Va propunem o dezbatere despre profitabilitatea Monsanto, fie pentru viata, fie pentru moarte… Dupa ce Iscariotenii de dupa 1989 au furat Avutia Obsteasca,acum vind si pamintul de sub picioiare! Apel: Opriţi vânzarea pământului românesc! Plingere Penala contra potopistilor!

ISIS aduce Urgiile Apocaliptice…Declaraţiicare te vor şoca
vCum ne “ajuta” Monsanto creierul si sănătatea

 

Un articol de Dr. Matthew Buckley, publicat în Waking Times

 Una din cele mai recente postari ale mele, însumează aproximativ 10 ani de cercetări legate de consecinţele proceselor inflamatorii în periferiile trupului, precum intestinul şi cum acestea au condus la procesele inflamatorii degenerative ale creierului.

Una dintre principalele concluzii ale cercetării mele a fost modul în care produsele reziduale bacteriene cunoscute sub numele de “lipopolizaharide” patogene, ar declansa un răspuns imun, iar acest raspuns imun ar declanşa apoi în creier celulele imune, microglia, pentru a deveni prea active și care degradează celulele creierului. (lipopolizaharidele reprezintă practic mici părți ale peretelui celular ale bacteriilor rele.). Acest răspuns se numeşte ”activare microglială”. Veți auzi mult mai multe despre aceasta în următorii 10 -20 ani, pentru că oprirea acestei supraactivari este esențială pentru corectarea tuturor condițiilor neurologice degenerative, inclusiv Alzheimer, autism, anxietate, ALS, insomnie, depresie, MS, și mai multe tulburări ale sistemului endocrin, inclusiv tulburările suprarenale și tiroidiene omniprezente, cu care atât de mulți oameni se luptă chiar acum.

Pe scurt, procesul poate lucra așa (de notat există și alte modalități de a-l declanșa):

1) Bacteriile patogene se înmulţesc prea mult în intestine și crează deseuri (lipopolizaharide), care activeaza sistemul imunitar pentru a răspunde și a produce o substanta chimica numita “1b interleukină”.

2) Activitatea acestui răspuns imun se comunică la creier prin intermediul nervului vag care conecteaza creierul cu “al doilea creier” al nostru, care se mai numește și “intestin”.

3) Celulele sistemului imunitar ale creierului numite “microglii” pot deveni prea excitate de răspunsul în curs de desfășurare la toxinele produse în intestin (sau în altă parte a corpului), iar aceste microglii descompun neuronii.

monsanto-cells

Cum contribuie Monsanto la asta?

Monsanto este un producător major de produse modificate genetic. Printre cele mai periculoase produse pe care le produc este erbicidul Roundup. Roundup este o substanță chimică numită “glifosat”, care este combinată cu alte câteva substanțe chimice. Agricultura convențională de porumb, soia, bumbac, rapiţă, şi grâu se face din ce în ce mai mult cu ajutorul Roundup pe culturile lor modificate genetic iar natura se adaptează la toxicitatea Breviar până ce devine tot mai tolerantă la ea. În cele din urmă natura va castiga, dar în procesul de producere a hranei noastre, apa și solul vor deveni din ce în ce otrăvite de compusul acesta, până când cei care utilizează aceste practici agricole nebune fie vor recunoaște nebunia căilor lor, sau optează pentru ceva mai mult toxic, cum ar fi agent Orange pe culturi. (n.n – agentul Orange a fost pentru prima dată utilizat pe scara largă în timpul războilui din Vietnam, cu gave consecinţe asupra soldaţilor si a mediului ).  monsantotomato

Susținătorii versiunii Monsanto a agriculturii OMG ( inclusiv guvernele României – n.n) ar dori să argumenteze că glifosatul este bine sa fie folosit deoarece enzimele care ucid buruienile care sunt afectate de Roundup nu există în corpul uman, de aceea nu pot face rău oamenilor. Unde argumentul lor se destramă este că enzimele există în microbii care alcătuiesc intestinele noastre, precum și în importanța unei ecologii intestinale sănătoase care este esențială pentru o sănătate bună. Cu alte cuvinte, reziduul Roundup perturbă “microbiomul” nostru și această întrerupere a microbiomului nostru poate duce la favorizarea dezvoltării bacteriilor patogene în raport cu bacterii benefice noastre.

Printre aceste bacterii toxice care sunt cunoscute pentru că devin dominante este Clostridium Botulinum, care produce una dintre cele mai puternice toxine bacteriene cunoscute de om. Dominanţa acestor bacterii patogene este amplificată de consumul de zahăr și sirop de fructoză, astfel dominant în dietă standard americană ( şi în cea din România – n.n) deoarece acestor microbi dăunători le place să mănânce dulciurile atat de multe pe care le introducem în corpurile noastre. De asemenea, îndulcitorii artificiali fie perturbă flora noastră intestinală fie  alimentează procesele inflamatorii direct în creier. De asemenea demn de remarcat este cercetarea care arată modul în care microbii din intestinele noastre vor influența extrem poftele noastre . Cu alte cuvinte, o mare parte din pofta ta de junk food și dulciuri ar putea veni de la o microbiome intestinale nesănătoase.

Cercetările recente care implică parazitul asociat cu Toxoplasmoza au arătat că parazitul va afecta comportamentul dincolo doar de pofte alimentare, de asemenea.

Ce înseamnă toate astea?

În cazul în care hrana noastră conține reziduu de Roundup – şi aproape sigur va conţine dacă mananci porumb, grâu, soia sau rapiţă cultivate convenţional vă puteţi aştepta ca echilibrul microbian în intestinele dvs. să devină predispus la a fi deplasat în direcția în care va fi dominat de bacterii patogene. În cazul în care bacteriile patogene devin dominante, vă puteți aștepta ca aceste bacterii să fie producătoare de “lipopolizaharide”, care vor declanșa apoi sistemul imunitar să a producă ciclul pro-inflamator detaliat mai sus.

Având în vedere că scenariul, în cazul în care culturile Monsanto care domină peisajul alimentar chiar acum modifică ecologia nostră intestinală, determinând-o să devină dominantă în lipopolizaharidele generatoare de bacterii rele, iar acest lucru inițiază un proces degenerativ pro-inflamator in creier, atunci se poate concluziona că Monsanto și practicile agricole convenționale sunt factori cheie care implică probabil fiecare formă de boli cronice. Nu doar atât, alimentele pentru animale de companie cel mai probabil sunt contaminate cu reziduuri Roundup.  Chiar dacă alimentul este promovat ca fiind organic, cercetarile dovedesc că aceasta nu este o garanție că produsele alimentare modificate genetic nu sunt utilizate.

Cum să oprim nebunia asta?

Din păcate, există o relație de tip fascist între guvern și Monsanto ( n.n. – articolul se referă la situaţia din Statele Unite ale Americii, dar este cunoscut faptul ca România a acceptat organismele modificate genetic, Monsanto fiind unul din investorii principali în ţara noastră; mai mult, toţi miniştrii agriculturii din cel puţin ultimii 10 ani au promovat interesele respectivei companii, fiind angajaţi ai acesteia sau având diverse alte tipuri de colaborare).  „Țarul de siguranță a alimentelor” de la FDA este fostul VP de la Monsanto, Michael Taylor  (acelaşi scenariu se aplica şi în România –n.n). Guvernul acționează acum pentru a se asigura că mașina Monsanto nu este oprită.

Oprirea acestei nebunii va necesita o campanie pornită de jos în sus, care incepe cu TINE! Acum, că aveți această informație, vă rugăm să o împărtășiţi cu alții. Dincolo de faptul că, “Origini”, este un documentar excelent care acoperă multe dintre problemele legate de sănătatea noastră, acesta se referă şi la practicile agricole convenționale descrise mai sus. Dacă sunteți interesat să învățaţi mai multe despre ceea ce am detaliat aici, urmăriți acest video cu prietenii și familia, și ajuta să devină viral! Mass-media mainstream nici gând să facă acest lucru. Îți place sau nu, oprirea mașinii Monsanto necesită o acțiune colectivă.

Documentarul „Origini” poate fi urmărit accesând acest link

 

 

Despre autor 

Dr. Buckley a absolvit în anul  2002 Colegiul Logan de Chiropractică. Dr. Buckley a intrat în domeniul sănătății în mare măsură ca să înțeleagă și să rezolve luptele sale personale cu oboseala cronica si fibromialgia care au început târziu în adolescență. Studiul său în curs de desfasurare de medicină functională, nutriție, nutrigenomică, kinetoterapie aplicată, medicină energetică i-au dăruit perspectivă și înțelegere în dinamica holistică a corpului și modul în care ne pierdem și menținem sănătatea noastră. El a practicat în Austin, Texas, în ultimii 13 ani și lucrează cu persoane de toate vârstele interesate în maximizarea sănătaţii lor, precum și  în depășirea flagelul modern al tuturor formelor de boli cronice.

Sursa: http://www.wakingtimes.com/2015/02/25/how-monsanto-is-destroying-the-brains-and-health-of-everyone/

 Dupa ce Iscariotenii de dupa 1989 au furat Avutia Obsteasca,acum vind si pamintul de sub picioiare!Apel: Opriţi vânzarea pământului românesc!

 

Apel - Opriţi vânzarea pământului românesc!

Către Procurorul General al României

Subsemnatul Cozmuţa Gheorghe, Preşedintele Asociaţiei Proprietarilor de Păduri, Păşuni şi Terenuri Agricole din Ardeal, Persoane Fizice şi Juridice, Filiala Maramureş, prin prezenta petiţie formulez

PLANGERE PENALĂ

Împotriva Parlamentului României pentru următoarele infracţiuni:

1. Incălcarea gravă a Constituţiei României în procesul de legiferare;

2. Constituirea de grupuri infracţionale pentru susţinerea acestor infracţiuni şi pentru aplicarea abuzivă a legislaţiei în vigoare;

Folosind pretexte ca: Lichidarea moştenirii comuniste, Reformă, Privatizare, Retehnologizare, Integrare în UE, Statul este cel mai prost administrator, Industria României este un morman de fiare vechi, Parlamentele post decembriste şi-au propus în realitate, în mod deliberat şi premeditat distrugerea prin toate mijloacele a tuturor sectoarelor vieţii social – economice a României. Această politică antiromânească a fost concepută şi urmărită cu o perseverenţă diabolică, cu ţinte precise în timp, indiferent de putere de către coordonatorii ei, care au cumpărat susţinerea întregii clase politice prin avantajele materiale oferite.

Întrega legislaţie a proprietăţii, prin care s-a lichidat economia României s-a emis prin încălcarea gravă a Constituţiei, art. 44, 46, 1 alin. (4), (dreptul la proprietate, la moştenire, unitatea poporului Român), clasa politică fiind mandatată de către cetăţeni să administreze bunurile comune ale acestora, nu să le distrugă ori să le vândă la oricine (mai ales la străini) numai ca să nu rămână nimic Românilor., aşa cum au făcut. Pentru susţinerea acestor infracţiuni a fost atras şi Guvernul şi Curtea Constituţională care a avizat favorabil această legislaţie vizibil neconstituţională.

În sectorul agricol ţinta a fost falimentarea acestei ramuri importante a economiei pentru determinarea Tăranilor Români să-şi vândă pământurile la străini (Cetăţenii Români a căror putere de cumpărare redusă deliberat fiind eliminaţi din start din această competiţie), în timp ce alte tări (Ungaria, Germania, Olanda) au interzis prin lege vânzarea terenurilor agricole. Aceste infracţiuni au fost realizate prin legislaţia funciară începând cu Legea nr. 18/1991, până la proiectul de lege privind vânzarea pământurilor către străini, neintrodus în Parlament pentru dezbatere în luna august cum era planificat pentru a nu atrage atenţia cu privire la această crimă împotriva Poporului Român întrucât au găsit metode subterane prin care pământul se vinde în prezent străinilor (ca persoane juridice) punându-ne în faţa faptului împlinit, practică uzuală a clasei politice în acţiunea de distrugere a României.

În baza Legii nr.18/1991 art. 14 ”reconstituirea se face pe sole stabilite de Comisie” Tăranii Români, în loc să-şi preia terenul unde l-au avut, conform art. 44 din Constituţie (dreptul la proprietate) au fost obligaţi să-şi solicite acest drept la Comisiile de Fond Funciar (când intrarea în CAP nu a anulat acest drept) pe alt amplasament, anulându-se tacit actele de proprietate în baza carora s-au înscris în CAP, regimul de carte funciară în Transilvania, să-şi reîntabuleze terenurile, ceea ce a creat haos în sistemul de CF.

Prin aplicarea acestui articol întreaga legislaţie emisă ulterior este neconstituţională. Legea nr.18/1991 art. 33 şi 44, Legea nr. 169/1996, Legea nr. 1/2000, Legea nr. 246/2005 art. 22 şi 29, Legea nr. 160/2010 s-au emis pentru deposedarea ilegală a populaţiei rurale de cca 4 milioane ha păduri, păşuni şi terenuri agricole, proprietăţi comune venite din negura timpului sau atribuite în baza Reformelor Agrare din 1890, 1908 de Regimul Austro-Ungar şi în baza Reformei Agrare din 1921 art. 17, 24, 32 pentru care Comunităţile Locale deţin acte de proprietate şi atribuirea acestor terenuri Unităţilor Administrativ-Teritoriale (UAT) sau puse la dispoziţia Comisiilor Locale (a clientelei politice) care le administrează ca pe averea nimănui.

Terenurile rămase sunt puse la dispoziţia deposedaţilor de Regimul Comunist (tot lege neconstituţională), prin aceasta anulându-se tacit (premeditat) principalele prevederi ale acestor legi de împroprietărire, creându-se condiţii ca urmaşii foştilor proprietari (care şi-au primit plata pentru aceste terenuri de la împroprietăriţi) să le revendice de la UAT (Suncuiuş, Nadiş, Valea Mare) care nu-şi pot dovedi dreptul de proprietate întrucât UAT nedeţinând niciodată terenuri în proprietate, nu erau îndreptăţite la restituiri.

Legea nr. 400/2002 finalizată cu Decizia nr. 603/2008 a Curţii Constituţionale s-au emis pentru muşamalizarea abuzurilor prin care pădurile comunale foste grănicereşti (atribuite locuitorilor satelor conform Legii nr. XVIII/1890 de regimul Austro-Ungar) au fost atribuite ilegal UAT cu sprijinul politicienilor din zonă. In realizarea acestor infracţiuni grosolane Parlamentul României a constituit un grup infracţional cu Primaria Mărişel, Comisiile Locale Mărişel şi Judeţene Bistriţa, Judecătoria Vatra Dornei, Avocatul Poporului, Curtea Constituţională, Guvernul României, instituţii (formate din jurişti) care n-au sesizat (aşa au primit ordine de la Parlament) că excepţia de neconstituţionalitate a Legii nr. 400/2002 invocată de Primăria Mărişel este formulată intenţionat greşit, fiind în contradicţie cu prevederile Legii nr.1/2000 şi a Legii nr. 400/2002 pe care o contestă. Solicitările legitime ale comunităţilor locale (a comunelor, comunelor politice, termeni utilizaţi alternativ cu acest înţeles de Legea pentru Reforma Agrară şi preluaţi de Legea nr. 1/2000 art. 26 alin. 1) pentru aceste terenuri au fost respinse de justiţie (instituţie remunerată în dispreţ fată de cetăţenii României ca şi toate instituţiile aservite acesti politici antiromâneşti) chiar dacă şi-au dovedit (cu acte de proprietate, CF-uri, dovada plăţii acestor terenuri) fără echivoc dreptul de proprietate, în baza dispoziţiilor date de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (instituţie aflată în subordinea Primului Ministru).

Ordonanţa de urgenţă nr. 34/23.04.2013 (Legea pajisţilor) este neconstituţională întrucât proprietarii actuali ai acestor terenuri (UAT) le deţin ilegal. Fărâmiţarea tarlalelor în parcele în baza Legilor Fondului Funciar (contrar recomandărilor specialiştilor din ţară sau străinătate), trecerea de la agricultura industrială la cea de subzistenţă, s-a făcut pentru facilitatea vânzării pământului României la străini. Se estimează că în viitori ani peste 70% din suprafaţa României va fi vândută. Dacă în domeniul industrial nimic nu se mai poate redresa, toată industria fiind distrusă, în domeniul funciar, pentru intrarea în legalitate se impune anularea întregii legislaţii neconstituţionale şi emiterea unei noi legislaţii pe baze constituţionale.

Toate petiţiile Asociaţiei pentru respectarea Legii Fundamentale au fost tratate cu dispreţ. Este evidentă coordonarea în timp, indiferent de putere a acţiunilor antiromâneşti fără ca pe autorii acestor abuzuri să-i intereseze că discreditează şi compromit instituţiile de bază ale Statului Român.

3. Învrăjbirea populaţiei României şi dispersarea maselor compacte de Cetăţeni Români (a muncitorilor din marile intreprinderi, lichidarea Comunităţilor Locale prin deposedarea de proprietăţile care îi uneau) s-a realizat în baza acestei legislaţii (prin încălcarea articolului 1 alin. 4 din Constituţie) pentru a elimina orice formă organizată care se putea opune acestei politici.

4. Inglobarea fără mandat în datorii a generaţiilor viitoare (care nu beneficiază în nici un fel de aceşti bani), bani cu care îşi subvenţionează susţinarii acestei politici criminale. Ne mint că preţul plătit firmei Bechtel (de 4 ori mai mare ca în alte tări) se datorează lobby-ului făcut de această firmă pentru integrarea în NATO. Fals, această firmă cu reputaţie internaţională nu-şi permite aşa ceva, de aceea a şi plecat din România. Diferenţa de 75 la sută şi-a însuşit-o clasa politică, aceast procent însuşindu-l de altfel din toţi banii împrumutaţi.

Pentru rambursarea datoriei externe Statul Român ar trebui să plătească cu clasa politică, cu averile lor colosale cu tot, obţinute fraudulos.

5. Ignorarea voinţei Poporului Român exprimată la Referendum privind Parlamentul unicameral cu 300 membri (care conform art. 90 din Constituţie este lege) s-a făcut pentru răsplătirea susţinătorilor acestei politici antiromâneşti. Prin deposedarea de bunurile materiale, vinderea pământurilor şi bogăţiilor ţării la străini în baza legilor neconstituţionale, potenţialul economic al României şi veniturile tuturor categoriilor sociale (inclusiv ale pensionarilor) s-au diminuat cu cel puţin 50 la sută, motiv pentru care vă solicităm analizarea afirmaţiilor noastre şi sancţionarea coordonatorilor acestor infracţiuni.

Cozmuţa Gheorghe

Sursa: ziarulnatiunea.ro

 

 

ISIS aduce Urgiile Apocaliptice

hqdefault

ISIS nu este doar un grup jihadist, precum sunt multe factiuni care se razboiesc in Orientul Mijlociu. Analistii au vorbit mult despre violenta si brutalitatea acestei miscari, insa mai este ceva care o diferentiaza profund de celelalte, si de care se stie mai putin: ISIS afirma deschis ca misiunea sa finala este sa aduca apocalipsa.

Statul Islamic afirma in materialele sale de propaganda ca asteapta sa infranga armata „cruciatilor” la Dabiq, in Siria, dupa are va incepe numaratoare inversa pana la apocalipsa. Detalii despre aceasta viziune a ISIS vor aparea curand in cartea „The ISIS Apocalypse”, scrisa de americanul Will McCants, specialist in lumea araba la Institutul Brookings.

ISIS este extrem de obsedat de aceste profetii, de aceea isi concetreaza operatiunile militare in Siria si Irak, zone care apar des descrise in cartile sfinte. Multe dintre locurile specificate in profetii sunt scena acum a unor conflicte militare majore.

„Sunt locatii clar specificate in profetii, precum Damasc din Siria si o zona mica din jurul Aleppo, numita Dabiq. Profetia despre Dabiq a tras atentia in mod special ISIS, se spune ca acolo va fi una dintre bataliile finale cu infidelii. Ei au tinut mortis sa captureze Dabiq, chiar daca nu are importanta militara. De altfel si publicatia ISIS editata in limba engleza se numeste Dabiq”, a mai spus americanul.

„Profetiile din Coran, mai ales credinta in apocalipsa, joaca un rol fundamental in strategia ISIS. Ei cred ca batalia finala cu infidelii se apropie incet”, spune specialistul, intr-un interviu acordat VOX.

Intrebat ce inteleg cei de la ISIS prin apocalipsa, Will McCants a detaliat: „Dupa victoria musulmanilor asupra infidelilor, lumea va fi invadata de Gog si Magog, care o vor distruge. Iar apoi urmeaza partea cu foc si pucioasa. Universul va exploda, iar toate ramasitele pacatosilor vor fi aduse in fata Domnului pentru judecata cea din urma”.

Intrebat daca luptatorii straini vin sa se alature ISIS in Siria si Irak pentru ca stfel isi vor aduce si ei contributia la sfarsitul lumii, Will McCants a raspuns afirmativ. „Am vazut o multime de marturii ale unor jurnalisti care au vorbit cu luptatorii straini. Si acestia au spus ca au venit pentru ca sunt convinsi sa sfarsitul lumii se apropie. Ei vor sa fie parte a califatului anuntat in profetii, care va purta batalia finala impotriva necredinciosilor”.

Will McCants a lucrat inclusiv pentru Departamentul de Stat al SUA, ca specialist in Islam, Orientul Mijlociu si amenintari teroriste.

Sursa: http://www.aktual24.ro

 

“Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială”. Declaraţii care te vor şoca

“Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială”. Declaraţiile care te vor şoca

Citate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omeniri ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni.

Roosevelt, Gorbaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puţin interesant.

"Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială". Declaraţiile care te vor şoca 442

Declaraţiile oamenilor care conduc lumea:

Graviditatea ar trebui să fie o crima împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare” –  David Brower, directorul executiv Sierra Club

“Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraţilor să-şi perpetueze specia” – Theodore Roosevelt

“O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală” –  Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon.

“Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra ” –  Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie.

“În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea” –  Alexander King,  Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991.

“Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă” – Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”

“Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”. Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii” – Dave Foreman

“Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice” – Mihail Gorbaciov

“Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%” – Dr.Henry Kissinger

“Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” –  David Rockefeller

“Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica” – David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age

“Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declaraţia a fost făcută în urmă cu câţiva ani). Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” – Bill Gates

 

 

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*