ZERO: IATA RECOLTA EDUCATIEI formale/ idolatre/ “CRESTINE ” (Nebiblice) A TUTUROR PREOTILOR LUMII, DEMASCATA DE INSUSI Papa Francisc, care SOCHEAZA liderii ONU: “Întreaga specie umană este amenințată …” //1 Dupa musulmani, urmam ceilalti…Sa ne pregatim, caci timpul apocaliptic nu mai are rabdare…13-Nu scăpăm de al Treilea Război Mondial . Acesta se desfășoară chiar sub ochii noștri, vesteste regele Abdullah al II-lea al Iordaniei; Stiri pe aceeasi tema pe: http: // informatii- agrorurale. ro/ satan- a- cerut- sa- cearna- lume – din- nou- mergem- pe- mina- lui- si- noi- sa- ne- pregatim- de- inimaginabile- urgii- caci- serviciile- secrete- austriece- acu/

vai1- “Masonii Jihadului” isi dau arama pe fata: „Să-i ucideţi în ţările lor, să-i decapitaţi în propriile lor case, băgaţi cuţitul în ei pe stradă unde se plimbă crezându-se protejaţi…“2-Cum au pustiit Tara potopistii de dupa 1990!Cu voia dumneavoastra… ne imping la lingura de lemn,ca sa se  imbogateasca ei si statul !3- Noi am pierdut. Dar voi, voi mai aveti o sansa  Noi ne-am inselat. Unii dintre noi au plecat de aici. Castiga bani acolo si tanjesc dupa  casa lor. Voi insa,TREZITI-VA,DESTEPTATI-VA,UNITI-VA CU CERUL SI NASTETI-VA DIN NOU (IOAN,CAP. 3); 4- Prevestirile Vechiului Testament se adeveresc- O profetie veche de 2500 de ani s-a implinit- imigrantii   invadeaza Europa; 5- Cine garanteaza ca  ”Vaccinarea obligatorie” a populației nu injecteaza seruri mortale de manipulare si exterminare in masa? 6- Editorialist la „Toronto Sun”: Genocidul   musulmanilor si moartea copilului ilustrează natura rasistă şi inumană a ţărilor din Golf | Înoată în oceane de avere şi controlează milioane de hectare de teren, dar nu le  ofera statutul de refugiat; 7 –  AL TREILEA RAZBOI MONDIAL  este teleghidat  de pe …luna; 8- Sfarsitul Libertatii !9 -Nostradamus a prezis  invazia imigranţilor în Europa,care corespunde cu începutul celui de-al treilea Război Mondial; 10 – Noi suntem vai de mama noastra,dar altii sunt deja la pamint; 11- Opt semne ale Apocalipsei financiare;12- Împrumuturile la FMI, CE şi BM sunt centuri de siguranţă pentru ei,dar sunt niste streanguri pentru generatiile NOASTRE viitoare; 

ZERO: IATA RECOLTA EDUCATIEI formale/idolatre/”CRESTINE” (nebiblice)  A TUTUROR PREOTILOR LUMII, DEMASCATA DE INSUSI Papa Francisc, care SOCHEAZA liderii ONU: “Întreaga specie umană este amenințată …” 

papa_francisc_38559600

Papa Francisc a susținut, vineri, un discurs istoric chiar de ziua ONU, care împlinește 70 de ani. Niciodată în istoria Organizației Națiunilor Unite nu au fost prezenți atâția lideri cât s-au adunat astăzi.

Printre altele, Papa Francisc a vorbit despre lăcomie și ”setea fără margini” pentru bogăție și putere a oamenilor, care distrug resursele Pământului, punând în pericol existența omului pe planetă.

”Egoismul și setea pentru putere și prosperitate materială duce la folosirea greșită a resurselor naturale și la excluderea celor dezavantajați”, a declarat Papa Francisc, citat de Reuters.

Papa Francisc a criticat de mai multe ori, în timpul mandatului, capitalismul neînfrânat, însă de această dată a făcut-o în fața a numeroși oameni influenți din lume.

Papa Francisc a făcut apel la reprezentanții guvernelor să asigure oamenilor mijloace materiale minime de a trăi. Acestea sunt, în viziunea Papei: locuină, muncă și pământ.

Pe de altă parte, liderul de la Vatican le-a cerut acestora să lupte cu traficul de persoane și să interzică armele nucleare. Totodată, Papa Francisc a lansat un avertisment dur privind viitorul planetei.

”Criza ecologică și distrugerea la nivel mondial al biodiversității, poate amenințat chiar existența speciei umane”, a spus acesta.

De la Washington, Papa Francisc a venit la New York, unde americanii l-au intampinat cu aceasi frenezie. Pontiful s-a recules la memorialul dedicat victimelor atentatelor din 11 septembrie, iar peste 5 ore va oficia o slujba in Central Park.

Dupa un discurs rostit de la tribuna ONU, Papa Francisc a participat la o slujba ecumenica la Ground Zero, acolo unde se inaltau Turnurile Gemene pana pe 11 septembrie 2001.

Momentul de maxima intensitate al vizitei se va petrece insa mai tarziu. Dupa un tur cu papamobilul prin New York, papa va oficia o slujba in Central Park.

Masurile de securitate pt vizita Papei la New York sunt drastice. Soferii au fost avertizati ca nu au voie sa circule pe anumite bulevarde, pe strazi sunt sute de mii de politisiti, iar cei care vin sa-l vada in Central Park trebuie sa respecte anumite reguli: nu au voie sa aduca selfie-stickuri si nici baloane.

La catedrala Sf Patrick din New York, Papa a fost asteptat de sute de persoane, inclusiv oameni ai strazii.

Intr-un gest de smerenie, Suveranul Pontif a ajutat la servirea pranzului la o cantina sociala administrata de o organizatie catolica.

Inainte de a pleca spre New York, papa a tinut un discurs istoric in Congresul american, in care n-a ocolit temele delicate – de la pedeapsa cu moartea pana la avort si comertul cu arme, trecand prin criza migratiei sau incalzirea globala.

Papa Francisc, liderul Bisericii Catolice: “Sa protejam viata umana in toate stadiile dezvoltarii sale.”

De obicei, Papa Francisc starneste entuziasm molipsitor ori duiosie, dar discursul de aseara i-a facut pur si simplu sa planga pe mai multi congresmeni, inclusiv pe presedintele republican al Camerei Reprezentantilor.

John Boehner, catolic devotat si fost baiat de altar, a parut coplesit de emotie. Timp de o ora a luptat din greu cu lacrimile. Tulburarea lui Boehner nu se risipise nici cand Papa i-a salutat din balcon pe cei 50.000 de oameni stransi in fata Capitoliului.

Papa Francisc, liderul Bisericii Catolice: “Rugati-va pentru mine! Va multumesc! Dumnezeu sa binecuvanteze America!”

Discursul Papei Francisc de la ONU: pledoarie pentru mediu si lupta impotriva drogurilor

Papa Francisc a rostit vineri, in plenul Adunarii Generale a ONU, un discurs asteptat cu mare interes, in care s-a axat pe problemele legate de conservarea mediului inconjurator si a abordat teme diverse de actualitate precum proliferarea armelor, lupta contra narcotraficului, combaterea saraciei si a excluziunii sociale, potrivit Agerpres.

Este necesar ca “Reuniunea de la Paris asupra schimbarilor climatice sa ajunga la acorduri fundamentale si eficiente”, a spus suveranul pontif, referindu-se la conferinta internationala (COP21) care va avea loc in luna decembrie.

Cel de al patrulea papa care a mers la ONU a opinat ca exista un veritabil ‘drept al mediului’ si a facut referire la ‘limitele etice pe care actiunile omului trebuie sa le recunoasca si respecte’. “Fiecare dauna adusa mediului constituie o dauna adusa omenirii”, iar “criza ecologica poate pune in pericol insasi existenta omenirii”. Papa argentinian a reamintit unele din prioritatile mentionate in enciclica sa despre mediul inconjurator, difuzata in 18 iunie, ‘Laudatio si (Slava tie). Despre ocrotirea casei comune’, si a atras atentia asupra folosirii in exces a mijloacelor materiale ale planetei.

Totodata, el a urat succes programului Agenda 2030 pentru dezvoltare durabila, care urmeaza a fi adoptat la acest summit al ONU.

Suveranul pontif a denuntat “razboiul slab combatut” contra traficului de droguri, “care provoaca, in tacere, moartea a milioane de persoane”. “Traficul de droguri se asociaza cu exploatarea oamenilor, spalarea de bani, traficul de arme, exploatarea copiilor si diferite forme de coruptie. Coruptie care s-a infiltrat la diferite niveluri ale vietii sociale, politice, militare, artistice si religioase, generand, in multe cazuri, o structura paralela, care pune in pericol credibilitatea institutiilor noastre”, a afirmat papa.

Abordand un subiect extrem de sensibil, asupra caruia exista pozitii diferite in cadrul ONU, Papa Francisc a denuntat “colonizarea ideologica” care impune popoarelor “modele de viata anormale’ si, ‘in ultima instanta, iresponsabile”. AFP considera ca aceasta a fost o aluzie implicita la casatoriile intre persoane de acelasi sex, care au multi aparatori la New York. Papa a cerut ONU sa recunoasca “o lege morala inscrisa in insasi natura umana, care include diferenta naturala intre barbat si femeie”.

Suveranul pontif a criticat organismele financiare internationale care “supun tarile, pana la asfixiere, unor sisteme de credit care subjuga popoarele unor mecanisme generatoare de saracie suplimentara, de excludere si dependenta”. In acest sens, el a vorbit despre “exploatarea fiintelor umane, comertul de organe, exploatarea sexuala a copiilor, sclavie, traficul de droguri si de arme, terorism si crima organizata”.

Pentru a combate excluziunea, Jorge Bergoglio a cerut statelor sa fixeze un “minim absolut” care ar cuprinde, “in plan material, trei lucruri: adapost, loc de munca si pamant, iar in plan spiritual, libertatea de gandire, care inseamna libertate religioasa, dreptul la educatie si alte drepturi civice”. Papa a insistat ca dreptul la educatie sa fie valabil si “pentru fete, private de aceasta in unele regiuni” din lume.

Cu o virulenta surprinzatoare, suveranul pontif a apreciat ca ONU ar trebui sa se ocupe de efectele negative ale unei “puteri tehnologice” care depaseste “distantele si granitele”. “O reactie este indispensabila fiindca puterea tehnologica, in mainile unor ideologii nationaliste sau fals universaliste, poate duce la atrocitati ingrozitoare”.

Papa s-a aratat ingrijorat si de “proliferarea armelor”. “Trebuie sa se actioneze pentru o lume fara arme nucleare”, a spus el, salutand acordul incheiat intre marile puteri si Iran (fara sa citeze numele acestei tari) in privinta programului nuclear al acestuia.

Suveranul pontif s-a declarat favorabil unei reforme a ONU, care “sa asigure tuturor popoarelor o participare si o implicare reala si echitabila la luarea deciziilor”, indeosebi in cadrul Consiliului de Securitate.

1- Iată   acest mesaj   ar trebui luat foarte în serios : „Fraţi ai noştri din America, şă ştiţi că Jihadul împotriva Cruciaţilor nu se limitează la teritoriile Califatului, este un Jihad mondial şi războiul lor nu este doar împotriva Statului Islamic, ci împotriva Islamului. Aceşti kuffar (necredincioşi) care lansează bombe deasupra Siriei, Irakului, Yemenului, Afganistanului şi Somaliei vin din ţările unde locuiţi voi, aşa că veţi reacţiona ? … Ucideţi-i în ţările lor, decapitaţi-i în propriile lor case, băgaţi cuţitul în ei pe stradă unde se plimbă crezându-se protejaţi…”.

Se intră în faza războiului total. Statul Islamic îl pregăteşte cu grijă, pe mai multe planuri, folosind o logistică impresionantă şi anunţând nu numai o intensificare a operaţiunilor militare în teren ci, acum, confirmând pregătirea lansării unor acţiuni adânc în teritoriul inamic. 

 

Bomba politică a anului  vine de la  Viktor Orban,care denunţă o primejdie… Adică, în primul rând, împotriva „Cruciaţilor“, cetăţenii unei Europe văzute ca vinovatul istoric şi aliatul de azi al Americii, „Marele Satan“ Mesajele asupra iminenţei organizării de atentate se multiplică, odată cu chemarea la Jihad adresată „fraţilor care sunt acasă“, luptători întorşi de pe fronturile războiului din Siria, Irak sau din ţările africane la familiile lor din Europa dar şi tinerii de origine islamică sau convertiţi la islamul radical care sunt nerăbdători să aprindă „focul luptei sfinte“. Acum câteva zile, din surse confidenţiale, dar foarte bine şi profesionist informate, am primit un dosar privind intensificare fără precedent a acţiunilor de propagandă duse de Statul Islamic şi care demonstrează „o continuare a logicii precedente a confruntării totale, dar, de data asta, având în plus semnalele unei organizări a serviciilor de informaţii ale Statului Islamic, concentrate asupra pregătirii unor acţiuni iminente de infiltrare de mari dimensiuni în ţările europene“. Ca probă, pentru început, acest text care a fost difuzat pe toate reţelele islamiste şi destinat agenţilor care se pregătesc pentru infiltrare, un ghid de supravieţuire, comportament şi acţiune scris de un profesionist şi care deja este considerat ca document de bază de către site-urile islamiste de propagandă. Nu cred că aţi avut ocazia să accesaţi direct un asemenea text, iată fundamentul său politic, discursul de ură care influenţează acum şi radicalizează un număr neliniştitor de mare de tineri adepţi din ţările europene:

„Un adevărat război se pregăteşte în inima Europei. Mulţi musulmani fac eforturi să arate lumii că suntem cetăţeni paşnici, cheltuind mii de Euro în campanii de tipul DA’WAH (Invitaţie în lumea Islamului) pentru a arăta cât de buni suntem în societate, dar am eşuat complet.

Liderii necredincioşi mint mereu în mass-media şi spun că musulmanii sunt cu toţii nişte terorişti, în timp ce noi negăm asta şi vrem să fim cetăţeni paşnici. Dar ne-au pus cu spatele la zid şi ne-au silit să ne radicalizăm şi asta va fi cauza înfrângerii lor şi a cuceririi Romei. Proprietarii mass-media au ca fortăreaţă Europa şi lumea occidentală de peste 1.000 de ani şi nu vor ca Islamul să se ridice în mijlocul acestei fortăreţe. Vor să-şi păstreze autoritatea, viaţa în adulter, vin şi bani şi nu vor s-o piardă. Din cauza asta au organizat o campanie în valoare de miliarde de dolari pentru a opri Statul Islamic în orientul Mijlociu şi alta, tot de miliarde de dolari, pentru a opri avansarea Islamului în lumea Occidentală…. Dacă Islamul se va ridica în Occident, vor pierde totul. Este, pentru ambele părţi, o chestiune de viaţă şi de moarte deoarece va supravieţui doar învingătorul. Mohamed (pacea să fie cu el), ultimul Profet al lui Allah, ne-a promis victoria finală şi că vom cuceri Roma, capitala Europei, doar însă după ce vom cuceri Persia (Iranul).  Ca Musulmani, trebuie să fim gata pentru ce ne aşteaptă. Propaganda media este primul mijloc pentru a justifica ceea ce se va petrece mai târziu…Ca musulmani liberi…am fost învăţaţi să ne luptăm fizic pentru a ne apăra pe noi şi religia noastră, oriunde ne-am afla în lume. Dacă nu sunteţi de acord cu Rezistenţa Armată şi sunteţi un pacifist, atunci aminteşte-ţi că vei ajunge la închisoare pentru religia ta şi întreabă-te dacă acolo vei mai fi în stare să ţi-o păstrezi.  Cei care pornesc la ofensivă mai devreme vor învăţa să ştie cum să reacţioneze în diferite situaţii şi vor primi martiriul în locul unei sentinţe de închisoare pe termen lung. 

Cartea acesta este un ghid pentru musulmanii care trăiesc în majoritate în ţări non-musulmane sau în care conducătorii sunt duri faţă de drept-credincioşi“. Tinerii sunt învăţaţi că trebuie „să-şi ascundă identitatea musulmană astfel încât să nu pară niciodată diferit sau radicalizat“, să practice schimbări succesive de identitate şi să-şi modifice înfăţişarea fizică, inclusiv tonul şi intensitatea vocii, a accentului sau a hainelor, înlocuind pe cele tradiţionale cu cele europene, mai ales la trecerea punctelor de control din aeroporturi.

Lecţia evident interesantă e că nu există nici un fel de oprelişte în a fura, jefui, ataca şi ucide pentru obţinerea banilor necesari, deoarece codul onoarei se aplică doar fraţilor musulmani, nu necredincioşilor sau chiar musulmanilor trădători ai cauzei. Un capitol este destinat modului în care trebuie accesat Internetul, amintindu-se folosirea recomandată a „motoarelor de anonimizare“ cum este TOR, dar şi regulile de bază privind durata comunicaţiilor şi, din nou, anonimizarea acestora prin folosirea unor adrese false sau a unui sistem de IP-urii turnante. Sunt indicate „armele primitive“ (desemnarea folosită pentru a indica cele care se pot achiziţiona imediat pe piaţa liberă, fără restricţii şi, mai ales, fără să fie necesar prezentarea unui act de identitate): arcuri şi săgeţi artizanale, prăştii de mare eficienţă (se pot achiziţiona pe E-Bay), cocktailuri Molotov, arme cu aer comprimat sau arme cu bile metalice sau cu bile cu gaz de tip auto-apărare. Dar nu numai atât, căci se povesteşte (pe baza unui exemplu real petrecut la Bruxelles) cum poate fi achiziţionat armament modern de tipul pistoale sau puşti de asalt cu muniţia necesară. În plus, sunt prezentate tipurile de instalaţii explozibile de bază care pot fi realizate acasă, cu componente achiziţionabile de pe orice piaţă liberă: cocktailuri Molotov, bombe cu cuie, bombe de tip canistre de gaz, bombe pentru maşini, bombe controlate la distanţă sau bombe activate într-un mini cuptor cu microunde. Cu indicaţii de construcţie şi folosire. Se face o prezentare destul de amănunţită a „tehnicilor de supravieţuire“ şi a necesarului medical pentru prim-ajutor, se indică chiar adresa de pe care poate fi descărcat documentul complet elaborat de SAS în acest scop.   Se indică şi „rutele de exit“ – prin Libia, în Khorassan (Afganistan),  Pakistan sau în Nigeria (în teritoriul controlat de Boko Haram) precum şi o adresă (plus un mod de operare) pentru a accesa pe Internet lista de adrese a celor care se înscriu pentru a oferi sprijinul.

Toate aceste reprezintă pregătirea pentru ceea ce va fi gherila urbană lansată de Statul Islamic. Se indică ţintele: clădiri guvernamentale, avanposturi militare, staţii de poliţie, aeroporturi militare, autostrăzi, poduri şi relee de comunicaţii.

Suntem departe de asta? Foarte posibil, să sperăm că aşa este, numai că Statul islamic a făcut deja, recent, dovada că poate pătrunde în reţelele super-protejate ale armatei americane. În luna martie a acestui an „Departamentul de piraterie informatică“ al SI a difuzat un document prin care cheamă la asasinarea a 100 de ofiţeri ai armatei americane (cu identităţi, adrese, detalii multiple) obţinută prin accesarea frauduloasă a serverelor armatei SUA.

 

2-Cum au pustiit Tara potopistii de dupa 1990!Cu voia dumneavoastra… ne imping la lingura de lemn,ca sa se  imbogateasca ei si statul !

 Fara o analiza aprofundata,amintesc in treacat ca,in afara unor legi,ordonante si H.Guvernamentale  inumane si ilogice;In afara de biruri-taxe,impozite contraproductive, Statul da pe ochi frumosi,pentru comisioane, toate industriile şi  aduna miliarde de euro in conturile lor ,producind  milioane de şomeri. Apoi, şomerii cu pricina, împinşi de nevoi, pleacă la muncă în străinătate unde lucrează în agricultură, în servicii, în construcţii sau în asistență socială. Muncesc oamenii ce muncesc şi, mai ales de sărbători, se întorc acasă. Banii pe care îi aduc cu ei se numesc ştiinţific „remiteri”. Conform cifrelor furnizate de BNR, în anul 2013, valoarea „remiterilor “ a fost de cca 3,7 miliarde de euro.

 

Cum majoritatea celor care pleacă la muncă în străinătate o fac pentru că nu au cum şi din ce trăi în România, banii câştigaţi, „remiterile”, iau calea consumului. Adică îşi cumpără oamenii bunuri şi servicii de strictă necesitate, care să le asigure lor şi copiilor lor supravieţuirea. „Consumul” conţine TVA, aşadar din cei 3,7 miliarde de euro aduşi acasă în 2013, 24% au ajuns în buzunarele Statului. Adică 888 de milioane de euro.

 O căruţă de bani pentru care Statul n-a mişcat niciun deget, n-a investit niciun leu, n-a făcut niciun efort, scrie timisoarastiri.ro. Ca să nu fiu acuzat de rea-voinţă, voi admite că, totuşi, ceva-ceva tot cheltuieşte Statul pentru suma asta: trebuie să angajeze nişte oameni care să numere banii cu pricina însă, raportat la cele 888 de milioane de euro (2013), costurile cu număratul pot fi considerate neglijabile.

 

Dacă cele 888 de milioane de euro câştigaţi  pe seama „căpşunarilor” vi se par multe, amintesc doar că, în 2008, înainte de declanşarea crizei economice, „remiterile” au fost de 6,6 miliarde de euro introduşi în consum în marea lor majoritate şi care au băgat în buzunarele cele fără fund ale Statului nu mai puţin de 1,6 miliarde de euro.

 

Se poate spune că năstruşnica economie a României este una profund originală, de tip „remiţionist” şi a consacrat inclusiv o nouă categorie socială, anume aceea a „remiţioniştilor”, ceea ce anulează tot ceea ce se ştia până acum şi în domeniile sociologiei şi antropologiei.

 

Dacă încă sunteţi sceptici faţă de cele mai înainte arătate, vă mai spunem doar că în fiecare an, din 2009 şi până în prezent, sumele de bani aduse în ţară de către „remiţionişti” au fost mai mari decât sumele reprezentând investiţiile străine făcute în România.

 

3- Noi am pierdut. Dar voi, voi mai aveti o sansa  Noi ne-am inselat. Unii dintre noi au plecat de aici. Castiga bani acolo si tanjesc dupa  casa lor. Voi insa,TREZITI-VA,DESTEPTATI-VA,UNITI-VA CU CERUL SI NASTETI-VA DIN NOU (IOAN,CAP. 3)

Nu va ganditi la furat. E calea cea mai simpla. Stiu ca ati aflat ca asa te imbogatesti. Daca ai pamant sau daca faci afaceri cu statul. Stiti voi ceva despre tva si cum ai putea sa-l furi, dar nu va e inca foarte clar. Nu asta e drumul. Cu cat se va fura mai mult, cu atat se va construi mai putin, iar copiii copiilor nostri vor mosteni un imperiu de cenusa. Sunteti tineri si totusi habar n-aveti ce inseamna un Bucuresti in care se circula normal. Daca voi habar n-aveti si daca Ei continua sa fure, ganditi-va la copiii nostri. Nu e nici o sansa. Cititi. Cititi mult. Cititi tot ce va pica in mana. Nu-i mai ascultati doar pe profesori.

Cititi orice, fara discernamant. Nimic nu e mai important ca lectura, acum. Apoi, cautati-va intre voi. Vedeti care cititi aceleasi lucruri si inhaitati-va. Numai in haita de oameni destepti o sa reusiti. Unul singur dintre voi va fi mancat. Zece insa, s-ar putea sa reusiti. Ganditi-va de pe acum sa-i inlocuiti. Timpul lor trebuie sa se termine. Trebuie sa-i dominati. Dar nu cu gandul ca veti fura mai mult ca ei. Asta e calea simpla care va va sufoca mostenitorii. Ce-o sa faceti cu milioanele intr-un oras mort? Ce-o sa cumparati, cu banii gramezi? La ce-ti foloseste un Lamborghini cand n-ai o autostrada? De ce sa ai o vila intr-un cartier sufocat de inundatii?

Nu va dusmaniti profesorii. Sunt oameni amarati, din ale caror drame puteti invata. Isi dau priceperea pe un salariu de nimic si va invata carte. Nu va bateti joc de ei. Au muncit, si nu e vina lor ca parintii vostri s-au descurcat mai bine. N-aveti nici un drept sa-i dispretuiti. Nu le sunteti superiori. Banii parintilor vostri nu va reprezinta. Va reprezinta doar ceea ce puteti scoate pe gura. Aveti grija ce scoateti pe gura. Vremea pumnului si a bodiguarzilor a trecut. O sa calatoriti, iar copiii francezi invata carte, englezii la fel. Va confruntati cu o lume care acum e mai deschisa decat oricand. Hotii de la putere nu sunt in stare sa va spuna cine este Delacroix sau Chagall. Nici Duchamp. Nu va pot spune care e influenta lui Schopenhauer in Sarmanul Dionis si nici de ce este Eminescu un romantic intarziat. Foarte putini o sa va spuna cine a pictat Cina cea de taina si de ce Visconti a ales romanul lui Thomas Mann ca sa faca un mare film. Ei vor sti doar sa va invete sa furati. Iar calea asta, mai devreme sau mai tarziu, se va infunda si ne va asfixia copiii.

Nu va mai luati dupa ziare. Nu dau doi bani pe generatia voastra, nu va dati seama? Pentru ei, cu cat sunteti mai prosti, cu atat le va fi mai usor sa va vanda orice cacat. Iar cacatul pe care il veti cumpara va fi obtinut de la prosti, platiti pe masura. Adica prost. Eleva porno este un exemplu. Nu cititi ziarele. Cititi cateva, cele care va informeaza. Nu marsati la orice promotie. Fiti mai selectivi.

Nu fumati iarba si nu va dati in cap cu alcool, cu orice pret. O sa le dati apa la moara incultilor si hotilor de la putere. Le va fi mai simplu sa va catalogheze drept o generatie de distrusi, iar banii destinati salvarii voastre, ii vor fura. E timp si pentru iarba, e timp si pentru tequilla. Acum insa trebuie sa invatati, pentru ca in curand nu va mai fi timp pentru asta, caci veti intra in viata adanc de tot, si e mai rau ca in jungla. Animalele au reguli nescrise. Oamenii au legi scrise.

Nu alergati dupa bani cu orice pret. Banii trebuie sa va fie doar mijloc, nu scop. Scopul vostru trebuie sa fie cunoasterea. Cu cat veti sti mai multe, cu atat veti fi mai inalti. Orice carte citita, orice lectie invatata, se vor aseza sub voi si va vor ridica deasupra celorlalti. Veti domina cu mintea. Nu e nimic mai frumos decat asta. Europa cumpara inteligenta. Romania nu cumpara nimic pentru ca hotii nu construiesc, hotii fura. Nu uitati ca va fura pe voi si asta trebuie sa va opreasca. O sa auziti toata viata de Napoleon si de Nicolae Titulescu, dar sigur copiii vostri nu vor sti cine a fost Emil Boc. Istoria o scriu cei care construiesc.

Sunteti tineri. Nu va ganditi ca sunteti slabi. Puterea voastra sta in curatenie. Sunteti curati, n-au apucat sa va manjeasca, dar daca dintre voi nu se vor ridica luptatorii, o sa va improaste cu noroiul strazilor pe care nu le-au reparat. Fiecare picatura de noroi sunt banii care n-au ajuns pe strada aia. Trebuie sa schimbati asta. Care e calea? Sa cititi. Literatura universala o sa va invete sa deosebiti Binele de Rau. Balzac, Stendhal, Dumas, Dostoievski, Dickens, Tolstoi, Goethe, toti deosebesc Binele de Rau. Din prezentul amaratei asteia de tari nu puteti invata Binele. Binele puteti fi voi. Si cu cat veti fi mai multi buni, cu atat veti sufoca raul. Nu e imposibil. Dati scrisoarea asta mai departe. Deveniti buni, mai buni, cei mai buni si raspanditi-va precum lacustele.Nu-i invidiati pe oamenii cu bani. Nu va faceti modele din baietii de bani gata, din baietii de oras. Dupa treizeci si noua de ani le va ramane doar o lista lunga de femei. Or trofeele astea sunt trecatoare. Cand imbatranesti si trofeul tau va fi o baba. Dupa asta vine singuratatea. Voi aveti sansa sa lasati ceva in urma voastra. Banii nu sunt Calea. Priviti unde ne-a adus setea de bani.

Nu va resemnati, asta nu duce nicaieri. Capul plecat, sabia il taie. Protestati, luptati, protestati. Cu scop, insa. Nu degeaba, ca altfel se transforma in latrat. Invatati legile. Invatati-va drepturile. Atunci veti sti cand are cineva voie sa va legitimeze. Veti sti cum sa luptati, daca veti sti legile. Apoi o sa vedeti ca legile sunt proaste. Si veti intelege ca trebuie sa le schimbati. Pare greu si cere timp. Dar, Doamne, voi aveti timp si pentru voi nimic nu e greu. Voi nu intelegeti ca SUNTETI SCHIMBAREA? Daca voi lasati tara asta pe mana hotilor, atunci, de-abia copii vostri vor mai avea o sansa! Caci sansa vine o data la o generatie. Noi am pierdut. Cativa dintre noi, si nu suntem putini, va putem ajuta. Noi suntem Fomila si Setila, dar voi sunteti Harap-Alb. Alegeti dintre voi pe adevaratii lideri. Sa-i alegeti si sa nu-i invidiati. Lor le va fi cel mai greu. Vor avea gloria, dar si cosmarul. Vor fi salvatorii vostri, dar se vor pierde pe ei insisi. Liderii trebuie sa fie dintre voi. Si trebuie sa-i cautati de pe acum. Uitati-va unii la altii in fiecare zi si cautati-va capitanii. Altfel veti pieri o data cu noi. Si atunci portile libertatii ne vor fi inchise si EI vor castiga. Cine sunt ei? Stiti foarte bine. Ii vedeti in ziare, in fiecare zi.

Salvati-va! Salvati-ne! Este o singura cale! Lupta cunoasterii!! Si cand veti fi castigat lupta cunoasterii, de-abia atunci veti cunoaste sa luptati cu adevarat!!! Nu va amagiti cu prezentul… Salvati-va in viitor. Noi am pierdut. Voi? Ce faceti?

4- Prevestirile Vechiului Testament se adeveresc- O profetie veche de 2500 de ani s-a implinit- imigrantii   invadeaza Europa

 

Poate e timpul sa ne mai consultam si cu Dumnezeu….ca de capul nostru ( al oamenilor) am ajuns exact unde am fost avertizati….

 

Valul de refugiați sirieni care a copleșit Europa, în urma intensificării acțiunilor Statului Islamic în Orientul Mijlociu, a readus în atenție un verset din Vechiul Testament despre care se crede că profețește dispariția Damascului și a statului modern al cărui capitală este (adică Siria). „Iată, Damascul este scos din numărul cetăţilor şi a rămas o grămadă de ruine” – acesta este pasajul profetic din cap. 17 din Cartea lui Isaia, iar textul biblic este luat nu doar ca o profeție, de către interpreții lui – indiferent de religia lor -, ci și ca un argument, de către fundamentaliști și, mai ales, de către susținătorii Statului Islamic. Capitolul 17 se numește, de altfel, chiar așa: Proorocie pentru Damasc.

 

Conflictele din Siria și starea de alertă în care trăiesc locuitorii ei, recentele distrugeri ale unor monumente de artă precreștină, în Palmira, ca și ferocitatea acțiunilor Statului Islamic din ultimii doi ani au readus în atenție acel pasaj biblic despre care se crede că, acum două milenii și jumătate, profețea distrugerea Damascului, care va fi „scos din rândul cetăților” transformându-se într-o „grămadă de ruine”. După Palmira, următoarea țintă a Statului Islamic va fi Damascul, ce se dorește șters de pe fața pământului, notează site-ulantenasatelor.ro

 

În același capitol 17 apar și predicții referitoare la exodul sirienilor – „Ah! Aceasta zarva de popoare este ca vuietul de ape multe, acest zgomot de neamuri este ca zgomotul de ape mari; El le ameninta si ele fug departe, gonite ca pleava pe care vanturatorii o vantura in vant si ca vartejul de pulbere in vreme de furtuna.”

 

Chiar dacă istoria pe care o trăim, cu teroarea pe care o generează acțiunile Statului Islamic în Siria, poate constitui un argument în favoarea teoriei că în versetul biblic se ascunde o teribilă profeție, nu sunt puțini teologii care spun că Bibilia nu se interpretează literal (adică în litera ei), ci în spiritul ei. „Nu e recomandat să interpretezi așa Biblia și să spui că Noul Babilon este reprezentat de Statele Unite și că profeția din Cartea lui Iasaia se referă la Damascul de azi”…

 

Ce motive ar avea însă fundamentaliștii Statului Islamic să își transfere agresivitatea asupra unor situri din Siria? Ideologii creștini cred că, deși Iisus Hristos nu a călătorit în spațiul Siriei de azi, creștinismul a lăsat numeroase semne în acest teritoriu. Apostolul Pavel (sau Saul) a fost convertit la creștinism în apropierea Damascului, iar în Antiohia (un alt oraș din Siria contemporană) aveau să se refugieze primii creștini, care au fugit de persecuțiile din Ierusalim. Primii teologi ai creștinismului, precum Sf. Ignatie, erau și ei originari din Damasc.

 

 

 

Iată mai jos și textul integral al Capitolului 17 din Cartea lui Isaia (Proorocie pentru Damasc):

 

 1. Proorocie impotriva Damascului: “Iată, Damascul este scos din numarul cetatilor si a ramas o gramada de ruine.
 2. Cetatile Aroerului sunt pustiite pentru vecie; ele sunt bune de pascut turmele, care se culca acolo si nimeni nu le goneste.
 3. Nici cetate intarita pentru Efraim si nici imparatie la Damasc. Tot asa va fi cu ramasita Siriei si cu marirea ei, precum a fost cu fiii lui Israel, zice Domnul Savaot.
 4. Si va fi in ziua aceea ca marirea lui Iacob se va imputina si acest trup gras se va usca.
 5. Va fi atunci ca pe urma seceratorului ce secera holda, cand mana lui aduna spice si cum e cand oamenii aduna spice in valea Refaim;
 6. Vor ramane pe urma cateva roade, ca la scuturatul maslinului, doua-trei masline pe varf, patru-cinci pe ramuri”, zice Domnul Dumnezeul lui Israel.
 7. In ziua aceea, omul isi va intoarce privirea catre Ziditorul sau si ochii lui catre Sfantul lui Israel se vor intoarce.
 8. Si nu va mai privi catre jertfelnice, lucrurile mainilor lui, si nu se va mai uita la faptura degetelor lui, la Astartele si statuile ridicate soarelui.
 9. In vremea aceea, cetatile sale intarite vor fi parasite ca ale Amoreilor si Heveilor, lasate inaintea fiilor lui Israel si vor ramane pustii.
 10. Caci tu ai uitat pe Dumnezeul izbavirii tale si de Stanca scaparii tale nu ti-ai adus aminte. Iata pentru ce tu intemeiezi gradini lui Adonis si acolo sadesti vie pentru un dumnezeu strain.
 11. In ziua cand o sadesti, tu vezi ca se ridica si a doua zi are flori; dar de culesul roadelor nu te bucuri in ziua nenorocirii si durerea este fara leac.
 12. Ah! Aceasta zarva de popoare este ca vuietul de ape multe, acest zgomot de neamuri este ca zgomotul de ape mari;
 13. El le ameninta si ele fug departe, gonite ca pleava pe care vanturatorii o vantura in vant si ca vartejul de pulbere in vreme de furtuna.
 14. In vremea serii, atunci e ceasul spaimei, iar mai inainte de a se face ziua, ei nu mai sunt. Iata partea, partea jefuitorilor nostri si soarta celor ce ne-au pradat pe noi.

 

Nu este niciun secret  că ISIS a devenit una dintre cele mai puternice grupări teroriste, care are în custodia sa numeroase localităţi din Siria şi Irak, în care locuitorii sunt umiliţi, vânduţi, violaţi, decapitaţi, chinuiţi şi forţaţi să se alăture armatei Statului Islamic şi chiar religiei musulmane.

5- Cine garanteaza ca  ”Vaccinarea obligatorie” a populației nu injecteaza seruri mortale de manipulare si exterminare in masa?

Sub pretextul unei “lupte” împotriva virușilor și bolilor vaccinările sunt efectuate doar pentru a infecta populația cu aceste boli, distrugând la maxim sistemul imunitar. De altfel cu ce scop la gene bacteriene, animale, de insecte, etc., în vaccinuri neapărat se adaugă cele mai puternice toxine, cum ar fi sărurile de mercur, mercurul și fenolul. Dar și injectarea directă a produselor chimice în sânge uman, ocolind filtrele organismului – ficatul și rinichii – e nenaturală de la sine. Deci, vaccinarea este sursa principală a bolilor.

 1. Folosirea în masă a antibioticilor

Inventatorii primului antibiotic – penicilinei, interziceau administrarea sa orișicărei persoane. Ea se injecta numai în cazul în care nu mai exista nici o altă opțiune. Cu toate acestea, de la mijlocul secolului al XX-lea, sistemul de sănătate a început prescrierea antibioticilor pe scară largă și în cantități mari. Ca consecință s-a creat o situație îngrozitoare – toate virusurile au devenit rezistente la substanțe antibiotice. Cu toate acestea, și în prezent vânzarea de antibiotici și injectarea lor continuă în cantități tot mai mari.

 1. SIDA

Cea mai mare înșelăciune a sistemului de sănătate este ”Operațiunea SIDA”. Toată omenirea de 30 de ani este înfricoșătă de un ”virus” fictiv, ce nu există. Și atunci cu ce se luptă Organizația Mondială a Sănătății? Structurele pentru ”lupta” împotriva SIDei – “Hospice-le” sunt închise chiar pentru medici și separate de restul medicinei.

În cazul în care SIDA e un virus, căci asta declară mafia evreiască, de SIDA ar trebui să se ocupe virusologii – să declare carantină, să identifice agentul cauzator, să selecteze și să marcheze sușele în laborator, etc. Așa se procedează întotdeauna când izbucnește o epidemie, așa se face automat în conformitate cu instrucțiuni, dar în cazul SIDEI aceasta lipsește. Și după mai mult de 30 de ani de la ”apariția” SIDEI n-a fost prezentată nici o sușă a virusului. Nu participă la lupta împotriva sa nici imunologii, ce e foarte straniu. Se pare că ”mega-virusul” se răspândește pe tot globul, pentru ”lupta cu SIDA” sunt cheltuite miliarde, dar nimeni de fapt nu se luptă. Apare întrebarea: “Unde merg banii?”.

În plus, în afară de furt, banii rămași publici ”pentru SIDA” sunt destinați în principal pentru propagarea sexului în rândul tinerilor, și chiar copiilor, sub masca”educației” actului sexual “protejat”.

 1. ”Tratarea” cancerului.

Această boală gravă, de asemenea, e folosită pentru profitul sistemului de sănătate. Chimioterapia – pomparea organizmului cu doze mari de substanțe chimice, e o procedură foarte scumpă, care nu vindecă de cancer, dar dimpotrivă, omoară. Și cu diagnosticul de cancer se procedează, în cele mai multe cazuri, la fel ca și cu “SIDA” (tratamentul se prescrie tuturor celor, care ar putea intra în zona de risc, dar încă nu sunt de fapt bolnavi).

Recent de Hollywood a fost lansată o nouă “modă” – tăierea voluntară de către femei a propriilor sâni și înlocuirea lor cu proteze; aparent pentru evitarea cancerului la sân. Se declară că e mai bine să fie tăiate, dacă există o probabilitate, chiar și foarte scăzută de cancer – iată un alt mod de spălare a banilor în acest ”sistem de sănătate”.

Sursa: ruslekar.info

 

6- Editorialist la „Toronto Sun”: Genocidul   musulmanilor si moartea copilului ilustrează natura rasistă şi inumană a ţărilor din Golf | Înoată în oceane de avere şi controlează milioane de hectare de teren, dar nu le  ofera statutul de refugiat

 

Tarek Fatah, editorialist la ziarul Toronto Sun acuză statele arabe că se fac vinovate  inclusiv de moartea băieţelului de trei ani înecat cu câteva zile în urmă. Jurnalistul critică dur „natura rasistă şi inumană” a statelor din Golf care nu fac nimic pentru a ajuta refugiaţii.

„Moartea băiatului nu este ruşinea Europei. Moartea lui ilustrează natura rasistă şi inumană a Arabiei Saudite, Qatarului, Kuweitului şi a altor state arabe din Golf sau societăţi care înoată în oceane de avere şi controlează milioane de hectare de teren, dar nu i-ar fi oferit statutul de refugiat”, a scris jurnalistul pe contul de Facebook, postând lângă comentariu desenul de mai jos.

 

 7- AL TREILEA RAZBOI MONDIAL  este teleghidat  de pe …luna

 

Un consilier britanic, Simon Parkes, nu vrea sa recunoasca faptul ca orice om primeste ginduri de la Spiritul Binelui,sau de la raul satanic.El sustine ca Vladimir Putin primeste ordine de la  extraterestri …El sustine ca o alta rasa de extraterestri ii indruma pe americani, cele doua rase fiind intr-un conflict constant.  O rasa incearca sa creeze haos si din acel haos sa se nasca o ordine mondiala, cealalta rasa incearca sa mentina pacea si sa ofere omenirii dreptul de a-si alege viitorul.

 

Astfel, spune Parkes, conflictul din Ucraina este unul creat artificial, pentru a schimba centrii puterii pe continentul european, iar asta face parte dintr-o strategie mai ampla a rasei de extraterestri care isi doreste haosul. Acestia il sfatuiesc pe Putin ce sa faca, pentru ca au o agenda care trebuie indeplinita, pentru a-si atinge scopul. De asemenea, declaratia lui Putin ca nicio tara din lume sa nu-si faca iluzii ca se poate compara cu puterea militara a Rusiei a fost facuta in contextul luptelor celor doua rase de extraterestri. Rusia are, in acest moment arme extrem de avansate, oferite de rasa respectiva. Potrivit lui Parks, daca cealalta rasa de extraterestri nu gaseste o metoda care sa dezamorseze conflictul, urmeaza un razboi care va distruge rasa umana, asa cum o stim.

 

Potrivit lui Parks, Pamantul nu este decat o tabla de sah a unei civilizatii extratereste si nici nu suntem singurii in situatia asta. Acesta ar fi, potrivit lui Parks, o metoda superioara de cucerire a Universului si nu una rudimentara, cum ar fi o simpla invazie.

 

Parks spune ca stie aceste lucruri pentru ca a fost rapit cand era mic de extraterestri si chiar si-a pierdut virginitatea cu aceasta rasa superioara, dat fiind faptul ca a fost ales sa faca parte din grupul oamenilor care sa combata reprezentantii pe pamant a celeilalte rase. Parks spune ca primeste instructiuni zilnice de la extraterestri, asa cum primesc si ceilalti alesi.

 

Din pacate, spune Parks, rasa de extraterestri al carei reprezentant este, nu obisnuieste sa se implice in deciziile pamantenilor si se bazeaza pe capacitatea acestora de a gasi solutii, pentru ca, omul ar fi printre putinele fiinte pe care le-au intalnit care are un potential enorm de dezvoltare, in toate domeniile. Cealalta rasa se implica activ in diferite situatii, generand conflicte groaznice si incercand sa anuleze potentialul omului de dezvoltare. Motivatia distrugerii noastre, spune Parks, e ca ne-am departat de planul din care am face parte, evoluand intr-o alta directie, tocmai datorita acestui potential al rasei umane.

 8- (…..https://www.facebook.com/Rol.ro/videos/948618711843391/?pnref=story)

Sfarsitul Libertatii !

End of Liberty (n.tr. Sfarsitul Libertatii), așa cum se intitulează documentarul în limba engleză, ne arată colapsul social spre care se îndreaptă societatea americană in special,si cea umana,in general.   Nici unul din aceste semne nu pare să aibă o însemnătate mare, dar dacă unim piesele puzzle-ului putem vedea starea actuală a economiei Americii,dar si pulsul lumii

                         

Filmul este realizat de National Inflation Association (NIA), o organizație al cărui scop este să-i pregătească pe americani pentru inflație, un aspect natural al capitalismului. Din 2009, prețul aurului a crescut cu aproape 50%, iar cel al argintului cu 75%.

 

Astfel, America datoreaza strainilor 4,5 trilioane dolari. Dar America datoreaza… Americii 9,8 trilioane dolari. SI ATUNCI…NU ESTE JUSTIFICATA DISPERAREA GUVERNULUI AMERICAN CE CAUTA CU DISPERARE ABSOLUTA, SOLUTII? Totul se intampla pentru ca in scurt timp, se va introduce o noua moneda mondiala, moneda ce va inlocui atat dolarul cat si Euro (pentru ca nici in UE lucrurile nu sunt prea roz), in orice caz, ceea ce a inceput in SUA, se doreste sa se implementeze la nivel mondial, ”Big Brother” vrea sa detina controlul planetar, astfel incat tot ceea ce stiam despre libertate, sa apartina trecutului, daca cumva oamenii nu se vor trezi si nu-i vor invinge pe Iluminati!

 

 

Există, așadar, o nevoie stringentă pentru o nouă organizare: consumatorii americani trebuie să investească mai mult în aur și argint în condițiile în care dolarul se prăbușește. End of Liberty ne oferă indicii despre cum ar arăta această prăbușire.

Oamenii care sunt adeptii unui partid libertarian, unde cap de afis este Ron Paul, cel care se ia la tranta cu Iluminatii, sunt fie arestati, fie urmariti de serviciile secrete, care impreuna cu politia au creat Statul Politienesc, stat in care sclavii nu vor avea voie sa protesteze.

 

Singuru lucru care nu l-au putut face marile soparle ce conduc planeta, este sa REDUCA PLANETA, planul acesta le-a dat gres, tot atat este populatia globului si este in crestere, deci frica lor este o uriasa revolta impotriva lor care nu poate fi oprita de cativa militieni spalati pe creier si se va ajunge la razboi civil si apoi trebuie sa avem multe tepe la dispozitie unde sa-i infigem pe acestia.

 

Acest documentar, va  schimba radical optica in privinta SUA! Candva, SUA insemna „Visul American”, astazi, datorita colapsului financiar prin care trece aceasta tara, Guvernul American este in stare de orice pentru ca poporul american sa nu abandoneze dolarul, se incearca colectarea fiecarui cent prin diferite modalitati de-a dreptul stupide, ridicole, ce incalca in mod flagrant drepturile omului!

 

De exemplu, Legea S510, ”Legea de modernizare a sigurantei alimentare”, considera ca este ilegal sa cultivi, distribui, sa comercializezi, sau sa vinzi alimente de casa. De asemenea, colectarea apei de ploaie este strict interzisa, iar cateva persoane au facut inchisoare, timp de 30 de zile, dupa ce au fost prinsi colectand apa.

 

 

 

Marii fermieri sunt o amenintare pentru cota de piata a marilor Corporatii Agricole! Sub pretextul „combaterii terorismului”, un elev din clasa a II-a, a fost suspendat de la scoala pentru un an intreg, solicitandu-se gradul sau de periculozitate, pentru ca a desenat in timpul orei o racheta. Alyssa Thomas este o fetita de doar 6 ani, pe care Guvernul a considerat sa o treaca pe lista de supraveghere a teroristilor, fiind considerata periculoasa.

 

Poporul American a devenit sclav in propria tara deoarece Rezerva Federala fura clasa mijlocie prin inflatie si transfera aceasta avere prietenilor lor bancheri de pe Wall Street! Nu mai vorbim despre faptul ca SUA are in spate o datorie uriasa pe care trebuie sa o restituie Chinei, dar… neoficial, SUA este in incapacitate de plata! Iata o lista relevanta, care arata in ce masura este impartita datoria Americii (via BusinessInsider):

 

 1. Fondul Social Security – contributii sociale: 2,67 trilioane dolari (19%)

 

 1. Trezoreria americana: 1,63 trilioane dolari (11,3%)

 

 1. China: 1,16 trilioane dolari (8%)

 

 1. Gospodariile din SUA: 959,4 miliarde dolari (6,6%)

 

 1. Japonia: 912,4 miliarde dolari (6,4%)

 

 1. Guvernele de stat si locale: 506,1 miliarde dolari (3,5%)

 

 1. Fondurile private de pensii: 504,7 miliarde dolari (3,5%)

 

 1. Anglia: 346,5 miliarde dolari (2,4%)

 

 1. Fondurile mutuale din pietele financiare: 337,7 miliarde dolari (2,4%)

 

 1. Fondurile locale si federale de pensii: 320,9 miliarde dolari (2,2%)

 

 1. Bancile comerciale: 300,5 miliarde dolari (2%)

 

 1. Tarile exportatoare de petrol: 229,8 miliarde dolari (1,6%)

 

 1. Brazilia: 211,4 miliarde dolari (1,5%)

 

 1. Taiwan: 153,4 miliarde dolari (1,1%)

 

 1. Centrele bancare din Caraibe: 148,3 miliarde dolari (1%)

 

 1. Hong Kong: 121,9 miliarde dolari (0,9%)

 

 

9 -Nostradamus a prezis  invazia imigranţilor în Europa,care corespunde cu începutul celui de-al treilea Război Mondial

Profeţiile lui Nostradamus au fost adesa interpretate în diferite feluri, mai exact sau nu, iar un catren de-al său revine în atenţie odată cu invazia imigranţilor în Europa. Specialiştii spun despre catren că e o profeţie legată de momentul şi desfăşurarea celui de-al treilea război mondial.

 

„În Dunăre şi Rhin va veni să bea,

Cămila cea mare, și nu e pocăință

Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei

Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina”.

 

Acest catren se referă, potrivit ziarulevenimentul.ro, că al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decât își imaginează foarte mulți, iar din punctul de vedere al cercetătorilor, „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin.

 

 

Într-o altfel de perspectivă, „Cămila” poate să fie populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca și ceilalţi locuitori ai țărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăsește în realitate.

 

10 – Noi suntem vai de mama noastra,dar altii sunt deja la pamint

 

Este un sat   in lumea saracilor-numit “Valea Rinichiului“.Acolo, aproape fiecare localnic şi-a vândut un rinichi ca să scape de sărăcie.Este considerat de traficanţii de organe un fel de pepinieră pentru recoltarea de rinichi

 

 

Greu de crezut, însă în Nepal există un sat, Hokse, considerat un fel de plantaţie de rinichi pentru piaţa neagră a recoltării de organe. Aproape fiecare adult din această zonă săracă a ajuns să-şi vândă un rinichi pentru sume derizorii, mulţi dintre ei fiind păcăliţi că organul va creşte la loc după ce va fi scos.     Sărăcia i-a împins pe aceşti oameni să-şi vândă rinichii celor care se ocupă cu traficul de organe umane, însă acum aceştia sunt consideraţi de infractori un fel de pepinieră din care îşi pot alege un rinichi oricând este nevoie.  Brokerii de organe, aşa cum se numesc aceşti vânători de rinichi, vin în mod regulat în satul Hokse, dar şi în zonele învecinate, şi adesea reuşesc să-i păcălească pe oameni să călătorească în sudul Indiei ca să facă operaţia de recoltare a rinichiului contra unor sume mici de bani.  Profitând de ignoranţa oamenilor, aceştia inventează tot felul de poveşti, cum ar fi că omul are nevoie numai de un singur rinichi ca să trăiască şi că celălalt organ este în plus. Mai mult, unora li s-a spus că după extirpare, rinichiul va creşte la loc. Astfel a fost păcălită mama a patru copii, Geetha, care s-a lăsat convinsă în cele din urmă să-şi vândă rinichiul pentru 2.000 de dolari. În ultimii zece ani, tot felul de oameni au venit la noi în sat pentru a ne convinge să ne vindem rinichii. Mereu am refuzat, dar pe măsură ce familia s-a mărit, sărăcia s-a adâncit. Mi-am dorit mereu casa mea şi o bucată de pământ. Iar faptul că am mai mulţi copii m-a convins să accept propunerea, a explicat Geetha pentru postul de televizune american CNN.  Aşa a ajuns femeia să călătorească împreună cu cumnata sa şi un agent de organe în India, unde a făcut operaţia. Intervenţia a durat numai jumătate de oră, dar a trebuit să rămână în spital timp de trei săptămâni ca să se recupereze. Soarta a făcut însa ca locuinţa femeii, cumpărată cu banii luaţi pe rinichi, să se surpe în urma cutremurului care a lovit Nepalul pe 25 aprilie. După dezastrul care a afectat o mulţime de familii din zonă, locul a redevenit un adevărat rai pentru comercianţii de organe. Estimările arată că în Nepal au loc 10.000 de astfel de operaţiuni pe piaţa neagră din Nepal, în urma cărora sunt vânduţi aproxiamtiv 7.000 de rinichi. Partea şi mai tragică pentru locuitorii din Valea Rinichiului este că traficanţii de organe nu aşteaptă întotdeauna consimţământul donatorilor. S-au înregistrat în ultimii ani zeci de cazuri în care aceştia au fost răpiţi pentru a le fi furaţi rinichii, iar uneori victimele sunt omorâte pentru a li se recolta ambii rinichi. Organele sunt vândute pe piaţa neagră cu preţuri de cel puţin şase ori mai mari decât primesc donatorii. Anul trecut, revista „Time“ relata cazul unui alt localnic, Kenam Tamang, care a fost atras într-o cursă cu ajutorul ginerelui său. Acesta din urmă i-a promis că-l ajută să primească o slujbă mai bună în Chennai, India, dar acolo s-a dovedit că era înţeles cu traficanţii de organe. „Am fost dus la un spital şi mi-au spus că îmi vor lua rinichiul. Apoi mi-au explicat că voi primi şi o sumă de bani şi că nu voi avea probleme de sănătate. Ba chiar mi-au spus că rinichiul o să crească la loc“, a relatat acesta.

 

 

 

11- Opt semne ale Apocalipsei financiare

 Să ne pregatim  pentru  propagarea Crizei Apocaliptice  . Publicaţia britanică The Teleghraph enunţă cele opt semne care pot fi repere ale  Apocalipsei Financiare, ce va să vie.

 Din China până în Brazilia, băncile centrale pierd controlul asupra aceleiaşi economii pe care au salvat-o în criza financiară precedentă. Este numai o problemă de timp până când Bursele vor intra în colaps sub povara propriei greutăţi şi a aşteptărilor mult prea ridicate.Iata semnele care ne pun in garda:1. Frânarea Chinei; 2. Prăbuşirea din pieţele de mărfuri; 3. Criza creditului în sectorul minier; 4. Piesele de domino încep să cadă; 5. Creditul intră în contracţie; 6. Şocul pe dobânzi; 7. Bursele mature intră în ajustări masive după a treia cea mai lungă piaţă bull din istorie; 8. Piaţa americană supraevaluată

 

China a fost salvatoarea economiei lumii din anul 2008 încoace. A lansat un pachet de stimuli fără precedent susţinând un boom al investiţiilor în infrastructură. Cererea vorace pentru mărfuri a sprijinit pe mai departe ţările exportatoare de carburanţi şi materii prime. Aceeaşi economie s-a lovit acum de o stâncă. Avansul economic a ţării a coborât sub 7% pentru prima dată într-un sfert de veac, potrivit datelpor oficiale. Aceasta înseamnă, probabil, că economia este cu mult mai slabă. Intervenţiile masive ale băncii centrale în sensul relaxării monetare şi devalorizării monedei ne arată că sfârşitul de joc se apropie. Primul semnal de alarmă este aprins din piaţa imobiliară. În rezidenţial preţurile au scăzut abrupt după creşteri susţinute. Pentru milioanele de chinezi care au ales să-şi stocheze avuşia în case, vremurile se anunţă a fi de nelinişte.

 

 1. Prăbuşirea din pieţele de mărfuri;

 

Unda de şoc din China s-a transmis direct pe segmentul mărfurilor. Indicele global al Bloomberg ce măsoară evoluţia a 22 de preţuri pe diverse categorii de commodities a căzut până minime nemaivăzute din anul 2000 încoace. Petrolul este cel mai bun barometru al creşterii economice globale, în măsura în care alimentează aproape toate industriile. Acesta a atins minime multianuale succesive în această vară indicând că ceva nu este în regulă în economia lumii. Minereul de fier are şi el cerere în scădere după ce oţelăriile din China au frânat ritmul de alimentare a boom-ului din construcţii. Preţul de referinţă a scăzut la 56 de dolari pe tonă, la mai puţin de jumătate faă de 140 dolari pe tonă în ianuarie 2014.

 

 1. Criza creditului în sectorul minier

 

Şocul din pieţele de mărfuri s-a reflectat în veniturile companiilor care exploatează resurse. Problema este că miliarde de dolari au fost împrumutate de aceste societăţi pentru noile mine şi exploatări petroliere care erau profitabile numai la preţuri ridicare în pieţele de mărfuri. Sunt zăcămintele care acum aduc pierderi, iar creditele contractate pentru aceste proiecte se dovedesc a fi imposibil de rambursat. Nicăieri aceasta nu se resimte mai acut decât în industria petrolului şi gazului de şist din SUA. Telegraph oferă exemplul bondurilor corporative emise de Chesapeake şi care deja se tranzacţionează cu aproximativ 20% sub valoarea lor nominală. Cum multe împrumuturi vor trebui refinanţate în anii ce vor urma, contagiunea se va extinde rapid.

 

 1. Piesele de domino încep să cadă

 

Ceea ce până acum susţinea economia globală începe să se dezintegreze. China întoarce trendul. Pieţele emergente care consumau multe bunuri produse în Occident sunt vătămate de devalorizarea propriilor lor monede. Rusia, India, China, Africa de Sud despre care se presupunea că vor prelua ştafeta, sunt în stadii diferite de dezordine. Băncile centrale pierd rapid controlul. Bursele intră în vrie. Investitorii se îngrămădesc spre paradisuri de refugiu precum francul elveţian.

 

 1. Creditul intră în contracţie

 

Pe măsură ce autorităţile de politică monetară rămân fără muniţie, pieţele de credit vor căuta cu disparare să găsească din nou preţul riscului. O întoarcere sănătoasă după şase ani de stimuli monetari. Este posibil ca după aceşti şase ani de dopping sistemul financiar să nu facă faţă şi să se dovedească vulnerabil la alte rate de dobândă.

 

 1. Şocul pe dobânzi

 

De aici vine următorul pericol. În SUA şi Marea Britanie de şase ani dobânzile sunt zero, iar acestea ar urma să crească. Investitorii încep cumpărările de dolari şi lire sterline în anticiparea acestor majorări.

 

 1. Bursele mature intră în ajustări masive după a treia cea mai lungă piaţă bull din istorie

 

Au fost 77 de luni de creştere din martie 2009 încoace Pe Bursele de la Londra şi New York, a treia ca mărime. Prima a dus la marele crah bursier din 1929 care a precedat Marea Criză interbelică, iar a doua a dus la dezintegrarea balonului tehnologic american în anul 2000. Pieţele de acţiuni au beneficiat acum de mărirea bazei monetare de patru ori în cazul Americii unde Fed a urcat bilanţul la 4.000 miliarde dolari de la 800 miliarde dolari în 2008.

 

 1. Piaţa americană supraevaluată

 

Scăderile au venit într-o piaţă prielnică la New York unde câştigurile raportate la preţuri – indicatorul P/E – ajustate după metoda profesorului Robert Shiller, urcaseră la 27,2, cu 64% peste media istorică de 16,6l Doar în trei cazuri din anul 1882 a fost mai ridicată: în 1929, în 2000 şi în 2007.

12- Împrumuturile la FMI, CE şi BM sunt centuri de siguranţă pentru ei,dar sunt niste streanguri pentru generatiile NOASTRE viitoare

 Într-un discurs ţinut în faţa Congresului american în data de 25 ianuarie 2001, Alan Greenspan, fostul preşedinte al Federal Reserve (Banca Centrală a SUA), se arăta foarte îngrijorat de faptul că SUA avea pe atunci excedent bugetar

 

 

Datoria publică a Chinei este de 28 de trilioane. Datoria publică cumulată a primelor patru economii ale UE (Germania, Franţa, Marea Britanie şi Italia) este de 11 trilioane de dolari, totalul acesteia la nivelul celor 28 de ţări membre ale UE fiind, cel mai probabil, mai mare decît cea a SUA sau cea a Chinei. Nici Japonia nu stă rău – datoria sa publică este de 10,4 trilioane de dolari (raportat la PIB, este cea mai mare din lume: 415%).

 

     Datoria publică nu este şi nu poate fi un simplu instrument de politică monetară sau un simplu număr statistic. Datoria publică înseamnă, indirect, datorie a fiecărui contribuabil, întrucât ea se achită din taxele şi impozitele acestora (mărite progresiv în caz de „avarie”), răpind statului – şi, deci, comunităţii naţionale – dreptul de a cheltui aceşti bani în scopuri ce ţin de sarcinile sale esenţiale: sănătate, educaţie, protecţie socială, armată, justiţie, ordine publică şi infrastructură critică. În mod evident, şi investiţiile publice sunt „grevate” de serviciul datoriei publice.

Pe de altă parte, cu cât e mai mare datoria publică, cu atât forţa băncilor centrale de a controla lumea este mai mare.

 

 

Regula este la fel peste tot, inclusiv în România.

 Când datoria publică este redusă, forţa băncii centrale de control al economiei şi al statului este redusă. Este la fel şi în România.

 

     De aceea a fost atât de opărit domnul Isărescu – eternul în momentul în care a realizat că proiectul noului Cod Fiscal poate duce la reducerea drastică a datoriei publice a României (cifrată, în prezent, la 56 miliarde de euro, adică la circa 40% din PIB): o datorie publică redusă ori în „pericol” de a fi achitată mult prea rapid înseamnă o marjă mai redusă ori insignifiantă de manevră a BNR.

 

    Domnul Isărescu a văzut că, faptic, băncile nu mai pot alimenta datoria publică a Statului român (întrucât singure s-au supraexpus deja pe acest debitor) şi, deci, datoria publică nu mai poate creşte sau – ce oroare – chiar poate fi redusă. Pe domnul Isărescu nu l-a interesat calitatea acestui Cod Fiscal (destul de redusă, în opinia mea, dar acesta este un alt subiect). Nu l-a interest nici potenţialul de depăşire a „ţintei” de deficit bugetar – acest risc de macrostabilitate a fost doar un pretext.

Pe domnul Isărescu l-a speriat ipoteza rămânerii sale treptate fără obiectul muncii – politica monetară, chestie care, de altfel, subordonează toate celelalte politici publice (nu că am avea multe şi nici înţelepte …).

Acesta este motivul real al opoziţiei domnului Isărescu la Codul Fiscal. Acesta este, de altfel, şi motivul contractării împrumutului de 20 miliarde euro de la FMI şi CE, din care 14 miliarde de euro s-au dus la rezerva BNR.

De fapt, o întrebare retorică se poate ridica în legătură cu acest împrumut de tip „centură de siguranţă” (aşa l-a numit la acea dată Băsescu): A fost o criză reală în România anilor 2008-2010 sau a fost una regizată, dar tot atît de „eficientă” ca şi cele reale, ineluctabile?

 

     Nu ar fi rău să reanalizăm declaraţiile „liniştitoare” din 2008 ale premierului Tăriceanu şi ale preşedintelui Băsescu, precum şi expresia căznit-ironică a domnului Isărescu din acele zile în care la televizor vedeam falimente de bănci globale, dar băncile autohtone încă dădeau credite în franci elveţieni – „mai uşor cu criza pe scări”.

După aceste declaraţii – distonocalm, în ianuarie 2009, brusc, neaşteptat, pur şi simplu s-a oprit total creditarea, inclusiv cea între bănci (băncile nu mai aveau încredere una în alta…), ceea ce a dus la căderea imobiliarelor, a construcţiilor şi a comerţului, după care a apărut „necesitatea” unui împrumut de la FMI şi CE, cu titlu de „centură de siguranţă”.

 

     O fi fost acest împrumut de 20 de miliarde de euro o centură de siguranţă, dar nu pentru economia românească, ci pentru bănci, căci 2/3 din acest credit s-au dus în rezerva BNR, care a făcut ce a făcut cu ea, nu transparent, ca să ştim toţi, ci ocult, ca să ştie numai înţelepţii macroprudenţiali.

 

Isărescu-cel-macroprudent a spus, undeva pe la jumătatea verii, că răul care ne-a lovit în 2009 a fost cauzat de cota unică de 16% introdusă în tandem de Băsescu şi Tăriceanu, pe atunci aliaţi. Onorabilul domn Băsescu a răspuns cu furie că această declaraţie a lui „Mugurel” este necinstită şi că acesta ştie exact care a fost motivul real al instalării crizei în România. Atrag atenţia asupra tonului vădit ironic al unui adult (Băsescu, mare responsabil, de altfel) faţă de un copil imprudent care nu ar fi conştient de consecinţele spuselor sale şi de responsabilitatea aferentă. Jocul de cuvinte făcut de Băsescu foloseşte condescendent unul din sensurile cuvântului mugurel (=floare/frunză embrionară, incipientă, „copilaş” de plantă). Dar mult mai interesant este tonul implicit ameninţător al declaraţiei lui Băsescu: el şi „Mugurel” ştiu amândoi care este motivul real al crizei din 2009. Adică, tradus din băsească în română: „Dacă nu te abţii de la astfel de comentarii, o să comentez şi eu şi va fi rău de amândoi, dar mai rău va fi de tine”.

 

După împrumutul luat de la FMI şi CE, au venit şi măsurile de austeritate din mai 2010, cele mai dure din Europa la acel moment: tăieri de salarii ale bugetarilor cu 25% (uneori, cum a fost cazul salariilor profesorilor universitari, tăierile au fost de peste 45%), de indemnizaţii pentru îngrijirea copilului (15%) şi alte venituri cuvenite de la stat cu titlu de prestaţii sociale, blocarea pe 4 ani a angajărilor în sistemul bugetar etc. Vă reamintesc înţeleapta regulă a angajării unui funcţionar public nou cu condiţia „restructurării” sau a vacantării altor 7 posturi, ceea ce, printre altele, a dus la penurie de medici (un minus de 40.000 de medici în prezent) şi de profesori calificaţi (cifrele sunt similare).

 

Nu ar fi rău să ştim, printr-un raport prezentat în Parlament, care a fost motivul real al crizei şi, mai ales, ce a făcut BNR cu cele 14 miliarde de euro luate la rezerva proprie direct de la FMI şi CE. Rezerva valutara e avuţie naţională, e strânsă cu eforturile noastre şi, în caz că se constituie în baza unui împrumut, e rambursată din taxele noastre şi pe seama ruinei noastre. Ce anume îi dă BNR, o instituţie care nici măcar nu este prevăzută în Constituţie, dreptul să o administreze cum vrea?

 

Pe agenda publică a acestei toamne ar trebui să fie pus, cu prioritate, acest raport, întrucît ne paşte o nouă criză şi am vrea să ştim cum de am intrat în cealaltă şi de ce am fost chinuiţi toţi aceşti 6 ani care au trecut, şi asta chiar dacă – ce comod pentru inşi ca Bogdan Olteanu – raportul anual al BNR în Parlament nu este prevăzut sub sancţiunea demiterii Consiliului BNR, ca la celelalte autorităţi aflate în subordinea Parlamentului, iar legea îi apără pe deplin pe membri boardului BNR şi de răspundere penală, şi de răspundere civilă pentru faptele lor.

 

13-Nu scăpăm de al Treilea Război Mondial  . Acesta se desfășoară chiar sub ochii noștri, transmite regele Abdullah al II-lea al Iordaniei.

Terorismul şi extremismul, în special în cazul ISIS, se traduc în mod îndirect într-un al treilea război mondial, a declarat, joi, la Bucureşti, ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei, Nasser Judeh, citându-l pe regele Abdullah al II-lea.

 

 

Majestatea Sa regele Abdullah a II-lea a vorbit despre problema terorismului şi a extremismului şi în special depre ISIS ca despre un al treilea război mondial. Dacă luăm în considerare detaliile, este într-adevăr vorba despre un al treilea război mondial, însă condus prin alte mijloace. Sunt foarte mulţi oameni din alte ţări recrutaţi de această grupare”, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei, Nasser Judeh, joi, la Bucureşti’.

Nasser Judeh a dat exemplul bărbatului care a luat ostatici într-o cafenea din Sydney şi care a arborat steagul ISIS, gest prin care îşi asigura legitimitatea, vrând să arate că luptă pentru o cauză.

„Acest lucru s-a întâmplat şi la Paris, şi în Copengaha, Ottawa şi, din nefericire, se va întâmpla şi în alte părţi”, a susţinut ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei.

El a atras atenţia că nu trebuie să dăm ocazia persoanelor care comit infracţiuni, pentru că vor să pară că luptă pentru o cauză legitimă, de a câştiga această legitimitate.

 

 

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*