Atacaţi şi din afară, dar şi dinăuntru de toxine, măcar să n e ferim de stress. Când corpul se află sub stres, poate elibera aceste toxine în fluxul sanguin unde ele pot provoca tulburări în multe alte locuri din corp, cauzând inflamarea şi îngreunarea ficatului.
Dacă suferiţi de insomnie, oboseală, astm, miros corporal, sau acnee/eczemă, corpul vostru încearcă să vă spună că este dezechilibrat, afectat de toxine Atunci când toxinele sunt eliberate din celulele grase, ca în perioade de stres, aceste molecule dăunătoare pot duce la distrugeri celulare şi crearea mai multor produse secundare toxice, şi ficatul are nevoie de dezintoxicare. Toxinele pot fi de asemenea stocate în ţesutul cerebral, muscular, nervos, şi chiar în membranele celulare. Practic fiecare sistem biologic poate fi inhibat de expunerea la toxine, provocând dezechilibre dăunătoare.
Deficienţele nutriţionale predispun un individ la o producţie sporită de toxine interne. Expunerea sporită la toxine externe şi acumularea combinată cu deficienţele nutriţionale, duc la o producţie sporită de toxine interne datorită proceselor biochimice funcţionând la parametri scăzuţi. Pentru a vă elibera de aceste probleme, în primul rând trebuie să vă corectaţi alimentaţia. Este de preferat,printre altele, să introduceţi în dieta zilnică cât mai multe alimente vegetale crude şi verzi. Plantele verzi au puteri “tămăduitoare” minunate şi acţionează direct pentru a scoate toxinele din corp.