! Domnule Pavel Coruţ

cccgs! Dacă sunteţi libercugetător, nu jigniţi creştin democraţii lui Democrit nici după venirea EXTRATEREŞTRILOR pe pământ, lăsaţi pamântenii să se roage fiecare pe limba lui, la Dumnezeul lui, pentru liniştea tuturor şi PACE pe PĂMÂNT.
NU oamenii sunt vinovaţi de rătăcirea dvs, ci duhovnicii dumneavoastră. Argumentul FORTE al creştinilor, pe care sper să nu-l contestaţi, este citatul lui Albert Einstein care a spus:” Ştiinţa fără religie este neconvingătoare, iar religia fără ştiinţă este oarbă “

Şi eu ader la aceste citate, la care adaug umilele mele argumente, precizând că biserica si laicatul, toţi romanii au trăit şapte decenii în comunism, fapt ce impune schimbarea grabnică a mentalităţii părinţilor, profesorilor, preoţilor, posturilor de radio-televiziune, internet, ca formatori ai generaţiilor viitoare,
de la NAIVITATE la PRECOCITATE
ÎN ANTITEZĂ
de la SĂRĂCIE la PROSPERITATE cu DEMNITATE.
Din naştere, omul, este cea mai evoluată fiinţă de pe Pământ, înzestrată cu dorinţa nemărginită de cunoaştere, a pătruns în adâncurile materiei vii, ale Pământului şi oceanelor, a evadat şi în spaţiul cosmic pentru descoperirea viitorului său spaţiu vital, pentru a munci și trăi în prosperitate cu demnitate oriunde s-ar afla.
În antiteză, de la precocitate la naivitate este deosebirea dintre omul preocupat de cunoaşterea adevărurilor si realităţile din spaţiul său vital şi omul naiv lipsit de dorinţa cunoaşterii adevărurilor si realităţilor din spaţiul său vital, despre munca şi viaţa lui, deşi toţi suntem înzestraţi de Dumnezeu de la naştere, cu germenii curiozităţii.
Cei care ne dezvoltă aceasti germeni din copilărie, cu dragoste si multă bunăvoinţă, sunt părinţii, bunicii, dascălii în şcoli şi preoţii bisericilor ce ne păstoresc spiritual, ca buni creştini, misiune prevăzută în Art.29 alineatul (6) din Constituţia României, astfel ,,Părinţii sau tutorii, au dreptul de a asigura potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.”

! Domnule Coruţ, până la intalnirea publică cu extratereştri, să fim pe cât posibil rezonabili, PACEA fiind mult mai benefică pentru omenire decât scăldatul în apele tulburi ale începutului mileniului trei.
Lt.Col.(r) Dumitru Prichici

Text din Ediţia a III-a a cărţii,
– Condamnaţi la tăcere ! Dar până când ? – Lansarea va avea loc joi 19 noiembrie 2015 ora 11.00 la standul 309 din Târgului Internaţional GAUDEAMUS ediţia a XXIII-a, Pavilionul Central Romexpo Bucureşti.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*