Pentru ca nobletea si maretia albinelor merita intreprinzatori pe masura,iata cum le putem “indulci” debutul afacerii cu albine in 2015

1601512_646406792148189_5285270646274665518_n1.  Vezi ce presupune cresterea albinelor si valorificarea produselor apicole in magazine, supermarketuri si piete agro-alimentare, sau la export.

Afla ce avize, acte, cat spatiu si ce timp necesita afacerea, plus multe alte detalii (vezi paginile 97-111 din ghiudul “Afacerea Ta Apicola”)
Etapa #2: Acte, adeverinte, cereri si avize de care ai nevoie, le aranjezi in dosare si le depui pentru autorizatii dupa cum iti spunem noi. Nu sunt costisitoare, si nu trebuie sa te plimbi de colo colo.
Etapa #3: Parcurgi pasii necesari depunerii dosarului pentru finantare europene, cofinantarea afacerilor apicole este cea mai mica dintre toate domeniile de afaceri si poate ajunge la ZERO (depinde de beneficiar, regiune, etc)
Etapa #4: Proiectul pentru fonduri europene – Completeaza studiul de fezabilitate… Studiul de fezabilitate face de obicei diferenta intre proiectele care obtin finantare si celelalte, ti-am pregatit un capitol interg doar despre acest aspect.
Etapa #5: Proiectul – Fii foarte atent cu criteriile de selectie, relevanta si maturitate ale proiectului. Ai instructiuni complete in ghid despre cum trebuie sa scrii proiectul in ghid, analiza economico-financiara, grafice, tabele, instructiuni complete.
Etapa #6: Revizuire – Asigura-ti proiectul inainte de a-l depune… Ti-am pregatit o lista cu punctele pe care comisia vrea sa le atingi in proiectul tau. Daca ai atins 80% din toate aceste puncte proiectul are sanse foarte mari.
Etapa #7: Depunerea dosarului
Etapa #8: Amenajarea spatiului, achizitia stupilor, albinelor, hranei, s.a.m.d. (lista completa o gasesti in ghidul Afacerea Ta Apicola)
Urmeaza sa inchei contracte cu magazinele pentru distribuirea mierii, laptisorului de matca si a celorlalre produse apicole, dar si cu firmele de distributie pentru export (vezi cum din ghidul Afacerea Ta Apicola).
ATENTIE : Etapele variaza si dureaza in functie de tine, si timpul pe care il aloci afacerii! Repet, facem mari eforturi pentru ati oferi cele mai bune sfaturi, informatii cat mai corecte, cu noi ai sanse mari de reusita, dar nu iti garantam ca vei obtine profitul dorit sau profit de orice fel si nu iti garantam obtinerea de fonduri europene, nimeni nu poate garanta!

Afla ce spun turcii si ucrainienii despre ghidul Afacerea Ta Apicola
Turcia si Ucraina sun unii din cei mai mari producatori de miere si au reusit sa se situeze anul trecut pe locul 3 mondial, respectiv 5 mondial, in timp ce noi ne situam mult mai jos, in ciuda conditiilor mult mai bune pentru cresterea albinelor de la noi din tara.
De aceea in ghidul Afacerea Ta Apicola pe langa informatiile obisnuite legate de cresterea albinelor vei gasi si sfaturi despre eficientizarea afacerii pe care nu le gasesti in alte carti, precum:
• Cum sa obtii un randament maxim la productie? (tipuri de matci valoroase, modele de stupi, lucrari specifice pentru fiecare sezon, bio stupul cu trei familii hranite simultan, s.a.m.d.)
• Cum organizezi stupina si afacerea in sine in functie de anotimpul rece-cald, marimea stupinei, alegerea vetrei, asezarea stupilor, procurarea echimanetelor, etc?
• Descopera tipurile de stupine pentru o productie cu randament maxim in functie de fiecare regiune din Romania
• Cum sa amenajezi stupina ca sa faci toata treaba rapid si usor, si ce lucrari necesita primavara, vara, toamna si iarna? Descopera calendarul apicultorului
• Produsele apicole, mierea, ceara, polenul, pastura, propolisul, laptisorul de matca, apilarnilul? Obtinere, recoltare, retete, mod preparare, conditionare, pastrare si conservare
• Singurele conditii pentru a indeplini normele impuse de UE, legislatia nationala si comunitara, autorizarea exploatatilor apicole, afla tot ce trebuie sa stii!
• Inventarul apicol? Cum se face si ce importanta are: inventar la desfacerea fagurilor, extractia mierii, conditionarea mierii, extractie si conditionare ceara, s.a.m.d.
• Cu cate familii de albine este recomandat sa incepi? Cum poti mari exponential stupina fara sa mai aduci bani?
• Valorificarea produselor apicole, care sunt principalele piete de desfacere?
• Comercializarea produselor apicole pe piata autohtona si la export
Plus multe altele…
Cu o bogata experienta in accesarea fondurilor europene in Romania si vaste cunostinte in apicultura, echipa noastra a sintetizat peste 4800 de pagini de cursuri cu informatii despre albine, produse apicole, proprietati si tratamente cu produse apicole, valorificare pe pietele romanesti, export si accesarea fondurilor europene. Ghidul contine informatii practice, usor de inteles, si de ultima ora. Iata ce spun altii despre ghid:
In primavara anului 2012 am construit propria stupina respectand pasii din cartea dvs, iar pe 12 august 2012 am inceput sa vand mierea in magazine si piete din tot judetul.
Gelu Manescu, Braila:
Apreciez ghidul dvs ca pe langa ajutorul oferit in cresterea albinelor m-a invata si cum sa abordez diferiti distribuitori si comercianti pentru a-mi putea promova si vinde produsele apicole din productia proprie.
Marcela Bunu, Bucuresti:
Un ghid foarte bine documentat, informatiile despre piata de desfacere au fost pentru mine colacul de salvare, fiindca eu deja cresc albine de peste un an, dar nu prea aveam unde sa dau mierea, polenul si laptisorul. Multumesc!
Moisescu Albert, Timisoara:
Va multumim pentru informatiile expuse in ghidul Afacerea ta apicola si pentru faptul ca ne-ati raspuns la emailuri! Cu respect!

*ATENTIE: nu iti putem garanta obtinerea unor rezultate asemanatoare cu cele de mai sus, si nici macar obtinerea unor rezultate de orice fel. Acestea difera de la o persoana la alta in functie de multi factori precum disponibilitatea acesteia, cunostinte, regiune geografica, piata desfacere, clima, s.a.m.d

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*