CEI PUŢINI CARE ÎI UMILESC PE CEI MULŢI !

lllllAcestia ne conduc de peste 25 de ani fiindca sint organizati, disciplinati si bine platiti! Astia nu au nici neam si nici tara, sint niste amariti de blestemati ai sortii! Niste nefericiti.

Ca sa ii putem pulveriza trebuie sa avem armele lor si ceva deasupra. Adica sa ne organizam, sa fim mai disciplinati ca ei si sa nu asteptam nicio plata! Si mai avem nevoie de credinta in Dumnezeu! Caci gunoaiele astea nu au!

NASUL TV ofera platforma unei bune organizari! Disciplina implicarii civice va apartine! Nu veti primi niciun ban dar exact aici e cheia: ce pot face romanii fara niciun ban rasplata e mai presus decit pot face cei mai bine platiti tradatori de neam si de tara!

E doar o chestiune de optiune. Cu Dumnezeu inainte sau fara Dumnezeu?!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

P.S.
E ultimul apel sa sprijiniti NASUL TV, cu donatii (cont sau PayPal) sau prin cumpararea cartii „Singuri impotriva Sistemului”! Ori ne unim sa salvam Romania ori scapa cine poate! E doar o chestiune de optiune…Si sa nu uitati sa va pregatiti sa le povestiti adevarul copiiilor vostri, incepind cu „ce ati facut fiecare pentru salvarea viitorului LOR”! Ce sacrificii ati facut pentru copiii vostri?!?!

Nu vi se pare ca ati pierdut razboiul cu „mortaciunile” care se imbraca in haine de postaci?! Zombii astia iau niste arginti! in schimb, noi pierdem o TARA! Cumpaniti oameni buni, nu e greu sa va folositi instinctul si bunul simt! Romania sta in milioanele de oameni care gindesc si muncesc, si nicidecum in „minoritatea” care ne conduce!

Data articol: 14/06/2015

Sursa: Nasul.tv

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*