Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS  | 

 

 

Masini si echipamente pentru procesarea legumelor

  • Tara: Romania
  • Judetul: Mures
  • Localitatea: Targu Mures
  • Strada: 22 Decembrie 1989,34
  • Email: office@masini-ambalaje-lemn.ro
  • Telefon: 0771097574
  • Listat: March 29, 2015 12:03 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
FB PAK 00002

Descriere

FB PAK Food Packing Technologies SrL
Via Di Mezzo Levante, 1350/A
29.03.2015
LINII PROCESARE CARTOFI,MORCOVI,LINII PROCESARE SI AMBALARE
FB PAK este continuarea a ceea ce a fost realizat începând din anul 1977, momentul in care a luta nastere societatea individuala “FB Bottazzi”, avand ca obiectiv planificarea și realizarea sistemelor de ambalare pentru fructe și legume.
De-a lungul anilor sute de utilaje au fost instalate în Italia și în străinătate, cu satisfacție deplină pentru client și pentru noi. Este mândria companiei datorita faptului că am fost pionierii absoluti care au realizat sisteme de cantarire cu celule de incarcare ponderata.(Cantare cu Capuri Multiple)
Toate acestea, cu un efort constant și o experiență de mai mulți ani, a permis companiei sa se alăture liderilor din domeniu.
În prezent, producția FB Pak reuseste utilaje pentru prelucrarea fructelor și legumelor care sunt in masura sa rezolve orice cerere pentru selectarea, calibrarea, ambalarea, și a trasanilitatii produselor.
Acestea, la fel pot fi vândute atât individual cât și în combinație cu sistemele existente.Politica companiei este indreptata spre distribuirea unui terț pentru munca tamplarie tamplarie, păstrând intern proiectarea, asamblarea, testarea și asistență după vânzare.
Marlile investitii sunt rezervate pentru cercetare și planificare pentru a dezvolta noi produse și tehnologii care sunt în măsură să dea răspunsuri imediate nevoilor pieței și clientilor.
Va trimitem atasat pliante cu informatii despre firma noastra.
In cazul in care ati fi interesat de produsele noastre,v-am fi recunoscatori daca ati stabili o intrevedere la sediul dvs, cu Agentul nostru in Romania, dl.Moldovan Marin tel.+40771097574,e-mail:office@masini-ambalaje-lemn.ro, ID Skype: molmarino77,pe care il puteți contacta pentru orice cerere sau informație. In așteptare răspunsului dumneavoastră, vă dorim o zi buna.
Moldovan Marin

PROCESARE CARTOFI

PROCESARE MORCOVI

PROCESARE SI AMBALARE

FacebookTwitterGoogle+Share
ID de referinta anunt: 425517bf26c4e4a

Nu sunt etichete

1182 numar total de afisari, 2 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a obtine mai multe detalii despre acest anunt.

Cele mai populare anunturi agricole