Cartea „Mafia farmaceutică şi agroalimentară“ este un instrument de luptă împotriva laboratoarelor farma-mortale. Din carte, nu lipseşte lista (foarte lungă)a medicamentelor care au provocat “accidente” şi care au fost retrase din circulaţie .
Aceste accidente au fost spectaculoase şi impactul în media a fost pe măsură. Lista medicamentelor periculoase, dar aflate încă pe piaţă, este şi ea nemăsurat de lungă. Acestea provoacă accidente pe termen mediu şi lung şi, în consecinţă, nu se vorbeşte despre ele deoarece aceste efecte nu sunt cunoscute. Cartea dezvăluie că ne îndreptăm spre pierzanie, căci produce bolnavi a căror stare de sănătate se agravează datorită administrării de medicamente periculoase; indivizi care se îmbolnăvesc, deşi erau sănătoşi, prin consum de tranchilizante şi antidepresive, prin vaccinuri şi antibiotice , le slăbesc sistemul imunitar; părinţi care transmit urmaşilor gene alterate de numeroase substanţe toxice din vaccinuri. Aceşti părinţi dau naştere unor fiinţe fragile, handicapate fizic şi mental, al căror număr mare constituie o povară considerabilă pentru colectivitate.Sectorul agroalimentar, care are şi el partea de contribuţie la degenerarea speciei, prin folosirea substanţelor chimice periculoase, sporeşte poluarea medicamentoasă. Rezultatul induce o proliferare fantastică a cancerelor şi a nenumăratelor maladii necunoscute acum 50 de ani, şi pe care nici o terapie nu reuşeşte să le ţină sub control.
Plătim scump alimente mortale
Oare mafia profiturilor a creat intenţionat mâncăruri care dau dependenţă, care ne fac să ne simţim mereu nesăţioşi şi care ne fac să mâncăm încontinuu? Încet, dar lent, nu ne dăm seama ce se ascunde sub aroma sau gustul unor alimente! Ştiţi, de ce, de exemplu, nu se pun aceleaşi avertismente care există pe pachetele de tutun şi pe mâncărurile procesate, fie şi numai bogate în zahăr? În primul rând, pentru că interesele sunt mai puternice în domeniul alimentar decât în cel al tutunului. În al doilea rând, pentru că industria alimentară este legată de o matrice complexă de alte industrii: medicamente, produse chimice, săli de sport etc. Industriile satelit care fac bani din obezitate, demonstrează că relaţia industriei alimentare cu obezitatea este una foarte complexă şi complicată. În concluzie, globaliştii nu cuceresc lumea cu tancul sau cu bomba nucleară, ci prin ” alimente” si,mai apoi,prin medicamente mortale …