Desi in cartea intitulata „Mafia farmaceutică şi agroalimentară“ sunt prezentate numeroase “doctorii” catastrofale,ne rezumam la un singur exemplu.Daca o sa cititi aceasta carte ,o sa descoperiti ca ea este un instrument de luptă împotriva laboratoarelor farma-mortale. Din carte, nu lipseşte lista (foarte lungă)a medicamentelor care au provocat “accidente” şi care au fost retrase din circulaţie .
Lista medicamentelor periculoase, dar aflate încă pe piaţă, este şi ea nemăsurat de lungă.Si pentru ca medicamentele nu se prea iau pe stomacul gol,sectorul agroalimentar, isi adduce şi el partea de contribuţie la degenerarea speciei, prin folosirea substanţelor chimice periculoase.Astfel ca si alimentatia sporeşte poluarea trupului. “Hrana “ cu mincaruri gustoase dar mortale,impreuna cu medicamentele (cu mai multe taisuri ) induc o proliferare fantastică a cancerelor şi a nenumăratelor maladii necunoscute acum 50 de ani, şi pe care nici o terapie nu reuşeşte să le ţină sub control.NU prea stim cum,dar Agenţia americană pentru medicamente (FDA) a recomandat recent limitarea dozei de paracetamol în analgezicele combinate cu derivate ale morfinei, pentru a se evita riscul de leziuni hepatice grave.
Paracetamolul este adesea folosit în combinaţie cu opioide, precum oxicodona, hidrocodona (Vicodin) şi codeina (Tylenol+codeină). Acum, FDA le cere medicilor să nu le mai prescrie pe cele care conţin mai mult de 325 de miligrame pe comprimat sau capsulă.
Astfel, “limitarea dozei de paracetamol va reduce riscul de leziuni hepatice severe ca urmare a unei supradoze care poate provoca insuficienţă hepatică şi necesita un transplant de organe sau ar putea conduce chiar la moarte”, afirmă Food and Drug Administration (FDA).
“Un număr mare de analgezice prescrise sau vândute fără prescripţie medicală conţin paracetamol, ceea ce creşte riscul de supradozaj”, afirmă FDA, care reaminteşte de asemenea că paracetamolul consumat în combinaţie cu alcool creşte riscul de leziuni ale ficatului.