Dragoș Frumosu: „Elaborarea strategiei de securitate alimentară trebuie să devină prioritate”

dragos frumosuPreședintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară SINDALIMENTA, Dragos Vasile Frumosu, crede că este timpul pentru elaborarea strategiei de securitate alimentară a cetățeanului român.
„ În afara instituțiilor statului există câțiva oameni valoroși care gândesc strategii și programe pe termen lung, în vederea prevenirii unor evenimente sociale nedorite, cât și menite a dezvolta domeniul industriei agroalimentare românești. Trebuie doar să fie ascultați și cooptați de autorități în procesul decizional.
Dragos Frumosu, președintele SINDALIMENTA, este de părere că transparentizarea producției și proiecțiile de business pe mai mulți ani în domeniul agroalimentar reprezintă două dintre soluțiile de redresare a economiei românești. Conștientizarea de către consumator a ceea ce cumpără și o mai bună informare a sa, iată două dintre elementele care duc la recâștigarea cumpărătorilor pierduți în ultimele luni.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*