1-Ce urgii credeti ca ne pregateste Anticristul din spatele IMIGRARII Globale! 2 – Cine nu are CIP-ul nu are drept sa traiasca … Slovacia va accepta doar IMIGRANȚI CREȘTINI din Siria: Noi nu avem moschei! Președintele slovac, atac la UE : Nu noi am bombardat Libia

yyyyImigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil.  Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii.

PANEUROPA

Puţini ştiu că unul dintre principalii initiatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi. El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care au susţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană.

În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.

Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

PLANUL LUI KALERGI

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi

Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.

Eliminând mai întâi poporul , apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresa minorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

Puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acestei Europe care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi, este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.

Intr-un discurs postat pe site-ul European Union, alaturi de alti masoni, este elogiat si Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972).

Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actuale Uniuni Europene. Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negrii pentru a distruge identitatea şi pentru acrea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor. Nu este vorba de principii umanitare, dar de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid din istorie.

În onoarea sa a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care la fiecare doi ani premiază europeiştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi. Printre aceştia găsim şi nume de calibrul Angelei Merkel sau Herman Van Rompuy.

Incitarea la genocid se găseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a ospita milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană. Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”

Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă. Pe scurt, teza Planului Kalergi a constituit şi constituie şi astăzi fondamentul politicilor oficiale ale guvernelor menite să promoveze genocidul popoarelor prin imigrarea în masă.

Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră e un act progresist şi umanitar, că „rasismul” e greşit, dar doar pentru că vor ca noi să devenim doar nişte orbi consumatori. Mai mult ca oricând e necesar să reacţionăm la minciunile Sistemului. Nu avem altă alegere, alternativă.

Bancherul Max Warburg care a pus la dispoziţia lui Kalergi primii bani pentru proiect, 60.000 de mărci. Cancelarul austriac Monsignor Ignaz Seipel şi următorul preşedinte austriac Karl Renner şi-au asumat responsabilitatea de a conduce mişcarea Paneuropeană. Kalergi însuşi anunţă faptul că alţi politicieni francezi aprobau mişcarea sa. Astfel, primul ministru francez Edouard Herriot şi guvernul său, ca şi liderii britanici din toate sectoarele politice şi redactorul şef de la Times, Noel Baker, au căzut în mecanismele acestui conspirator. În infinita listă de politicieni ai secolului XX, de menţionat în mod special sunt Konrad Adenauer, fostul ministru al justiţiei spaniol, Rios şi John Foster Dulles (EEUU). Fără să respecte fondamentul democraţiei şi cu ajutorul ziarului New York times şial New York Herald Tribune, Kalergi a prezentat Congresului American planul său.

Rolul de conducere al lui Kalergi în cosntruirea Europei multiculturale e evident şi în zilele noastre şi se demonstrează prin conferirea premiului „Coudenhove Kalergi” de către cancelarul Helmut Kohl ca şi mulţumire pentru urmarea planului, ca şi jertfă şi adorare a puterii personajului din partea masonului şi politicianului european, primul ministru al Luxemburgului, Junker. În 1928 s-au adăugat celebri politicieni şi masoni francezi: Leon Blum (mai târziu prim ministru), Aristide Briand, E.M. Herriot, Loucheur. Printre asociaţii săi se întâlneau şi alte nume ca şi scriitorul Thomas Mann şi fiul Kaiserului, Otto von Absburg. Printre promotorii, dincolo de cei deja menţionaţi, se întâlnesc şi Churchill, CIA, loja masonică B’nai B’rith, New York Times şi toată mass-media americană. Kalergi a fost primul căruia i s-a oferit premiul Carlomagno în localitatea Aachen; iar când l-a primit Adenauer, Kalergi era prezent. În 1966 păstrează contactele cu cei mai importanţi colaboratori.Toţi cei care au primit acest premiu fac parte din cercul de prieteni ai lui Kalergi şi sunt masoni, sau se străduiesc să reprezinte interesele anglo-americane în Europa. În anul 1948 Kalergi reuşeşte să convertească „Congresul europarlamentarilor” din Interlakenîntr-un instrument prin care să oblige guvernele să îşi întoarcă atenţia spre „chestiunea europeană”, adică să îi realizeze propriul plan.
Tocmai atunci se formează Consiliul European, iar la conducerea delegaţiei germane îl găsim pe Konrad Adenauer sprijinit de CIA. (Gerd Honsik, „Planul Kalergi”).

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG

Dar sa vedem cine-i personajul.

Pe la inceputul anilor 20 intra in loja masonica din Viena.

In 1922 fondeaza International Paneuropean Union sau Paneuropean Movement sau Pan-Europa Movement,

In 1923 publica manifestul Paneuropa.

In 1926 are loc primul congres cu finantarea evreilor Louis Rothschild si Max Warburg. Rothschild nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Fratii puternicei familii Warburg au fost implicati si in crearea Federal Reserve si Council on Foreign Relations.

Personalitati si organizatii: familia WARBURG

Tot ei au promovat miscarea in SUA.
Printre membrii:

– savantul evreu Albert Einstein, cel ce intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, din 1947, declara:

“Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi. “

Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee, WhK), fondata in Berlin in 1897 de catre evreul Magnus Hirschfeld pentru sustinerea unei mega campanii pro homosexualitate:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

– Magnatul norvegian Johan Ludwig Mowinckel, fost presedinte al Ligii Natiunilor

– Scriitorul Thomas Mann, homosexual, se casatoreste totusi cu evreica Katia Pringsheim, membra a foarte bogatei familii Pringsheim din Germania (industrie, banci). Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee.

– Scriitorul evreu Franz Werfel, interesat de teosofie.

– Muzicianul evreu Bronisław Huberman.

– Konrad Adenauer, primul cancelar al Germaniei de Vest dupa al doilea razboi mondial.

– Sigmund Freud, evreu, tatal psihoanalizei,

– Bruno Kreisky, evreu, fost cancelar al Austriei. A dezincriminat avortul si homosexualitatea.

– Léon Blum, evreu, de trei ori prim ministru al Frantei.

– Georges Pompidou, fost prim ministru si presedinte al Frantei. In 1953 a fost angajat de Guy de Rothschild.

In cartea sa Praktischer Idealismus, Kalergi scria:

„Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Actualele rase și clase vor dispărea treptat din cauza dispariției spațiului, timpului și prejudecatilor. Rasa viitorului negroida, similara la infatisare cu anticii egipteni, va inlocui diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor.”

STITI CE-A FOST American Committee on United Europe? E ESENTIAL SA STIM, ca sa intelegem mai bine …

Comitetul American al Europei Unite

Comitetul American al Europei Unite- The American Committee on European (ACUE), fondat în 1948, a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa promovând politica integrării europene. Primul finanţator era fostul şef OSS pe timp de război, William Joseph Donovan.

Structua organizaţiei a fost prezentată în linii generale la începutul verii lui 1948 de Donovan şi Allen Welsh Dulles de atunci de asemenea şi revizuirea organizaţiei din Agenţia Centrului de Inteligenţă sau Central Intelligence Agency (CIA) ca răspuns la solicitările lui Richard Coudenhove-Kalergi şi Winston Churchill.

Documente declasificate au arătat că ACUE a fost întâiul finanţator al celor două Mişcarea Europeană şi Campania Europeană de Tineret. În sine ACUE a primit finanţare de la fundaţiile Rockefeller şi Ford.

Politica Statelor Unite a fost să promoveze Statele Unite ale Europei, și în acest scop comitetul a fost folosit spre a-şi întinde discret pâlnia spre fondurile CIA – de la mijlocul anilor ’50 ACUE a primit aproximativ 1000000 de dolari pe an – de la pro-federalişti europeni care susţineau organizaţii gen Conciliul Europei, Comunitatea Europeană a Cărbunelui şi Oţelului, Comunitatea Europeană de Apărare.

Comentariu :

Zic ei:

“a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa”

Asta-i motivatie pentru naivi si consumatori de bere in fata televizorului. Ca ideea Statelor Unite ale Europei au avut-o stapanii masonilor in capatani inca de pe vremea cand Lenin nici nu se nascuse.

Ca sa intelegem mai bine, iata cateva detalii despre personajele si organizatiile in ordinea in care sunt ele amintite in scurtul dar edificatorul articol de mai sus:

William Joseph Donovan (1883 – 1959)

Seful Office of Strategic Services (OSS), precursor al CIA. Cunoscut ca „Father of American Intelligence” si „Father of Central Intelligence”.

Membru Knights of Malta.

Chiar daca neoficial, a avut insa un rol determinant in formarea CIA prin protejatul sau Allen Dulles.

In 1949 devine presedintele acestui American Committee on United Europe (ACUE), vicepresedinte fiind Allen Dulles.

Putem aminti aici si de:

Józef Hieronim Retinger (1888 – 1960)

Fondator al Miscarii Europene dar si unul dintre fondatorii Bilderberg Group.

Dupa cum stiti, sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

Allen Dulles (1893–1969)

Prieten apropiat al familiei Rockefeller, Director of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles. Cavaler de Malta.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence.

Membru Council on Foreign Relations

In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi.

Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

John Foster Dulles (1888–1959),

U.S. Secretary of State sub President Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959.

In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

Devine partener al firmei internationale de avocatura Sullivan & Cromwell.

In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

E nevoie de eliminarea pe cale juridică a Rotschild şi Rockefeller (R&R) pentru a elimina masoneria, pe care ei o folosesc de secole pentru dominarea lumii cu politicile lor criminale. Justiţia mondială şi mai ales cea europeană reprezentată de CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului) au vândut lobby-urilor masonice rolul lor primar şi jurisprudenţa care ar fi trebuit să apere interesele populaţiei.

Rămâne mereu speranţa ca bunii judecători să câştige în faţa celor masoni sau filo-masoni, să nu se lase condiţionaţi de aceştia, să proceseze toţi acei membrii ai dinastiei Rotschild şi Rockefeller (R&R) implicaţi îninfinite ilegalităţi ale infinitelor lor bănci.

Judecătoria din întreagă lume este infiltrată de masoni, mulţi dintre care sunt pedofili/satanişti, începând cu CEDO până la Curtea de Justiţie de la Juxemburg.
Masoneria e oricum ilegală, pentru că îşi are punctul de sprijin în secret, dar care în lumea anglo-saxonă e mai puţin cenzurată pentru că a dezvoltat pe parcursul secolelor ceea ce noi cunoaştem doar de câţiva ani.

Sunt atât de pregătiţi tehnologic şi organizativ încât pe parcursul vremii au fost mai civili decât noi, victimele stadiilor strategismului apropiat de delir.
CEDU care a vandut lobby-urilor masonico-bancare rolul său de controlor al justitiilor naţionale şi şi-a epuizat sensul de jurisprudenţă pe care credeam că am reuşit să o dobândim acum 25 de ani.

CEDU care se limitează acum, în timpi mai lungi decât ai justiţiei al cărui limbaj se preface că îl cenzurează, să pronunţe o oarecare sentinţă sugestivă, dar fără efecte asupra demersurilor cauzelor naţionale.

Masonii de la Obama, Charles al Angliei, Gate etc, care deşi posed naţiuni şi puternice grupuri industriale mondiale, rămân nişte nulităţi, deoarece genialitatea implică pozitivitate, în timp ce orice idiot poate deveni un „geniu malefic”.
Masoneria din corpul căreia s-au dezvoltat alte diferite tentacule ca şi Bildeberg, Trilateral Comission, Aspen şi aşa mai departe.

Rotschild şi Rockefeller sunt proprietarii din spatele cortinei ai principalelor bănci de pe întreagă planetă,pe care le controlează şi prin ele controlează de secole şi gândurile omenirii, orientarea, gusturile alimentare, sexuale, sportive, muzicale, divinităţile în care cred, publicarea sau ocultarea descoperirilor ştiinţifice, legile de aprobat, moda şi cam tot ceea ce se mişcă sub lumina soarelui deoarece ei controlează economiile, mass-media, guvernele,judecătoriile, sindicatele, partidele, poliţia, cultura, revoluţiile, războaiele, google, wikipedia, facebook şi twitter.

Două dinastii de criminali care au exercitat controlul într-un mod mult mai feroce dar şi mai stupid, deoarece fac ca planetă să fie de nelocuit ca şi cum ar dispune de una de rezervă.

Rotschild şi Rockefeller, în strategiile lor seigniorantistice, pentru a promova, infiltra, corupe şi deturna orice adevăr:revoluţia franceză,orice mişcare sau eveniment în orice colţ al lumii, războaiele de independenţa, cele mondiale şi chiar politica zilelor noastre.
Pentru că – incluşi Che Guevara, Castro, Gandhi şi toţi cei care au fost sau vor vi, ca şi meschinii filo-bilderberg care ne guvernează pe noi, sau Beatles, maximii „culturii” masonice, ideatori ai imnului drogurilor cu scopuri de distrugere în masă – au fost sau sunt masoni cu toţii..la fel ca Robespierre, Napoleon, Cavour, Mazzini, Garibaldi, Einstein, Freud, Roosvelt, Churchill, Allende, Spinelli, Gorbaciov, Obama, ONU şi UE.

O masonerie mereu entuziastă şi rezonantă în tonurile „iluminate”, şi plină de lăcomie, abjectă şi mereu de ambele părţi ale baricadei. O masonerie a cărei puteri bancare, în realitate indiferent de ideologie, a luat mereu o nouă formă, structurandu-se astăzi ca şi o unică coscă planetară suportată „moral” de judecătoria deviată, birocraţie, politica, forţa armată, poliţie, mass-media, industria farmaceutică şi antreprenoriatul bancar, direct condusă de tentacule criminale.

O reţea de idioţi sau criminali care domină lumea prin frică şi ameninţare.”

Surse : art31.ro

  • 2 – Cine nu are CIP-ul, nu are drept sa traiasca … Slovacia va accepta doar IMIGRANȚI CREȘTINI din Siria: Noi nu avem moschei! Președintele slovac, atac la UE:Nu noi am bombardat Libia

Inainte de globalizarea CIP-ului,un oficial slovac a anunțat că țara sa nu va accepta decât imigranți creștini dn Siria în cadrul programului UE de relocare a imigranților.

 

Purtătorul de cuvânt al ministrului slovac de Interne, Ivan Metik, a declarat pentru BBC că imigranții musulmani nu vor fi acceptați, pe motiv că ”că nu s-ar simți ca acasă”, relatează ibtimes.com. El a adăugat că imigranții musulmani ar trebui să evite să vină în Slovacia pentru că, spune acesta, le va fi foarte greu să se integreze în rândul populației majoritar creștine.

 

”Putem primi 800 de musulmani, dar nu avem nicio moschee în Slovacia. Deci, cum se vor putea integra musulmanii dacă nu se vor simți ca acasă?”, a spus oficialul slovac.

 

Slovacia urmează să primească 200 de persoane din taberele din Turcia, Italia și Grecia în cadrul planului UE de a redistribui 40.000 de noi imigranți.

 

O poziție extrem de dură la adresa planului UE a avut recent și președintele slovac, Robert Fico. Acesta s-a plâns că țara sa este obligată acum să accepte responsabilități pentru probleme pe care nu ea le-a creat.”Am o singură întrebare:Cine a bombardat Libia?Cine a creat probleme în Africa? Slovacia? În niciun caz”, a spus Fico pentru Wall Street Journal.

 

Agenția ONU pentru Refugiați a (UNHCR) a cerut țărilor să manifeste deschidere pentru noii veniți. Metik a negat însă că decizia Slovaciei ar fi discriminatorie și a explicat ca este destinată să asigure coeziunea comunității.

 

Numarul de imigranți la frontierele UE a crescut în ultimele luni, atingând un nivel record de 107.500 în luna iulie. Cei mai mulți sunt sirieni, afgani, și africani din regiunile sub-sahariene care fug de război sau săracie.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*