Popoarele pot fi distruse,nu doar cu tancurile globaliste ,ci si cu “bombe alimentare”

veveritaMulte mincaruri  gustoase si solicitate de consumatori sunt    ALIMENTE TARTINABILE .Nu lipsesc dintre acestea –produse precum : MARGARINAUNTULBRANZA TOPITAPATEUL, MAIONEZA, SALATA DE ICRE si DULCEATA .Aceste  ALIMENTE TARTINABILE foarte gustoase   , din pacate sunt adevarate “bombe chimice”. Ele contin ADITIVI ALIMENTARI, AROME, COLORANTI, SARURI si GUME de calitate inferioara, extrem de nocive pentru organismul uman. Putini oameni stiu ca, aceste ALIMENTE TARTINABILE pot cauza probleme de sanatate extrem de grave.

UNTUL este unul dintre alimentele preferate ale romanilor, iar acesta nu contine grăsimi hidrogenate, fiind un produs sanatos, atat timp cat este folosit cu moderatie, adica 40 de grame pe zi. Incearca sa nu folosesti acest aliment la prajeli, nu este deloc indicat, fiind nociv daca este consumat la temperaturi ridicate. Incearca sa folosesti UNTUL ghee, adică untul clarificat.

  BRANZA TOPITA este unul dintre alimentele adorate de romani, in special de cei mici. Trebuie evitata in special cea procesată cu săruri de topire, este contraindicată deoarece sărurile de topire (fosfaţii) dezechilibrează balanţa calciu-fosfor și împiedică depunerea calciului în oase sau predispune la depunerea lui în locuri nedorite, generând osteofitele.Daca ai copii, nu le da sub nicio forma BRANZA TOPITA cu arome, deoarece aceste sunt artificiale, fiind mai periculoase chiar decat E-urile.

 MARGARINA este unul dintre cele mai vandute ALIMENTE TARTINABILE, dar si unul dintre cele mai nocive. Au aceleași calorii precum grăsimile obișnuite, unt sau untura, dar nu au aceleași calităţi nutriţionale. Grăsimile hidrogenate continute de MARGARINA pot avea o mare cantitate de acizi grași trans, recunoscuţi ca fiind aterogeni și cancerigeni.

PATEUL, una dintre mancarurile de baza ale romanilor, este de asemenea un aliment periculos, iar lista de ADITIVI ALIMENTARI este foarte “bogata”, in cazul sau. Desigur, este vorba despre cel realizat industrial, cum ar fi cel de pasare, care contine șorici și grăsime de porc, puţină carne de pasăre MDM (dezosată, de o calitate biologică scăzută), o gamă largă de E-uri, cel mai cunoscut fiind E 621 (glutamatul monosodic), polifosfaţi, gume care reţin multă apă si multă sare.La fel de periculoase sunt si cele vegetale, PATEUL de acest gen fiind de asemenea unul nociv. Acesta contine grasimi hidrogenate, proteine din soia, carmin, polifosfati si glutamat monosodic.

MAIONEZA este unul dintre alimentele care contin un numar ridicat de calori, din cauza excesului de ulei de floarea soarelui, bogat în Omega 6, dar sărac în Omega 3. Dupa cum probabil stii deja, produsele de tip fast sau junk food sunt procesate cu ulei de floarea soarelui, iar din cauza dezechilibrului intre ponderea  Omega 6 si Omega 3, se ajunge la o dieta considerată cancerigenă.De asemenea, MAIONEZA contine ADITIVI ALIMENTARI si AROME, iar aceasta nu ar trebui consumata decat in cantitati foarte mici.

 SALATA DE ICRE contine in general o cantitate foarte mică de ICRE, uneori de capelin, adică pește oceanic fără mare valoare economică și foarte multă maioneză, deci grăsimi, multe E-uri și gume (E-uri care gelifică produsul).

DULCEATA sau GEMUL nu mai sunt nici pe departe ce erau odata. Acum proporţia de zahăr, fructe și suc procesat industrial, precum și aditivi de îndulcire sau agenţi de gelifiere este foarte ridicata. Ca si cum nu ar fi suficient, majoritatea producatorilor adaugă acidul citric sau E 330, care este nociv în cantităţi mari, pentru că în prezent este obţinut industrial, nu din citrice. Mai pot conţine înducitori artificiali: aspartam, acesulfam, sucraloză, ciclamat de sodiu, precum și arome artificiale, coloranţi și conservanţi artificiali.Pentru a nu ne reprosa,atit procesatorii,cit si consumatorii,cititi despre Mafia ALIMENTARA SI FARMACEUTICA (stiri postate de noi),  si despre alte “euri” gustoase,dar letale.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*