Pentru intarire sunt necesare 4 ingrediente „minune”. Lămâia, usturoiul, mierea şi piperul roşu po t funcţiona împotriva unei largi game de probleme precum gripa, gastrita, otrăvirea, tusea sau paraziţii intestinali.
Consumată pe stomacul gol,pentru ca este foarte eficientă în dezintoxicarea corpului.Mărunţeşte usturoiul , apoi amestecă-l într-o cană cu zeama de lămâie şi piperul roşu. Adaugă mierea şi apoi amestecă ingredientele din nou foarte bine. Este important ca usturoiul să nu prindă prea mult aer după decojire, aşa că imediat după curăţare poate fi amestecat cu mierea şi sucul de lămâie.
Coaja de lămâie se tăie mărunt şi se adaugă peste ingredientele din cană. Se poate adăuga miere şi apă după gust. Dacă gustul sucului de lămâie este predominant poate ataca dantura, ceea ce dă o senzaţie neplăcută.
Cel mai eficient mod în care se poate consuma este dimineaţa pe stomacul gol, cu o oră înainte de masă. Se recomandă a se consuma cel puţin şapte zile consecutiv.