Un alt brat inarmat al lui Iliescu, furacios al Avutiei Obstesti , invata de la Porumboiu cu “fotbalistii”lui!…Niculae ramine bogatan pe averea colosala, acaparata prin “licitatie” ,alegindu-se doar cu un mizilic de ÎNCHISOARE intr-o celula de lux, pentru care tot noi platim, insa jucătorii îşi depun memorii!

2222 Condamnarea lui Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, NUMAI  la doi ani şi şase luni cu executare,il lasa boier in continuare;DOAR  a tulburat nitel apele la formaţia giurgiuveană! Neplătiţi din ianuarie, jucătorii spun ca hotiile au picioare scurte in bolnavul fotbalu românesc. “Adio, Astra!”,

a fost exclamaţia primului jucător contactat, însă mesajul a fost preluat de majoritatea componenţilor ai echipei pregătite de Dorinel Munteanu.
Decizia definitivă din partea Curţii de Apel a survenit într-un moment nefavorabil pentru Astra Giurgiu! Cu salarii restante pe trei luni, jucătorii au rămas surprinşi de vestea primită. “Sîntem în autocar, ne întoarcem de la antrenament şi mergem spre case, nu am avut de unde să aflăm! E clar, ne putem lua adio de la Astra, vicecampioana României. O să aibă soarta pe care a avut-o Unirea Urziceni”, a fost reacţia spontană a unuia dintre fotbalişti.
Reacţia acestuia a fost completată de alţi colegi, care prevăd un viitor sumbru pentru vicecampioana României! “Ne vom depune memorii, asta prevăd. Atîta timp cît eşti neplătit de trei luni de zile, iar conducerea ne-a minţit în ultimele trei săptămîni, este clar că situaţia nu poate continua mult timp fără ca cineva să nu depună memorii”, au completat elevii lui Dorinel Munteanu, care trebuie să gestioneze situaţia actuală a echipei.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*