrea sa se schimbe ‘sistemul’… Militam pentru oameni noi, tehnocrati… Infiintarea unor comisii reale si eficiente, neafiliate politic, de verificare a institutiilor publice de forta”. Cititi programul Partidului Noua Revolutie

Un nou partid a aparut pe scena politica din Romania. Este vorba despre Partidul Noua Revolutie, fondat de avocatul Marius Vicentiu Coltuc (foto), din Baroul Bucuresti, impreuna cu alte doua persoane, Stefan Daniel Chiriac, contabil, si Cristian Marin, antreprenor.

Partidul Noua Revolutie a fost inregistrat oficial, in 4 septembrie 2015, la Tribunalul Bucuresti. Printr-un comunicat de presa emis, vineri 6 noiembrie 2015, fondatorii Partidului Noua Revolutie au facut publice atat conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care doresc sa devina membri, cat si programul politic.

Astfel, in partid vor fi primiti doar cei care nu au facut parte din vreo formatiune politica in ultimii 25 de ani, care nu au fost si nici nu sunt ofiteri acoperiti, care nu au fost membri ai Partidului Comunist, care nu au fost condamnati pentru infractiuni cu intentie si care nu au dosare penale pe rol.

In ceea ce priveste programul Partidului Noua Revolutie, acesta vizeaza revizuirea Constitutiei, desfasurarea alegerilor locale din 2016 in doua tururi de scrutin, organizarea de alegeri anticipate, identificarea unor noi metode eficiente de confiscare a averilor obtinute in mod ilicit, verificarea fiecarei institutii publice prin prisma criteriilor de conflict de interese si incompabilitate, verificarea in perioada 1990-2015 a beneficiarilor achizitiilor publice din Romania, infiintarea unui minister denumit “Vocea strazii” care sa raspunda
gratuit la toate problemele Romaniei, verificarea pe criterii de eficienta a fiecarui membru a unei institutii publice in perioada 1990-2015, infiintarea unor comisii reale si eficiente, neafiliate politic, de verificare a institutiilor publice de forta din Romania.

Prezentam comunicatul Partidului Noua Revolutie:

Multumim pentru increderea acordata si va promitem ca nu vom dezamagi.

In data de 04.09.2015 se depuneau actele oficial pentru infiintarea
Partidului Noua Revolutie. A durat 2 luni sa infiintam oficial partidul, desi legea prevede un termen de 15 zile. Am acceptat si aceasta intarziere, intrucat stim cum se misca sistemul judiciar, deocamdata.

Apoi a venit si Evenimentul TRAGIC DIN COLECTIV.

Si am zis: trebuie schimbat ceva neaparat si repede.

Si acest lucru incercam sa facem.Si speram sa si reusim alaturi de voi.

In primul rand trebuie sa ne schimbam noi, pentru ca multi vor sa schimbe
lumea.

In al doilea rand trebuie o perioada de reflectie dupa evenimentele din strada. Niciodata deciziile nu se iau in conditii de presiune si de haos. Nu vom participa la discutii cu actuala putere si vom avea o parere oficiala dupa ce alegerile din 2016 vor avea loc si electoratul ne va acorda legitimitatea.

Militam pentru oameni noi, tehnocrati, potrivit specializarii fiecaruia si numirea acestora in functii publice, numai dupa ce actuala clasa politica
este reformata
.

Nu dorim functii politice, pana cand intreaga clasa politica nu va fi fost reformata. Nu vom primi in partid decat cei care indeplinesc aceleasi
conditii ca fi fondatorii si anume:

-Sa nu fi fost membru al vreunui partid politic in perioada 1990-2015

-Sa nu fi fost sau sa fie acoperit

-Sa nu fi fost membru al Partidului Comunist Roman

-Sa nu fi fost condamnat penal pentru orice infractiune cu intentie si sa nu aibe pe rol dosar penal aflat in camera preliminara sau judecata

Membrii Partidului Noua Revolutie sunt: COLTUC MARIUS VICENTIU, CHIRIAC STEFAN DANIEL, MARIN CRISTIAN.

Niciodata nu au fost membrii vreunui partid politic, nu suntem acoperiti, nu
sunt interpusii nimanui, suntem doar noi si simpatizatii nostri.

COLTUC MARIUS VICENTIU – este avocat,membru al Baroului Bucuresti

CHIRIAC STEFAN DANIEL – este contabil

MARIN CRISTIAN – antreprenor

Nu suntem clona niciunui partid din Romania. Suntem oameni liberi care
dorim sa schimbam ceva in aceasta tara.

Nu vom acorda interviuri televizate 40 de zile de la marea tragedie din
CLUBUL COLECTIV in semn de recunostiinta fata de victimele de acolo.

De ce 40 de zile?

Pentru ca traditia ortodoxa se refera la termenul de 40 de zile ca fiind
termenul in care mortii isi gasesc alinare si trec in Rai.

Puncte esentiale program politic

Romanii protesteaza impotriva sistemului. Este evident ca societatea romaneasca vrea reinnoire, vrea sa se schimbe ‘sistemul’, de a carui esenta tine comunismul, nomenclaturistii, coruptii.

Demisiile recente sunt lipsite de importanta, atat timp cat impotriva lor
vin altii de aceeasi factura si cu aceeasi istorie.

Asemenea punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara si programul nostru
abreviat va avea 8 puncte esentiale.

1.Conform art.2 din Legea 3/2000 solicitam in maxim 60 de zile organizarea
unui referendum cu urmatoarele obiective:

-revizuirea Constitutiei

-urmatoarele probleme de interes national: votul la alegerile din 2016 sa aibe loc in 2 tururi de scrutin

2.Organizarea de alegeri anticipate in noile conditii, modificate ale Constiutiei

3.Sa gasim noi metode eficiente de confiscare a averilor obtinute in mod ilicit

4.Verificarea fiecarei institutii publice prin prizma criteriilor de conflict de interese si incompabilitate

5.Verificarea in perioada 1990-2015 a beneficiarilor achizitiilor publice din Romania

6.Infiintarea unui minister denumit “Vocea strazii” care sa raspunda gratuit la toate problemele Romaniei

7.Verificarea pe criterii de eficienta a fiecarui membru a unei institutii publice in perioada 1990-2015

8.Infiintarea unor comisii reale si eficiente, neafiliate politic, de verificare a institutiilor publice de forta din Romania formate din cate 1 reprezentant al societatii civile din fiecare judet. Reprezentantul judetean sa fie ales obligatoriu prin referendum judetean si sa indeplinesca urmatoarele conditii:

-Sa nu fi fost membru al vreunui partid politic in perioada 1990-2015

-Sa nu fi fost sau sa fie acoperit

-Sa nu fi fost membru al Partidului Comunist Roman

-Sa nu fi fost condamnat penal pentru orice infractiune cu intentie si sa nu aibe pe rol dosar penal aflat in camera preliminara sau judecata

In fiecare institutie publica, in fiecare judet, in fiecare minister exista un grup de interese economico-juridico-financiare care pur si simplu sufoca si prejudiciaza respective institutie.

Credem ca daca sunt respectate intocmai cele 8 puncte de mai sus, Romania se poate reforma in maxim 2 ani.

Partidul Noua Revolutie a fost inregistrat oficial pe 04.09.2015 conform dosarului 32504/3/2015 aflat pendinte la TMB.

Puteti discuta pe grupul oficial facebook Vocea strazii 2015https://www.facebook.com/groups/partidulnouarevolutie/

Toate parerile voastre vor fi centralizate si vom fixa anumite coordinate comune.

Membrii fondatori

Pentru alte informatii va rugam sa ne scrieti pe adresa de email
avocat@coltuc.ro sau sa ne trimiteti mesaje pe pagina oficiala facebook
Multumim

Cu Dumnezeu inainte!

PARTIDUL SUNTETI VOI, CETATENII

https://www.facebook.com/Partidul-Noua-Revolutie-1487495608238331/

 

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*