1 . Mafiotii Burgheziei Feseniste , nasiti de Iliescu si ai sai, maresc pretul imput-urilor si scad pretul produselor agricole,ca sa exporte materie prima si sa importam mincare de 5 ori mai scumpa; 2. Mafiotii dicteaza preturile Fermierilor, ca sa exporte recolta , pentru că străinii plătesc bine ; Nici nu-i de mirare că astfel 70% din produsele de pe rafturile noastre sunt de import ;

1113. Altfel spus, în loc să importăm materii prime pentru a le procesa şi apoi sa exportam produse finite, procedăm exact pe dos: trimitem peste graniţă animale, seminţe şi cereale, apoi cumpărăm de la străini preparate mortale din “carne”, dulciuri şi alte alimente gata procesate, care au o valoare adăugată   mai mare, fiind   mai scumpe.
4. Mafia Romaneasca a ajutat Băncile străine sa scoata din tara-numai in ultima vreme –peste 9 miliarde de euro
5 .Nemincinosul,adevar graieste:Fostul sef al Politiei Romane , Ion Pitulescu, recunoaste ca Romania este un stat mafiot
6.Spuma Neamului Romanesc renunţă si pe timp de “pace”la datoria istorică a Germaniei faţă de România, de 19 miliarde de euro

 

1 . Sa ne intrebam,de ce animalele de la Ilfov ajung în Libia, în Siria, dar şi în Turcia?Ciobanul Costel vinde străinilor cu 9 lei kilogramul de carne de miel în viu. În 2013, România a exportat 65.000 de tone de oi şi capre în valoare de 150 de milioane de euro. De multe ori, arabii tranşează animalele româneşti în ţara lor şi le trimit înapoi în România carne gata prepartă la preţuri mult mai mari.

În faţa valului de produse importate, ministrul Agriculturii ia comisioane prin reteau voiculesciana ,in loc sa se lupte ca să-i încurajeze pe producătorii români să proceseze materia prima în ţară şi să nu o mai vândă la export.
Vindem străinilor materie primă ieftină şi cumpărăm de peste graniţă mâncare gata făcută. Evident, la preţuri mult mai mari.

 2. Mafiotii dicteaza preturile Fermierilor,ca sa exporte recolta , pentru că străinii plătesc bine ; Nici nu-i de mirare că astfel 70% din produsele de pe rafturile noastre sunt de import.
Spre exemplu,anul trecut,in primele 10 luni , alimentele si bauturile cumparate de Romania din afara granitelor au insumat 3,35 miliarde de euro. Agricultura rudimentara este principala cauza a dependentei noastre de importuri.
Pentru o tara ca Romania, despre care se spune ca ar fi „eminamente agrara”, importurile de alimente, bauturi si (mai ales) produse agroalimentare procesate ar putea fi un motiv de ingrijorare, daca nu chiar de rusine. Si totusi, in ultimii ani aceste importuri au crescut vertiginos, dupa cum reiese din datele centralizate la Institutul National de Statistica (INS).

 

3. Altfel spus, în loc să importăm materii prime pentru a le procesa şi apoi sa exportam produse finite, procedăm exact pe dos: trimitem peste graniţă animale, seminţe şi cereale, apoi cumpărăm de la străini preparate mortale din “carne”, dulciuri şi alte alimente gata procesate, care au o valoare adăugată   mai mare, fiind   mai scumpe.

Din ce cauza importam hrana si exportam produse agricole nepreparate? „In primul rand, Romania are o capacitate de procesare extrem de slaba, iar agricultura se face cu foarte multa forta de munca umana. In tarile straine, de unde importam noi alimente, agricultura este tehnologizata si costurile cu forta de munca au o pondere foarte redusa, pe cand la noi aceste costuri sunt predominante”.Presedintele Asociatiei Romanian Business Accelerator, Marian Dusan, considera ca producatorii autohtoni ar trebui sa recucereasca piata, iar pentru asta trebuie sa devina competitivi din punctul de vedere al preturilor
Carnea este campioana importurilor agricole româneşti de mai bine de 10 ani Exportăm porci, importăm carne Cu 3,35 miliarde de euro (7,3% din total importuri), achiziţiile noastre de alimente străine le devansează pe cele de materii prime şi materiale (3,6%), ceea ce arată decalajul calitativ al comerţului exterior.

 

4. Mafia Romaneasca a ajutat Băncile străine sa scoata din tara-numai in ultima vreme –peste 9 miliarde de euro

„Procesul de dezintermediere reprezintă principala provocare pentru sistemul bancar.Au fost sustrase sume inseminate de bani…şi în lipsa unei “legislatii”, apreciază prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu. Acest exod financiar, vine exact în momentul în care valuta este ieftină, teoretic, iar economia românească ar fi avut nevoie de capitalizare.Dar tara noastra este invatata sa ia teapa du teapa…
În comparaţie, România a luat de la Uniunea Europeană, din 2007 încoace, doar 6,8 miliarde de euro. În aceeaşi perioadă, România a vărsat către UE suma de 9 miliarde de euro.Si,in plus,le luam aggregate si masini cu banii europeni.Acum ne au la mina si cu piesele de schimb Nu fac citeva piese,cit face…tractorul

 5 .Nemincinosul,adevar graieste:Fostul sef al Politiei Romane , Ion Pitulescu, recunoaste ca Romania este un stat mafiot

Fostul sef al Politiei Romane, chestorul Ion Pitulescu, autorul a mai multor carti despre crima organizata printre care si “Crima organizată. Al treilea război mondial” , “Criminalitatea juvenila” sau “Fortele de politie si prevenirea criminalitatii” a descris si facut dezvaluiri zguduitoare privind crima organizata din Romania.

In prima carte mentionata dintre cele trei, in “Crima organizată. Al treilea război mondial” el dezvaluie detalii inedite si umitoare despre lumea banditilor si legaturile acestora cu autoritatile. Incepand cu capitalismul de cumetrie si capitalismul salbatic al anilo ’90, Ion Pitulescu descrie caracatita mediului infractional si tentaculele care duc inspre autoritati si politicieni sau chiar oameni din justitie.

Inca din 1996, Ion Pitulescu a avertizat despre pericolul ca Romania sa devina un stat mafiot si temerile sale iata ca s-au adeverit. Un bisnitar a devenit presedinte in Romania iar un boschetar prim ministru. Cele mai negre cosmaruri ale sale s-au implinit si au facut ca Romania sa aiba parte de cea mai urata imagine pe care a avut-o vreodata in istorie.

Mafia gulerelor albe dar purtate de “nespalati la suflet” este mai periculoasa decat orice mafie tiganeasca. Coruptia imbinata cu tradarea de neam si de tara au facut ca Romania sa devina vulnerabila si sa-i fie pusa in pericol chiar pana si securitatea nationala.

Romania este un stat mafiot! Daca o spune pana si fostul sef al Politiei Romane inseamna ca nu sunt doar vorbe goale si pericolul este unul real. Interlopi colcaie prin palatele Cotroceni, Victoria si palatul Parlamentului!
Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

 6.Spuma Neamului Romanesc renunţă si pe timp de “pace”la datoria istorică a Germaniei faţă de România, de 19 miliarde de euro

Desi Radu Golban s-a luptat pe viata si pe moarte,Alesii Neamului Destept au tradat iarasi cauza tarii! S-au făcut presiuni ca România să renunţe la cele 19 miliarde de euro din Germania
Economistul care susţine că Germania are o datorie de aproape 19 miliarde de euro faţă de România, spune că respingerea înfiinţării comisiei speciale privind această datorie s-a făcut în urma unor presiuni internaţionale la adresa ţării noastre.
Radu Golban a declarat că are dubii că noile date suplimentare identificate de BNR pe tema datoriei Germaniei ar fi reale.
„Până în urmă cu câteva săptămâni, BNR nu a găsit niciun fel de date privind aceste creanţe. Acum, dintr-o dată, au identificat date suplimentare”, a spus luptatorul , adăugând că nu înţelege de ce BNR nu vrea să colaboreze cu Banca Reglementelor, „banca centrală a băncilor centrale”, care ar deţine informaţii despre datoria istorică pe care Germania o are faţă de România.
România şi Germania au încheiat, pe 23 martie 1939, un contract de clearing, prin care ţara noastră se obliga să livreze Berlinului diverse mărfuri. Contractul prevedea că Germania trebuia să plătească în mărci germane imperiale către BNR, care achita apoi în lei româneşti către exportatori. După izbucnirea controversei, reprezentanţii Ministerului german de Finanţe au susţinut că România a renunţat la orice pretenţie financiară faţă de Germania semnând Tratatul de Pace de la Paris, pe 10 februarie 1947. Experţii spun însă că răspunsul este incorect. Aceasta pentru că articolul 28 din Tratatul de Pace de la Paris prevede că România renunţă la toate pretenţiile faţă de Germania „cu excepţia celor care rezultă din contracte şi alte obligaţii anterioare datei de 1 septembrie 1939, precum şi din drepturi dobândite înainte de aceeaşi dată”.
În urma unor înţelegeri la nivel global, noua putere a hotărât să renunţe la datoria istorică a Germaniei faţă de România. Aceasta fusese semnalată de editorialistul Ziuanews, Radu Golban, care descoperise documente ce atestau că statul condus acum de Angela Merkel ne datorează aproape 19 miliarde de euro. Prezentăm în continuare o perla semnata de Vasile Blaga: Germania nu are datorii istorice faţă de România
Acesta anunţa în 2012 că BNR a identificat date suplimentare potrivit cărora Germania nu are datorii istorice faţă de România. În acest sens, Senatul a respins propunerea de înfiinţare a comisiei speciale privind datoria istorică pe care nemţii o au către ţara noastră. Propunerea de înfiinţare a a Comisiei a fost respinsă cu 65 de voturi „împotrivă”, 48 „pentru” şi trei abţineri, conform realitatea.net.
Între timp, Vasile Blaga l-a propulsat pe Klaus Iohannis la Cotroceni, iar problema datoriei a fost trecută sub tăcere.
Conducerea Senatului a luat act, la finele lui octombrie 2012, de o scrisoare semnată de Radu Golban, economist, în care era semnalată existenţa unei datorii istorice a Germaniei către România, membrii Biroului Permanent hotărând să propună acestei Camere înfiinţarea unei comisii care să analizeze situaţia. Pe 28 noiembrie, BP al Senatului a decis înfiinţarea unei Comisii pentru a analiza datoria istorică a Germaniei către România.Dar…

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*