Vindecări fără bani şi fără doctor

lllllApă cu LĂMÂIE stoarsă (o jumătate de lămâie) într-o o cană cu apă caldă poate şi ea ajuta la alinarea stomacului.
Bicarbonatul de sodiu se poate lua o linguriţă sau două şi se amestecă într-o cană de apă caldă. Este la fel de bun ca şi Alka-Seltzer pentru a scăpa de indigestie sau arsuri la stomac.
Apă caldă cu sare este foarte bună pentru dureri în gât, ca şi pentru un stomac deranjat. O linguriţă de sare pusă într-o cană de apă caldă cu siguranţă va funcţiona. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, este recomandat să se bea apă cât se poate de repede.
Comprese cu orez cald
Căldura, se ştie, este una dintre cele mai bune metode de a alina un stomac deranjat, în special când vine vorba de crampe. Pentru cei care nu au dispozitive de încălzire acasă, se poate improviza unul dintr-un ciorap vechi şi nişte orez crud. Încălziţi-l în cuptor sau pe o tigaie şi aplicaţi-l pe zona afectată.
Oţetul din mere este foarte binefăcător pentru corp. Câteva linguriţe într-un pahar cu apă caldă său rece pot ajuta la alinarea durerilor de stomac. Oţetul te scapă de guturai. Dacă ai nasul înfundat şi dureri insuportabile de cap şi de gât, poţi scăpa de ele cu oţet. Foloseşte oţet de mere din care adaugi trei linguri mari într-un litru de apă fiartă. Apoi este de ajuns să faci inhalaţii timp de cinci minute, deasupra oalei cu amestecul respectiv, cu capul acoperit cu un prosop. Inspiră pe nas, expiră pe gură şi ţine ochii închişi. Aburii îţi vor desfunda căile nazale, vei scăpa de dureri şi va fi îmbunătăţită circulaţia sângelui. Oţetul te scapă de tuse… Amestecă 5 linguriţe de oţet de mere cu cinci linguriţe de miere. Astfel vei obţine un sirop din care este bine să iei câte o linguriţă la interval de tri ore. După două zile, tusea ar trebui să dispară complet. În caz contrariu, vizitează un medic.
Oţetul tratează micozele, Cel mai bine atacă micozele picioarelor, care trebuie muiate în oţet de câte 4-5 ori pe zi. Oţetul ajută ficatul. Mai ales diabeticilor, oamenilor care au probleme cu bilă, pancreasul sau ficatul, le sunt recomandate tratamentele cu oţet. Astfel, amestecând jumătate de borcan de miere cu 100 de ml de oţet de mere şi cu jumătate de lămâie tăiată cubuleţe, puteţi să obţineţi o soluţie care vă va epura. Este de ajuns să luaţi în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, câte o linguriţă

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*