Daca nu vrem sa dam afara din noi TOATE mizeriile gunoierului cosmic , pentru a primi Plinatatea Purificatoare-Isus, sa ne inmultitim sa umplem pamintul , luna si stelele, savurind momeala dreptului la somaj!…

ccInainte de a intra in pomelnicul altoit de Iliescu pentru pacalit votantii, iata  ce spune  Lagarde, sefa FMI, vrajitoreasa  dinastiei Rothschild:’Batranii traiesc prea mult si asta e un risc pentru economia globala”,caci FMI consideră un risc financiar pentru economia mondială în țări din întreaga lume;De aceea  solicită reducerea pensiilor și creșterea vârstei de pensionare.Det pe http://victoriadelaluzsazo.blogspot.ro/…/christine-lagarde-…Si Mălin Bot nu mai vrea ca statul să dea de pomană banii nostri ,ai contribuabililor,ca sa  finanțeze lenea,hotia,coruptia,porno-politiqia. “Vreau ca banii mei să finanţeze autostrăzi, proiecte de infrastructură, şcoli şi spitale mai bune.

 

 

În cadrul unei emisiuni televizate la care a participat și Traian Băsescu a fost pusă problema ajutoarelor sociale care ar fi cele mai mici din UE. Fostul președinte a răspuns simplu și clar: două milioane de oameni activi nu pot susţine pomeni sociale la infinit.

Jurnalistul Mălin Bot, într-un articol peEvenimentul Zilei, scrie că “nu mai vreau ca statul să dea de pomană banii mei și să finanțeze lenea.”

Nu i-au trecut pe sub pleata încâlcită nici miile de cazuri în care s-au eliberat documente medicale pentru boli fictive care au transformat persoane sănătoase şi apte de muncă în asistaţi sociali, cu indemnizaţii şi ajutoare plătite de un sector privat care abia se mai ţine pe picioare. Adevărul este că acum, din foarte multe motive, în România lenea şi hoţia sunt subvenţionate de stat şi această stare de fapt este injustă pentru cei care plătesc subvenţia. E normal ca societatea să sprijine pe cei aflaţi în nevoie, dar în limite suportabile şi fără să încarce excesiv mediul privat cu taxe şi impozite”, a scris moderatoul emisiunii Sub semnul întrebării de pe B1 TV.

Mălin Bot mai notează că dacă i se dă omului leneș suficient cât să treacă de pe o zi pe alta, nu va mai face nimic pentru a-și schimba viața în bine.

O realitate pe care nu o putem schimba dacă nu o recunoaştem onest: lenea este o mare problemă în România. Un stat care finanţează lenea ne distruge tuturor orice şansă de a ne schimba. Ba chiar provoacă fenomene cu efecte foarte grave în viitor. Nimeni nu are curajul să discute astăzi, în România, despre efectele pentru viitor ale combinaţiei ”venit minim garantat + alocaţie pentru creşterea copilului. Îi fac şi apoi îi neglijează. Îi lasă să crească pe stradă şi nu sunt interesaţi de edicaţia şi viitorul lor. Sunt un fel de generaţii născute pentru alocaţii. Şi apoi tot noi trebuie să plătim pentru armata de funcţionari care să asigure asistenţă socială copiilor abandonaţi”, a mai scrie jurnalistul.

Vreau ca banii mei să finanţeze autostrăzi, proiecte de infrastructură, şcoli şi spitale mai bune. Vreau să plătească salarii mai mari profesorilor, nu ajutoare pentru tot felul de bolnavi închipuţi sau pensii speciale pentru parlamentari. Vreau să fie forţaţi să-şi câştige singuri existenţa toţi cei care pierd vremea pe stradă, la bârfă, cu berea în mână, proprind gardul sau spărgând seminţe. Eu vreau o ţară în care nimeni să nu fie dependent de stat şi care să-i ajute numai şi numei pe cei care sunt în situaţii foarte dificile”, subliniază Mălin Bot.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*