Prepararea alimentelor ne poate insanatosi

calIata cateva sfaturi care ar putea ajuta pe oricine sa obtina cat mai multe rezultate pozitive in aceasta directie:– Se vor consuma cat mai multe fructe si legume crude. Indicat este ca legumele sa fie gatite la abur (se va evita fierberea lor in mod excesiv), folosind doar o cantitate mica de apa.

In acest fel acestea isi pastreaza un nivel ridicat de vitamine pe care organismul le poate utiliza pentru buna sa functionare.
Prezentam doar  cateva modalitati prin care   poate scadea nivelul de substante cancerigene din preparatele culinare:
– pieptul de pui va fi dezosat, fara piele si va fi pregatit pe gratar;
– carnea de porc si de vita va fi gatita pe gratar;
– in cazul somonului se va indeparta pielea si va fi preparat pe gratar;
Nu se vor gati feluri de mancare ce presupun incingerea uleiului.  Uleiurile se vor depozita si pastra in locuri racoroase, ferite de lumina

 

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*