Dumnezeu nu are nevoie de înţelepciunea omenească,de priceperea lumească, sau de credinţa noastră ADAMICA-strămoşească- de zeciueli, cântece, datini, pomeni, sau vorbe în vânt; El se descurcă şi fără pocăinţa noastră, şi nu are nevoie nici de greaţa lui Iov, nici de… El ni l-a dat pe Fiul său cu toate Daruile, să primim TOATĂ Plinătatea Dumnezeiască, dacă îngropăm şerpăria fardată în inimi, prin botezul în moartea Lui, în învierea şi rodirea Lui- NUMAI dacă ne facem Una cu Moartea Lui, putem învia, umbla şi rodi împreună cu El şi prin El, pentru că omul vechi a fost răstignit şi trăim, dar nu mai trăim noi, ci Hristos trăieşte în oamenii nascuti din nou, şi viaţa pe care o trăim, o trăim prin credinţa în Hristos; (Gal. 2/20)… Noua Ordine Alimentară şi Codex Alimentarius ne omoară cu zile; Controlul insidios al minții umane: tehnologii folosite pentru subjugarea maselor; Fermieri, daca nu va treziti , sacalii globali va branzeasc afacerile! Agricultorii din Romania se lasa manipulati de catre “reprezentantii” pe care ii cotizeaza ; De aceea primesc cele mai mici subventii din Europa, (date si cu mare intirzaiere de catre “pretinii” apiaisti),subventii presate si de alte conditionari-folosite pentru imbogatirea altora… Câți bani plătește România pentru UE; Cum pleacă din țară banii, prin Corporatismul european…B) Tratamente la sol, la seminte si la culturi legumicole etc

B)Pensia pentru limită de vârstă …Clasicii Poporului NU mor niciodata,de aceea ii martirizeaza komunistii,adica fesenistii ,care sunt tot satanisti,precum globalistii apocaliptici===MIRCEA ELIADE ORBII CARE NE CONDUC, 1937…PATRU MILIOANE DE ROMANI EXTERMINATI/DEPORTATI DE  COMUNISTI!drPrin hibridarea dintre liberul cugetator Ilicy Iliescu si SOROS ,NEOMARXIST, adică NEOLBOLȘEVIC – s-a nascut globalismul apocaliptic ! Toată mișcarea PROGRESISTĂ-GLOBALISTĂ e una NEOMARXISTĂ, adică neo-bolșevică. BOLȘEVISMUL N-A MURIT, ESTE Ilicy-SOROS TRAVESTIT

 

 

 

Dumnezeu nu are nevoie de înţelepciunea, ori de priceperea, sau de credinţa noastră strămoşească- de zeciueli, cântece, datini, pomeni, sau vorbe în vânt; El se descurcă şi fără pocăinţa noastră, şi nu are nevoie nici de greaţa lui Iov, nici de botezul lui Ioan… El ne-a dat Darul Său, să -i primim TOATĂ Plinătatea Dumnezeiască, dacă îngropăm şerpăria fardată în inimi, prin botezul în Moartea Lui, şi-NUMAI dacă ne facem Una cu Moartea Lui, putem învia, umbla şi rodi împreună cu El şi prin El, pentru că omul vechi a fost răstignit şi trăim, dar nu mai trăim noi, ci Hristos trăieşte în oamenii nascuti din nou, şi viaţa pe care o trăim, o trăim prin credinţa în Hristos…, (Gal.2/20)

“Nu striga înţelepciunea şi nu-şi înalţa priceperea glasul? Ea se aşază sus pe înălţimi, afară pe drum, la răspântii, şi strigă lângă porţi, la intrarea cetăţii, la intrarea porţilor: “Oamenilor, către voi strig, şi spre fiii oamenilor se îndreaptă glasul meu.

Învăţaţi-vă minte, proştilor, şi înţelepţiţi-vă, nebunilor!
Ascultaţi, căci am lucruri mari de spus, şi buzele mi se deschid ca să înveţe pe alţii ce este drept. Căci gura mea vesteşte adevărul, şi buzele mele urăsc minciuna! Toate cuvintele gurii mele sunt drepte, n-au nimic neadevărat, nici sucit în ele. Toate sunt lămurite pentru cel priceput şi drepte pentru cei ce au găsit ştiinţă.
Primiţi mai degrabă învăţăturile mele decât argintul, şi mai degrabă ştiinţa decât aurul scump.
Căci înţelepciunea preţuieşte mai mult decât mărgăritarele, şi niciun lucru de preţ nu se poate asemui cu ea. Eu, Înţelepciunea, am ca locuinţă mintea şi pot născoci cele mai chibzuite planuri. Frica de Domnul este urarea răului; trufia şi mândria, purtarea rea şi gura mincinoasă, iată ce urăsc eu.
De la mine vine sfatul şi izbânda, eu sunt priceperea, a mea este puterea

Prin mine împărătesc împăraţii şi dau voievozii porunci drepte. Prin mine cârmuiesc dregătorii şi mai marii, toţi judecătorii pământului. Eu iubesc pe cei ce mă iubesc, şi cei ce mă caută cu tot dinadinsul mă găsesc. Cu mine este bogăţia şi slava, avuţiile trainice şi dreptatea. Rodul meu este mai bun decât aurul cel mai curat, şi venitul meu întrece argintul cel mai ales. Eu umblu pe calea nevinovăţiei, pe mijlocul cărărilor neprihănirii,

Ca să dau o adevărată moştenire celor ce mă iubesc şi să le umplu vistieriile

Domnul m-a făcut cea dintâi dintre lucrările Lui, înaintea celor mai vechi lucrări ale Lui. Eu am fost aşezată din veşnicie, înainte de orice început, înainte de a fi pământul. Am fost născută când încă nu erau adâncuri, nici izvoare încărcate cu ape; am fost născută înainte de întărirea munţilor, înainte de a fi dealurile, când nu era încă nici pământul, nici câmpiile, nici cea dintâi fărâmă din pulberea lumii.

Când a întocmit Domnul cerurile, eu eram de faţă; când a tras o zare pe fata adâncului,

Când a pironit norii sus şi când au ţâşnit cu putere izvoarele adâncului, când a pus un hotar mării, ca apele să nu treacă peste porunca Lui, când a pus temeliile pământului, eu eram meşterul Lui, la lucru lângă El, şi în toate zilele eram desfătarea Lui, jucând neîncetat înaintea Lui, jucând pe rotocolul pământului Său şi găsindu-mi plăcerea în fiii oamenilor.

Şi acum, fiilor, ascultaţi-mă, căci ferice de cei ce păzesc căile mele!
Ascultaţi învăţătura, ca să vă faceţi înţelepţi, şi nu lepădaţi sfatul meu. Ferice de omul care m-ascultă, care veghează zilnic la porţile mele şi păzeşte pragul uşii mele. Căci cel ce mă găseşte, găseşte viaţa şi capătă bunăvoinţa Domnului. Dar cel ce păcătuieşte împotriva mea îşi vatămă sufletul său; toţi cei ce mă urăsc pe mine, iubesc moartea.”” (Prov.8/1-36)

 dr

Războiul Meteorologic – catastrofe „naturale” la comandă

La inceputul anilor ’80, studiind unele documente si materiale la care aveam acces, am dat peste unul inedit pentru noi: „Razboiul geodezic”. In el se preciza cum, in urma unor cercetari si experiente nu prea indelungate, oamenii de stiinta din Uniunea Sovietica erau capabili sa produca cutremure „la comanda”. Specificam, […]

La inceputul anilor ’80, studiind unele documente si materiale la care aveam acces, am dat peste unul inedit pentru noi: „Razboiul geodezic”. In el se preciza cum, in urma unor cercetari si experiente nu prea indelungate, oamenii de stiinta din Uniunea Sovietica erau capabili sa produca cutremure „la comanda”.

Specificam, in cunostinta de cauza, ca ea a fost „aratata cu degetul” in urma producerii unor cutremure in tarile vecine, in special in Irak. Deoarece, aceasta problema a mai fost tratata pe larg in trilogia „Conspiratia Satanei”, nu vom insista asupra ei.

O problema care este prezentata aproape zilnic de catre mass-media este cea a producerii calamitatilor naturale in cele mai diferite zone geografice: cutremure, ploi diluviene urmate de inundatii catastrofale, secete prelungite, caderi de grindina, tornade etc.

Anual, in timpul acestor calamitati, pe Terra mor sute de mii, chiar milioane de oameni, iar pagubele materiale sunt incalculabile. Dar mass-media, aservita Ocultei, omite sa prezinte opiniei publice ca aceste fenomene nu sunt intotdeauna capricii ale naturii si ca sunt altceva decat „pedeapsa lui Dumnezeu”.

Fragmentul din cartea „Zeiger der Apocalypse”, de Moira Timms, pe care il prezentam mai jos, demonstreaza acest lucru:

„Bineinteles, incercarile oamenilor de a schimba clima sunt periculoase fara cunoasterea unor teorii complete privind cauzele (ca si in cazul terapiei medicamentoase pentru a combate simptomele, fara a porni de la cauze).

Nu la aceasta facea aluzie Johann Friede ? Nu totul este urmarea cauzelor naturale, ci Omenirea isi intinde bratele spre nori si risca propria sa existenta!”

In 1975, numai in SUA s-au efectuat noua programe de modificare a climei si 66 de programe in alte locuri. Aceste programe cuprind o varietate de cercetari climatologice pana la stropirea norilor cu germeni de condensare, pentru a produce ploi, estomparea grindinei, dispersarea cetei, influentarea uraganelor, deviatia viscolelor si caderilor de zapada, producerea cutremurelor si inundatiilor, captarea fulgerelor…

Inselatoria meteorologica cu ajutorul tehnologiilor complicate care influenteaza clima tarilor sarace, poate fi o problema serioasa in viitor, daca foametea, catastrofele „naturale” si seceta intalnesc natiunile mai putin dezvoltate.dw

Acest lucru ar putea duce si la razboaie… In 1973, Honduras a invinuit SUA de a fi provocat o mare seceta prin captarea ploilor, schimband „artistic” cursul uraganului FIFI pentru a salva industria turistica din Florida…

Pentru seceta, a protestat si El Salvador, la fel Japonia, care considera ca i s-au furat ploile vitale pentru irigatii. Rhodezia si Israel au fost invinuite de natiunile invecinate ca fura ploile.

Natiunile Unite lucreaza la o interzicere a razboiului meteorologic, insa este problema complexa si dificila. „The Coolong” il citeaza pe functionarul militar Lowell Ponte care recunoaste ca „avioane ale guvernului american au contribuit la seceta din Filipine si Azore pentru a proteja interesele militare ale SUA, dar ca rugamintea altor natiuni din zona Sahelului african, care sufereau de seceta si foamete, a fost respinsa cu motivatia ca pot fi contactate firme particulare americane”.

Ponte vorbeste si despre „planurile sovieticilor de a schimba drastic structura meteorologica normala pentru a intensifica productia agrara”.

Pentru sceptici, iata o alta informatie. Cine nu a auzit de fenomenul „EL NINO” ? Un fel de perturbatie meteorologica in spatiul Oceanului Pacific. De obicei provoaca ploi diluviene in Peru si pe tarmul vestic al Americii Latine.

Ei bine, exista dovezi ca acest fenomen a fost provocat de sovietici prin interventii in ionosfera, in anii 1982-1983. Alizeele Ecuatorului, care bat in emisfera sudica de la Est la Vest, au fost oprite si au cauzat schimbarea cursului curentului cald care in mod normal curgea spre Asia, revarsandu-se spre coasta vestica a Americii de Sud.

Din motive necunoscute atunci de meteorologi, alizeele bateau in directia inversa. Acest fenomen se produce periodic si provoaca uneori perioade de seceta in Australia, cutremure, alunecari de noroi si tornade in sudul Californiei, pe coasta de vest a Americii de Nord si in Alaska.

Fenomene meteorologice „la comanda” pot fi realizate si cu ajutorul razelor laser de mare putere. Oare pana unde sa fi ajuns oamenii de stiinta in cercetarile lor ? Americanii au o traditie in folosirea razelor de laser, pe care le-au folosit in timpul razboiului din Vietnam ori in timpul invaziei din Golful Porcilor (Cuba). Le-au folosit si nord-vietnamezii.

Despre „Razboiul Geodezic” si cel „Meteorologic”, elita internationala are cunostinte inca din 1957 si le foloseste tot pentru reducerea numarului populatiei.

  Șerban Nicolae a grațiat corupți cu pixul lui Ion Iliescu! Din postura de consilier prezidențial, a pus pe masa lui Iliescu decrete de grațiere pentru cinci condamnați definitiv sub acuzații de corupție

În 2001, actualul senator PSD Nicolae Şerban a pus pe masa preşedintelui Ion Iliescu decrete de graţiere pentru cinci persoane condamnate definitiv sub acuzaţii de corupţie: luare de mită, trafic de influenţă şi dare de mită.

Într-unul dintre aceste cazuri, Iliescu a revocat după zece zile decretul, iar condamnatul a reintrat la puşcărie. Alţi infractori care au beneficiat de clemenţa prezidenţială, via Şerban, reprezintă cazuri care -astăzi s-ar transforma imediat în breaking news-uri: trei ofiţeri condamnaţi la ani grei de închisoare pentru că au ordonat deschiderea focului, pe 17 decembrie 1989, la Timişoara; George Homoştean, fost ministru de Interne, acuzat de instigare la omor deosebit de grav; Sorin Cristian Roşca, vinovat în ancheta „Ţigareta 2“.

Multe dintre decretele care conţin nume controversate rivalizează, din punct de vedere al momentului emiterii, cu momentul „noaptea, ca hoţii”. La modă în acele vremuri erau „între Crăciun şi Revelion, ca hoţii” sau „în concediile din iulie-august, ca hoţii”.

Iliescu – 338 de grațieri în patru ani, Băsescu – doar 39 în zece ani

Pentru comparaţie, iată numărului de graţieri date de preşedinţii din ultimii 16 ani: Ion Iliescu (2001-2004) – 338, Traian Băsescu (2005-2014) – 39, Klaus Iohannis (2015-prezent) – 0.

Deloc întâmplător, actualul șef al Comisiei juridice din Senat şi lider al grupului parlamentar al PSD în această Cameră, Nicolae Şerban, a girat multe dintre grațierile iliesciene. Nicolae Șerban este unul dintre cei mai influenţi politicieni ai partidului de guvernământ, fiind vârf de lance al acestei formaţiuni politice în sensibilul domeniu al Justiţiei. Astfel au stat lucrurile şi în recentele dezbateri legate de adoptarea Ordonanţei 13, privind modificări în Codul Penal şi în Codul de Procedură Penală, act al cărui partizan necondiţionat Şerban s-a declarat. Pe de altă parte, ordonanţa a fost criticată vehement pentru că ar fi condus la graţierea unor infracţiuni asimilate faptelor de corupţie.

Trei condamnați pentru corupție pe un singur decret

Nu ar fi prima dată când Şerban ia parte la decizii capitale pentru viitorul unor persoane afectate de deciziile instanţelor. În 2001, pe vremea când era consilier de stat pentru probleme juridice al preşedintelui României, Şerban a girat decretele nr. 555 şi 1.101 (facsimil), din 16 iulie, respectiv 28 decembrie, care au dus la graţierea unor condamnaţi pentru infracţiuni de corupţie. Astfel, printre cele 16 persoane care au beneficiat, în decembrie 2001, de graţierea pedepsei cu închisoarea sau de restul rămas neexecutat, trei fuseseră condamnate anterior pentru corupţie. Decretul a fost semnat de preşedintele de atunci, Ion Iliescu, la propunerea lui Şerban.

„Iliescu îşi dă în petic cu lupta anticorupţie”, scria la acel moment un ziar din Dolj, judeţ de unde provenea Silviu Ilie, unul dintre cei trei corupţi. Publicaţia îşi exprima mirarea şi pentru că, taman în aceeaşi perioadă, Iliescu declarase: „Corupţia erodează structurile economiei şi societăţii româneşti, cuprinzând inclusiv sfera politicului, în Justiţie şi Poliţie. Este trist şi preocupant să vezi judecători, avocaţi şi ofiţeri de politie arestaţi pentru trafic de influenţă, pentru luare de mită şi pentru alte infrac-ţiuni de acelaşi tip”. Ilie fusese condamnat definitiv la un an şi şase luni de închisoare pentru luare de mită în formă continuată. –

Grațiere de corupt revocată de Iliescu

Pe lista graţiaţilor lui Şerban s-au mai aflat în acel an Nicolae Muşat, condamnat la cinci ani închisoare pentru furt calificat şi dare de mită, Tiberiu Budi, doi ani închisoare pentru trafic de influenţă, şi Pavel Bahrim, doi ani şi șase luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la trafic de influenţă.

Un caz special l-a constituit George Tănase, fost comisar al Gărzii Financiare Ialomiţa, condamnat definitiv la trei ani de închisoare pentru luare de mită, mai precis perceperea de taxe de protecţie de la patronii din judeţ. Tănase a invocat tot felul de boli care nu i-ar fi permis executarea pedepsei, dar Institutul Naţional de Medicină Legală a susţinut că inculpatul putea fi tratat în penitenciar. Actele respective şi un scandal de presă au făcut însă ca, după zece zile, pe 7 ianuarie 2002, Iliescu să revoce decretul în privinţa lui Tănase. Acesta a fost prins de poliţişti pe 11 ianuarie şi încarcerat. Şerban declara atunci că cele trei persoane au fost graţiate „din motive umanitare, starea sănătăţii condamnaţilor fiind foarte gravă sau aceştia având în întreţinere copii minori”.

Șerban a recomandat eliberarea unui angajat al șefului PSD Ialomița

La acel moment, cotidianul „Adevărul” scria că Tănase era, „din 1999, angajat al şefului organizaţiei judeţene a PSD Ialomiţa”, fiind director la o firmă a politicianului. Ulterior, Şerban a intrat într-un contact mult mai direct cu filiala ialomiţeană, pe listele căreia a candidat şi a fost ales senator în 2004. Cu alte cuvinte, când a cerut grațierea lui George Tănase, Nicolae Șerban îi făcea un serviciu șefului lui politic. „Nu are nici o legătură. Au fost alegeri interne în partid, eu am câştigat un loc pe lista de la Bucureşti, dar am fost apoi mutat. Iniţial, trebuia să candidez la Călăraşi, dar am ajuns la Ialomiţa. În plus, şeful de la PSD Ialomiţa la care lucrase Tănase nu mai ocupa acea funcţie în 2004”, s-a justificat Şerban pentru „România liberă“.

În ceea ce-l priveşte pe Tănase, acum este bine mersi, contabil-şef la societatea de apă și canal din Slobozia şi face parte, printre altele, din comisiile de evaluare de la licitaţiile firmei. Şerban afirmă că revocarea decretului în cazul său a fost o greşeală, un „atac politic la Ion Iliescu”, influenţat şi de presă, ulterior Tănase fiind eliberat din puşcărie pe caz de boală, ceea ce ar confirma justeţea actului de grațiere.

I-a salvat și pe ucigaşii de la Timișoara din ’89

În cei trei ani şi jumătate cât a fost consilier pe probleme juridice la Cotroceni, Şerban şi-a pus semnătura şi pe cererile altor personaje controversate care doreau să scape de pedepse şi au reuşit acest lucru. La jumătatea lui 2002 au fost graţiaţi generalul Constantin Rotariu (zece ani de închisoare), lt. col. Ioan Păun (opt ani) şi căpitanul Gheor-ghe Constantin (12 ani). Toți, condamnaţi definitiv pentru că pe 17 decembrie 1989 au dat ordin să se tragă în revoluţionarii timişoreni de pe Calea Lipovei. S-au înregistrat atunci șase morţi şi 28 de răniţi.

George Homoştean, fost ministru de Interne între 1978 şi 1987, a fost graţiat în 2003 de o condamnare la șapte ani de închisoare pentru instigare la omor deosebit de grav, aceasta reprezentând jumătate dintr-o pedeapsă primită în 1993 pentru coordonarea asasinării unor protestatari anticomunişti. În 2016, cu câteva luni înainte de moartea lui Homoştean, procurorul general a cerut urmărirea lui penală pentru implicarea în uciderea disidentului Gheorghe Ursu, decedat în noiembrie 1985 ca urmare a torturii la care a fost supus în Penitenciarul Rahova. „Graţierea nu pune la îndoială fapta, condamnarea, nu înfrânge sentinţa judecătorească, vinovăţia. Este un act adoptat strict pe considerente umanitare. Nu mai ţin minte toate cazurile”, a mai spus Şerban pentru RL.

OMERTA. Secretomanie la graţierile prezidențiale

După ce în presă au apărut mai multe articole în care s-au prezentat cazurile de graţiere de la sfârşitul lui 2001, clemenţa pentru cei condamnaţi pentru fapte de corupţie a dispărut, nemaifiind prezente în decrete astfel de infracţiuni. Cel puţin aparent, pentru că, din aprilie 2003, documentelor de acest gen semnate de Iliescu le-a lipsit un detaliu esenţial: infracţiunile. Pur şi simplu, în decretele ulterioare acelei luni nu au mai fost trecute faptele de care fuseseră acuzaţi inculpaţii acum graţiaţi. „Habar n-am”, a spus Şerban, pentru RL, despre aceste omisiuni. Practica menţionării infracţiunilor a fost reluată în primul decret de graţiere semnat de urmaşul lui Iliescu, Traian Băsescu, în iunie 2005.

În 2003-2004 erau vremuri în care nimic din sistemul juridic nu era postat online, ca acum, iar internetul era încă la începuturi ca sursă de documentare. Aşadar, era destul de greu de verificat pentru ce fusese găsită vinovată o persoană dintr-un decret de graţiere. Prin urmare, este posibil ca şi alţi corupţi să fi beneficiat de clemenţa şerbano-iliesciană.

Grațieri din „Țigareta 2“. Pe cine a mai salvat de la puşcărie duetul Iliescu-Şerban:

Sorin Cristian Roşca, fost inspector la Autoritatea Aeronautică Civilă Română, condamnat la opt ani de închisoare în dosarul „Ţigareta 2“, unul dintre cele mai răsunătoare dosare penale de după 1989. „România liberă” scria în 2005 că Stănescu revenise cu tupeu în prim-plan, fiind director de programe la Academia de Aviaţie.

Liliana Bandulea, condam-nată la închisoare în 2002, a stat în ultimii ani mai mult după gratii, în 2010 fiind condamnată la șase ani şi șase luni de puşcărie.

Aaron Schwarz, un bărbat condamnat în 2001 pentru înşelăciune, falsificarea de valori străine şi complicitate la fals în înscrisuri publice, uz de fals şi fals privind identitatea. În 2003, acesta a cerut judecătorilor să-i fie întreruptă pedeapsa pentru că mama sa era bolnavă şi nu avea cine să o îngrijească.

„Celor care au ajuns la închisoare după ce au fost graţiaţi li s-a adăugat pedeapsa de care scăpaseră iniţial”, a precizat Şerban pentru RL.

Mineriada. Miron Cozma, grațiat pentru 72 de ore

Una dintre cele mai controversate grațieri date de președintele Ion Iliescu a fost cea a lui Miron Cozma. El era la acel moment condamnat la 18 ani de închisoare pentru fapte comise în timpul mineriadei din septembrie 1991, plus încă șapte ani pentru evenimentele petrecute la Stoenești în 1999 – mineriada din perioada în care președinte era Emil Constantinescu, iar premier era Radu Vasile.

Iliescu a semnat decretul de grațiere la 15 decembrie, cu circa o săptămână înainte de a pleca de la Palatul Cotroceni. A urmat un val de proteste. Printre altele, președintele ales al României, Traian Băsescu, a refuzat să plece spre Bruxelles cu aeronava prezidențială, în care se afla Ion Iliescu. El a luat această decizie pentru a arăta că nu este de acord cu grațierea lui Miron Cozma. Premierul Adrian Năstase, care contrasemnase decretul de grațiere, s-a distanțat, susținând că nu a știut ce a semnat.

Au protestat și liderii UDMR și PUR, partidul lui Dan Voiculescu. PUR a emis un comunicat în care afirma că grațierea a reprezentat „o sfidare față de bunul mers al democrației și față de dorința românilor de a fi liberi și de a trăi într-o țară în care se pot exprima liber”.

Pe 18 decembrie, sub aceas­tă presiune, Iliescu a revocat decretul de grațiere, iar Cozma a fost băgat la loc în pușcărie. A urmat un lung proces al lui Cozma cu statul român și, la final, liderul minerilor a câștigat, instanța decizând că decretul de grațiere nu putea fi anulat. În iunie 2005, el a ieșit din închisoare. Mai mult, și Cozma, și alte persoane a căror grațiere a fost anulată de Iliescu au câștigat despăgubiri în instanță. De exemplu, fostul judecă­tor Valentino Acatrinei, condamnat la 5 ani de închisoare pentru corupţie, a primit daune de 100.000 de euro. Cozma a cerut 4 mili­oane de euro, dar a primit numai 10.000 de euro.

Dr. Gheorghe Mencinocopschi: Noua Ordine Alimentară şi Codex Alimentariusne omoara cu zile

Prof. Dr. Gheorghe Mencinocopschi s-a născut la data de1 mai 1949. Absolvent al Facultății de Biologie-Biochimie din Bucureşti, are multiple specializări în siguranţa alimentară, proiectarea alimentelor, nutriţie umană, dietoterapie. Din 1990 este director ştiinţific şi director general al Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti. Din 2008 a fost trimis în judecată, […]

Prof. Dr. Gheorghe Mencinocopschi s-a născut la data de1 mai 1949. Absolvent al Facultății de Biologie-Biochimie din Bucureşti, are multiple specializări în siguranţa alimentară, proiectarea alimentelor, nutriţie umană, dietoterapie. Din 1990 este director ştiinţific şi director general al Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti.

Din 2008 a fost trimis în judecată, împreună cu Dan Voiculescu și alte 11 persoane, în „Dosarul ICA”. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că privatizarea frauduloasă a ICA ar fi fost făcută în folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizată prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro. Potrivit procurorilor, prejudiciul produs în urma acestei privatizări se ridică la peste 60 de milioane de euro.

Directorul ICA Gheorghe Mencinicopschi a fost acuzat de complicitate la infracţiunea de stabilire a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a institutului, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Una peste alta, a primit 8 ani de închisoare, după ce, în septembrie 2013 Tribunalul București a decis să-l condamne la 6 ani. De ce această majorare, în cazul unei victime colaterale, în timp ce altor personaje li se reduce pedeapsa cu mult?
Să-l luăm ca exemplu pe Adrian Năstase. Judecătoria Sectorului 4 (JS4) a decis, în 23 iulie, că fostul premier Adrian Năstase, condamnat la patru ani și șase luni de închisoare în dosarele „Zambaccian” și „Trofeul calității”, poate fi eliberat condiționat, în urma executării unei treimi din pedeapsă.

Oare să fi greșit acest om atât de mult? Să fi făcut de 2 ori mai mult rău ca Năstase? El susține că este nevinovat. Iată ce a mai spus, de-a lungul ultimilor ani, același om care a scris cărți cu titluri precum „Și noi ce mai mâncăm – NOUA ORDINE ALIMENTARĂ”, „Și noi ce mai mâncam ca să slăbim?”, „Revoluție în bucătărie”, „Reînvață să gătești”, „Părinți altfel” sau „Crezi că știi ce bei”, același om care astăzi spune că este acuzat pe nedrept.

Iată ce spunea despre Codex Alimentarius: „Sunt interese mari si multi bani in joc. Industria farmaceutica este un pic in pana de idei. Acum procedeaza ca in cazul aspirinei. Aspirina provine dintr-o substanta naturala. Dar, pe la sfarsitul secolului XIX, un baiat destept a modificat-o printr-un procedeu chimic, astfel ca ea a ajuns sa fie vanduta ca si medicament. La fel se va intampla si acum. Poate ca usturoiul va fi transformat in medicament si il vom lua doar pe reteta, de la farmacie”.

Întrebat fiind, într-un interviu din Adevărul, „Şi pe noi cine ne apără de invazia E-urilor?” Dr.Menci a răspuns: „Noi înşine. Nu mai scapă cine poate, scapă cine ştie, cine este informat. De aceea am şi scris cartea, pentru că în cunoştinţă de cauză, să ne asumăm ceea ce mâncăm sau ceea ce nu mâncăm. Noi nu conştientizăm că suntem şi ceea ce nu mâncăm.” Oare Dr. Menci nu a conștientizat că este și ceea ce nu este, adică vinovat?

Dr. Menci era și probabil că este, în continuare, conștient de faptul că nu tot ce spune este pe placul tuturor: „Taxa pe fast-food? – Eu susţin că mai întâi trebuie să facem educaţie copiilor noştri, noi înşine să fim exemple pentru ei, şcoala, mass-media. Mai bine reglementăm – şi aici iar mă vor înjura foarte mulţi – regimul publicităţii care se face la alimente. Sunt ţări care se gândesc să interzică publicitatea la alimente pentru copii, mai ales cea televizată.” A scris mult despre alimentație sănătoasă, cu insistență asupra pericolul grav pe care îl reprezintă E-urile. În plus, a declarat în mod repetat împotriva O.M.G. (Organisme Modificate Genetic), despre care se știe că e una din marile afaceri ale viitorului (apropiat), împotriva căreia populația informată va protesta( Afacerea ar putea pica, cum a picat, deocamdată și afacerea Roșia Montană.). A spus adevărul despre o substanță pentru care românii, fără să știe, au fost cobai: „ Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, ne informează că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ţi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine.”

În concluzie, Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi cam știe despre ce vorbește. În general, a vorbit numai în folosul românilor, de partea cărora, în mod vădit, este. Singur a recunoscut că multă lume „îl înjură”. Să fi contribuit și aceste aspecte la condamnarea lui? Nu ar fi imposibil. Teoria conspirației sau nu, Dr. Menci este o victimă colaterală, care a primit mult prea mulți ani pentru un om de vârsta lui și care, practic, nu a furat nimic, nu s-a îmbogățit de pe urma acestei „afaceri”, în timp ce mulți din cei ce fură cu adevărat și sunt corupți cu adevărat, sunt în libertate și fac în continuare ce au făcut și până acum. Aproape că stai și te întrebi dacă acest sistem care a început deodată să facă „dreptate” e chiar atât e drept sau doar alt act al aceleiași piese, dacă nu cumva cuiva îi convine foarte mult noua „dreptate în serie” care se face în România.
“Nu am avut niciun avantaj moral sau material din această privatizare, ba aș putea să susțin că a fost chiar invers (…) Din cauza stresului, am suferit, în 2009, o intervenţie, din cauza bolii coronariene. Am doar o casă modestă. Eram la instanță când soția mea a aflat că s-a extins sechestrul pe casă. Este formată dintr-un parter și o mansardă cu trei camere, în care am locuit trei familii. Nu vreau ca familia mea să ajungă în stradă”. (Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi)

Controlul insidios al minții umane: tehnologii folosite pentru subjugarea maselor

Fragmente din lucrarea: Controlul minții umane – tehnologii folosite pentru subjugarea maselor de Dr. Nick Begich publicată la Editura Infinit www.editurainfinit.ro În cursul dezvăluirilor despre programul HAARP am atins subiectul potenţialelor implicaţii ale tehnologiilor care pot interfera cu – sau care chiar pot prelua – controlul minţii şi conştiinţei oamenilor. […]
Fragmente din lucrarea: Controlul minții umane – tehnologii folosite pentru subjugarea maselor de Dr. Nick Begich publicată la Editura Infinit www.editurainfinit.ro

În cursul dezvăluirilor despre programul HAARP am atins subiectul potenţialelor implicaţii ale tehnologiilor care pot interfera cu – sau care chiar pot prelua – controlul minţii şi conştiinţei oamenilor.

Ideea manipulării minţii umane pentru scopuri personale sau pentru a-i controla pe alţii, a fost de secole o temă care a preocupat umanitatea.

Dar acum, cu metodele ştiinţifice existente care se dezvoltă rapid, precum şi, odată cu convergenţa mai multor tehnologii, controlul minţii şi al emoţiilor a devenit deja posibil. După opinia noastră, în prezent, cel mai semnificativ aspect este importanţa acestei probleme.

mind control

Au voie oamenii să interfereze cu gândurile şi emoţiile semenilor lor? Are cineva voie să controleze liberul arbitru al altcuiva? Acestea sunt câteva întrebări pe care le lansează cartea de față. Fiecare dintre noi trebuie să răspundă la acestea, deoarece generaţia actuală este cea care va decide dacă aceste tehnologii ne vor înrobi sau ne vor elibera, propulsându-ne către cele mai înalte culmi ale potenţialului uman.

Informaţiile dezvăluite de armată au făcut cunoscută publicului o nouă generație de arme, care interacţionează cu sistemul nostru energetic viu, ce este responsabil de susţinerea vieţii şi a proceselor mentale. Aceste arme noi nu au mai fost niciodată întâlnite în istoria omenirii.

Unii oameni pot prevedea dezvoltarea surselor de energie electromagnetică, al căror semnal de ieşire poate fi modulat în formă de puls, format şi focalizat, astfel încât să se poată conecta la corpul uman într-o manieră care le va permite respectivilor să controleze mişcările muşchilor, emoţiilor (şi alte acţiuni de acest fel), să inducă somnul, să transmită sugestii, să interfereze cu memoria de scurtă şi de lungă durată; pot produce sau pot şterge un set de experienţe diverse.”

Una dintre cele mai revelatoare surse pe care le-am găsit în legătură cu aceste tehnologii noi, a fost furnizată de Comitetul Logistic al Forţelor Aeriene. Forţele Aeriene au iniţiat un studiu semnificativ pentru a prevedea ce ar putea fi posibil în acest secol pentru noile tipuri de arme moderne. Una dintre aceste previziuni a revelat într-un mod şocant următoarele:
Gândiţi-vă pentru un moment la toate acestea – un sistem care poate manipula emoţiile, poate controla comportamentul, te poate adormi, îţi poate crea amintiri false şi îţi poate şterge memoria. Conştientizarea faptului că aceasta era doar o previziune, nu trebuie să ne facă să credem că ea nu a devenit deja realitate. Aceste sisteme sunt departe de a fi speculative. De fapt, s-a investit multă muncă în aceste domenii şi multe sisteme sunt deja operative.”
Declaraţia continuă:
De asemenea, se pare că a devenit posibilă introducerea, cu un grad înalt de fidelitate, de cuvinte sau chiar texte întregi în corpul uman, crescând astfel posibilitatea inducerii unor sugestii şi a unor influenţe psihologice. Când un puls de microunde de mare putere, de domeniul gigahertzilor, loveşte corpul uman, la nivelul acestuia (al trupului) apare o abia perceptibilă perturbare termică. Aceasta este asociată cu dilatarea bruscă a ţesutului încălzit. Această expansiune este însă suficient de rapidă pentru a produce o undă acustică. Dar dacă se foloseşte un fascicul de pulsuri, devine posibilă crearea unui câmp acustic audibil intern, având între 5-15 kHz. Astfel, devine posibilă o «conversație» cu subiectul țintă selectat, într-o manieră care poate fi foarte deranjantă pentru acesta.”

Este oare posibil să vorbim cu o persoană aflată la mare distanţă, prin proiectarea unei voci în capul ei? Autorii sugerează că acest lucru ar fi cel puţin „deranjant” pentru victimă, ba chiar ar fi pur şi simplu terorizant. O armă care poate intra în creierul unui individ reprezintă o invadare cât se poate de dură a vieţii sale personale. Aceste sisteme noi vor fi perfectate în următorii câţiva ani, iar rezultatele obținute ar trebui să fie tema unor discuţii serioase în cercurile de specialitate, precum şi a dezbaterilor publice.

De zeci de ani, Statele Unite, fosta U.R.S.S., precum şi alte state importante au fost implicate în dezvoltarea unor sisteme noi, sofisticate care să influenţeze sănătatea mintală şi fizică a oamenilor. Se dorea – şi  cercetările s-au focalizat pe aceasta – descoperirea unor modalități de manipulare a comportamentului uman, care să vină în întâmpinarea intereselor politice, în contextul apărării naţionale şi al războiului. Interesantă în toate acestea este complexitatea dispozitivelor exterioare create, care pot altera chiar esenţa stării de umanitate.

În articolul Mintea nu are firewall, autorul spune:
Un articol recent al armatei ruse a oferit o opinie uşor diferită asupra problemei, declarând că «umanitatea se află pe muchia unui război psihotronic», care are ca ţintă mintea şi corpul uman. Acel articol vorbea despre încercările Rusiei şi ale altor state de a controla condiţia psiho-fizică a oamenilor şi procesele decizionale ale acestora, prin folosirea generatoarelor VHF, a unor casete «fără sunet» şi a altor tehnologii.”

Articolul continuă afirmând că scopul acestor arme noi este acela de a altera psihicul sau de a interfera cu diferite părţi ale corpului uman, în aşa manieră încât să producă confuzie sau să distrugă semnalele interne care menţin funcţiile vitale ale corpului fizic. Articolul descrie modul în care „teoria informaţională a războiului” neglijează cel mai important factor din domeniul informaţiilor militare, și anume fiinţa umană. În teoriile informaţionale despre război din trecut, discuţiile se limitau la sistemele făcute de mâna omului, şi nu la operatorii umani. În scenariile de război ale informaţiilor, discuţiile se limitau doar la faptul că oamenii puteau fi afectaţi prin propagandă, înşelăciune şi minciună – unelte bine cunoscute ca făcând parte din arsenalul utilizat pentru manipularea minţii. În zilele noastre abordarea este mult mai sinistră, iar aceasta trebuie luată în considerare în contextul drepturilor şi al valorilor umane de bază, care se sprijină fundamental pe dreptul nostru de a gândi liber. Articolul continua:
Şi totuşi este posibil nu numai să înşelăm, să manipulăm sau să dezinformăm corpul uman, ci, de asemenea, îl putem opri sau distruge – ca pe orice alt sistem de procesare de date. Datele pe care corpul uman le primeşte de la surse exterioare lui – spre exemplu undele de energie electromagnetică, undele acustice sau vortexurile energetice – sau pe care le creează prin stimulii săi interni electrici sau chimici, pot fi manipulate sau modificate la fel cum pot fi alterate datele (informaţiile) din orice sistem hardware.”

În patentele SUA din 1976 apare faptul că încă de atunci era posibilă monitorizarea activităţii creierului şi alterarea acesteia. Deşi aparatul era rudimentar, a constituit un exemplu a ceea ce era posibil în urmă cu 30 de ani. Ideea era de a capta, interpreta şi apoi controla activitatea creierului folosind un semnal de frecvenţă radio. Mai recent, au fost dezvoltate sisteme mult mai puternice pentru a vizualiza activitatea creierului în timp real pe un monitor de calculator. Aceste dispozitive noi folosesc biofeedback-ul creierului în combinaţie cu alte generatoare de semnal pentru a altera activitatea şi tiparele mentale ale creierului unei persoane.

În final, în timp de război, ţelul este ca informaţiile să ajungă la fiinţa umană. Politica Statelor Unite este aceea de a controla toate sistemele dependente de informaţii, fie ele „umane sau automate”, ceea ce a dus la extinderea și folosirea acestor noi tehnologii și asupra oamenilor, ca şi cum aceștia ar fi doar nişte procesoare hardware de date.

Articolul din revista Parametri expune în continuare munca d-lui Victor Solntsev de la Institutul Tehnic Bauman, din Moscova. El insista asupra faptului că trupul uman trebuie văzut ca un sistem deschis, în loc să fie considerat, ca până acum, doar un simplu organism sau un sistem închis.
Dr. Solntsev consideră că mediul fizic înconjurător al unei persoane poate cauza schimbări în corpul şi mintea respectivei persoane, dacă se folosesc stimuli electromagnetici, acustici sau de altă natură.
Acelaşi cercetător rus a examinat problema „zgomotului informaţional”, care poate crea un „zid” dens între o persoană şi realitatea exterioară. „Zgomotul” poate fi creat atât prin semnale, mesaje, imagini sau alți stimuli informaționali, având ca ţintă conştiinţa unui grup sau a unor indivizi separați. Scopul este supraîncărcarea minţii unei persoane, astfel încât aceasta să nu mai reacţioneze la stimulii sau la alte informaţii din exterior. Această supraîncărcare va servi la destabilizarea capacităţii de judecată sau la modificarea comportamentului individului sau grupului care a fost influențat.

În conformitate cu spusele lui Solntsev, a fost creat cel puţin un virus de computer pentru a afecta psihicul unei persoane – „Virusul Rusesc 666”. Acest virus apare la fiecare al 25-lea cadru pe display-ul calculatorului, unde pulsează un amestec de culori care s-a dovedit că poate induce stări de transă operatorului de la acel computer. Percepţia display-ului de către subconştientul celui care utilizează computerul respectiv poate fi folosită pentru a induce un atac de cord, pentru a controla sau a altera în mod subtil percepţiile operatorului. Acelaşi sistem manipulator poate fi folosit cu ușurință în cadrul oricărei emisiuni televizate.

Psiho-terorismul

Termenul de „psiho-terorism” a fost inventat de către scriitorul rus N. Anisimov, de la Centrul Anti-Psihotronic din Moscova. El indică faptul că armele psihotronice pot fi utilizate în vederea extragerii unor informaţii ce sunt stocate în creierul unei persoane, care apoi vor fi introduse într-un calculator care le va rearanja, astfel încât ulterior să existe posibilitatea controlării acelei persoane.
Informaţia astfel modificată va fi apoi reintrodusă în creierul respectivei persoane (de la care a fost extrasă) şi va fi percepută de către aceasta ca fiindu-i proprie. Aceste sisteme criminale sunt capabile să inducă halucinaţii, boli, diverse mutaţii în celulele umane, zombificarea sau chiar moartea. Tehnologiile aferente acestor sisteme includ generatoare VHF, raze X, ultrasunete şi unde radio. Maiorul rus I. Chernishev descrie în jurnalul militarOrienteer (în februarie 1997), dezvoltarea armelor „psi” pe întregul glob. Tipurile specifice de arme menţionate de el în acel jurnal militar sunt:

– Un generator psihotronic care produce o emanaţie electromagnetică puternică, ce poate fi transmisă prin liniile telefonice, TV, radio, ţevi de alimentare şi lămpi cu incandescenţă. Semnalul astfel transmis va manipula comportamentul celor cu care ajunge în contact.
– Un generator de semnal care operează în banda 10-150 Hertz și care, atunci când operează în frecvența 10-20 Herz, creează o oscilaţie infrasonică ce este distructivă pentru toate organismele vii.
– Un generator care acţionează asupra sistemului nervos şi care este proiectat să paralizeze sistemul nervos central al insectelor. Acesta a fost optimizat, astfel încât să aibă acelaşi efect şi asupra oamenilor.
– Semnale ultrasonice cu o structură foarte specială, cu ajutorul cărora se pot realiza operaţii interne fără incizii şi fără sângerări, care nu lasă niciun fel de urme. Ele pot fi folosite însă și pentru a ucide.
– Japonezii au creat casete audio care permit suprapunerea unor tipare de voce de frecvenţe joase peste muzică. Acestea sunt inaudibile pentru urechea umană, dar sunt receptate de subconştient. Ruşii pretind că folosesc și ei „bombardamente” psihice similare pentru a trata dependenţa de alcool şi fumat.
– Efectul celui de-al 25-lea cadru, despre care am mai discutat anterior, este o tehnică în care fiecare al 25-lea cadru al unui film sau al unei înregistrări video conţine un mesaj ce este perceput doar de către subconştient şi care influenţează mintea conştientă.
– Psihotropica este o ramură a medicinei care se ocupă cu inducerea stărilor de transă, de euforie sau depresie. Acestea sunt numite şi „mine cu efect întârziat”. Simptomele unui atac psihotronic se pot manifesta prin dureri de cap, ameţeli, zgomote, voci sau comenzi percepute direct în creier, dureri în cavitatea abdominală, aritmie cardiacă sau chiar distrugerea sistemului cardiovascular.

Un articol din revista Forţelor Aeriene ale SUA, AFLR Technology Horizonts, relatează că „prin studiul şi modelarea creierului uman şi a sistemului nervos, se poate obţine influenţarea mentală a personalului sau i se pot crea acestuia stări de confuzie. Prin păcălirea simţurilor este posibil să fie create imagini sintetice sau holograme, pentru a induce în eroare simţul vizual al unui individ; într-o manieră similară, se poate induce în eroare simţul auditiv, gustativ sau cel al mirosului.” Gândiţi-vă la asta pentru o clipă – memorie sintetică, experienţe sintetice care nu pot fi diferenţiate de cele reale. Acesta este rezultatul folosirii acestor tehnici.

Într-un raport apărut în presă la sfârşitul lui 2005, cea mai mare companie de telecomunicaţii japoneză, Nippon Telegraph and Telephone Corporation, a anunţat că a inventat un dispozitiv care poate controla oamenii de la distanţă. Conform articolului, această tehnologie poate fi folosită la orice dispozitiv sonor pentru aprofundarea realităţii virtuale sau a performanţelor sunetului. De exemplu, a fost discutată printre altele şi ideea de a-l determina pe un ascultător să se mişte exact ca un dansator profesionist fără a se putea împotrivi, copiind mişcările acestuia, ca şi cum ar fi profesionistul însuși.

Lucrurile mari devin posibile graţie efortului combinat al celor mulţi. Noi toți suntem parte a unui „internet organic”, care cuprinde întreaga rasă umană și care se combină într-un mod armonios cu alte planuri ale Creației. Nu există sisteme închise. Suntem cu adevărat interconectaţi și conectați cu tot ceea ce există, ceea ce face ca fiecare dintre noi să aibă potenţialul de a influența întregul din care face parte. Prin urmare, este responsabilitatea fiecăruia să creeze cu atenţie şi să se asigure că tehnologiile pe care le dezvoltăm împreună vor susţine manifestarea potenţialului divin care există în fiecare om, ca individualitate creată după chipul şi asemănarea Creatorului.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=6686

Câți bani plătește România pentru că face parte din UE

Fiecare stat membru al Uniunii Europene plătește anual o contribuție la bugetul comunitar.

Fiecare țară, inclusiv România, plătește în fiecare an un procent din venitul național brut în contul bugetului UE. Aceste sume totalizează aproximativ trei sferturi din veniturile totale ale bugetului Uniunii Europene.

În total, de la aderarea României la Uniunea Europeană, care a avut loc pe 1 ianuarie 2007, și până la finalul primului trimestru din acest an, țara noastră a plătit la bugetul european o sumă totală de 11,35 miliarde euro.

Vă prezentăm cifrele defalcate pe an, așa cum sunt prezentate în Programul de Convergență 2015-2018, transmis de Guvernul României către Bruxelles:

 

Anul           Plata României la bugetul UE (miliarde lei)

 

2007            1,15

2008            1,27

2009            1,36

2010            1,16

2011            1,3

2012            1,43

2013            1,53

2014            1,62

3 luni 2015  0,53

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*