De ce credeti ca „regizorul de film și veteran al armatei americane in Iraq și Afghanistan, David Crowley, a fost găsit mort împreună cu soția și copilul ! 2- Asa cum a inceput Apocalipsa Egipteana, tot astfel incepe (PREGATIREA!) si ultima Apocalipsa Globala…Stare de urgenţă în sudul Rusiei: Un val de lăcuste a provocat pagube agricole importante

eeDavid Crowley a fost un scriitor și un producător de film independent ce lucra la filmul „Gray State” al cărui trailer pe Youtube, avut peste un 1.200.000 de vizualizări.Site-ul allnewspipeline.com susține chiar că regizorul a fost ucis de kalaii din Noua Ordine Mondială:

„Cu străjeri si veterni ai armatei americane sub ceea ce pare a fi un asalt foarte bine coodonat pentru a-i reduce la tăcere, sunt morțile lui Crowley și a familiei sale o altă mișcare disperată a NWO de a-și continua planurile!

Controversatul film „Gray State” prezintă o Americă de după colaps, în care poliția are drepturi depline, cu tabere FEMA, dominată de legea marțială și în care americanii resping în masă „statului polițienesc” și sunt frustratți de minciunele si coruptia guvernului; un film despre care mulți spun că este prea aproape de realitate viitorul Americii. Au fost într-adevar aceste decese crima si sinucidere sau ceva mult mai sinistru?

Filmul include elemente ale conspirației cu scene ale armatei americane ce patrulează strazile, camere în case particulare, introducerea de cipuri RFID obligatorii pentru identificare, urmărire a indivizilor și colaps economic”.„Gray State” era turnat doar pe jumătate și prezintă o distopie în care o dictatură atroce cuprinde America, drepturile civile sunt suspendate, iar un grup de cetățeni se coalizează ca să lupte pentru libertate.

 

Faptul că filmul va rămâne neterminat pare să fie un lucru bun pentru autoritățile americane căci acum asupra regizorului va plana „vina” că era nebun, altfel cum ar putea un om sa-și ucidă familia și să se sinucidă.

De altfel, o pagină Facebook intitulată Dreptate pentru David Crowley Din Fray State susține că David și familia sa au fost eliminați și chiar sugerează moduri prin care oamenii pot ajuta să se afle adevărul:

„Pentru început uite ce trebuie să facem pentru a ajuta filmul Gray State:

 1. Distribuie filmul pe pagina ta pentru ca prietenii tăi să vadă. Fă tot ce poți pentru a aduce acest proiect la lumină. Ei au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca niciodată acum. Oameni au luat atitudine pentru un motiv bun, pentru a expune puterea crescândă a poliției, care este o amenințare pentru cetățenii americani.
 2. Distribuie această pagină pentru cât mai mulți oameni ca tine. răspândiți adevărul!David Crowley nu și-a ucis familia, nimeni nu crede așa ceva.

Suntem în contact cu o mulțime de oameni-cheie care pot ajuta această cauză, inclusiv obținerea de vizibilitate în mass-media independentă. Trebuie să ne unim și să anunțăm echipa de la Gray State că îi susținem”.

Filmul trailer „The Gray State” – un stat dictatorial !

SURSE

 1. http://activenews.ro/un-regizor-si-familia-sa-gasiti-morti-casa-david-crowley-lucra-la-un-film-despre-transformare-sua-intr-un-stat-de-tip-big-brother-video_1881931.html
  • 2- Asa cum a inceput Apocalipsa Egipteana,tot astfel a inceput si ultima Apocalipsa Globala…Stare de urgenţă în sudul Rusiei: Un val de lăcuste a provocat pagube agricole importante

   

   

  Miliade de lăcuste s-au abătut asupra unor terenuri agricole din sudul Rusiei, devorând culturi întregi şi obligându-i pe oficiali să declare starea de urgenţă în regiune, relatează CNN.

   

  O zonă vastă, de cel puţin 800.000 de hectare, este afectată de valuri de insecte uriaşe – de până la opt centimetri lungime -, care au distrus lanuri de porumb şi alte culturi.

  Potrivit unor oficiali locali, această zonă nu s-a mai confruntat cu un asemenea fenomen de 30 de ani.

  Cel puţin 10% la sută din culturi au fost deja distruse, potrivit unor funcţionari, care avertizează că lăcustele ameninţă mijloacele de subzistenţă a agricultorilor locali.

   

  Mergând prin ceea ce a mai rămas dintr-un lan de porumb din regiunea Stavropol, un agricultor, Piotr Stepancenko, arată îndurerat. “Priviţi, nu a mai rămas nimic din porumb. Lăcustele au mâncat tot, de la frunze şi până la ştiuleţi”, spune el.

  Televiziunea de stat leagă fenomenul de modificările climatice – inundaţii şi creşterea temperaturilor atmosferice peste medii.

  Oficiali de la Ministerul rus al Agriculturii au declarat stare de urgenţă, dar par neputincioşi în împiedicarea distrugerii.

  Ei afirmă că-şi intensifică eforturile de a salva recolta cu ajutorul avioanelor, în lupta împotriva dăunătorilor.

  Însă temperaturile ridicate, afirmă ei, scad eficienţa pesticidelor puternice pe care le folosesc.

  De asemenea, unii oficiali afirmă că valul de lăcuste se deplasează rapid în sudul Rusiei, uneori prea repede pentru ca autorităţile să ţină pasul, lăsând o dâră de distrugere în urma lor.

  “La Kalamikia, Astrahan, Volgograd şi în Dagestan lăcustele nu mai au ce devora, aşa că s-au mutat către alte surse de hrană”, declară Tatiana Drişceva de la Centrul Agticol al Rusiei, o organizaţie guvernamentală. “Au o anvergură a aripilor de 12 centimetri, ca rândunicile”, a adăugat ea.

  Unii locuitori furioşi, care riscă ruina, au postat înregistrări video în care apar luptând împotriva valului de lăcuste. Dar toate eforturile lor par zadarnice în faţa acestui val copleşitor.

 

 

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*