Dupa ce burghezia fesenista si-a urcat sacii cu aur in pod, pentru amarasteni, schimbă legea construcțiilor. Nu mai poți să îți faci casă de unul singur

55555Cei care vor să își construiască o casă cu etaj la ţară trebuie să ştie că nu mai au voie să o facă în regie proprie. Noua lege în construcţii îi obligă să angajeze un diriginte de şantier, dar şi alţi experţi în domeniu.

Potrivit modificărilor aduse la lege, Inspectoratul de Stat in Constructii este obligat să verifice dacă cei care își construiesc case respectă sau nu normele de stabilitate și rezistență.

Noua lege a fost votata miercuri de deputati, urmeaza sa fie promulgata de presedinte si va intra in vigoare dupa ce va fi publicata in Monitorul Oficial.

 

Pana acum, proprietarul unei noi construcții cu etaj avea nevoie de o autorizatie si de un plan al casei, in rest se putea apuca de munca impreuna cu vecinii, prietenii si rudele.

De acum înainte, legea îi obligă pe constructori sa respecte mai multe condiții: rezistenta mecanica, stabilitate, securitate in caz de incendiu, lipsa de poluare, accesibilitatea în exploatare, izolarea termică.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*