Cine se Innoieste, poate transforma soarta fiecarei celule din corp, prin inlocuirea gindirii falite, bolnave – omenesti cu a Ginditorului Suprem 2 – https : // www . facebook . com / euronews / videos / 10153329705708110 / ?pnref=story

dfCitind printre rinduri cartea lui Joseph Murphy, aflam despre  Puterea extraordinara a subconstientului.Acesta este in stare,inclusiv sa vindece trupul  ,prin     afirmatiile pozitive, prin bunele intentii manifestate fata de semeni,si prin increderea deplina pusa  in puterea,in credinta   Divina ,lasata sa locuiasca in “casa”  subconstientului .

Pentru ca nici un om nu poate gindi ca Dumnezeu,este bine sa se predea,sa se dea la oparte,pentru a fi  intronat chiar El  in subconstientul fiecaruia,unde au loc sintezele  comenzilor . Doar stim ca singurul care le face pe toate foarte bune -=este numai El. Adevarata bogatie nu se afla numai in  Cer .Ea,comoara din Matricea Dumnezeiasca este pusa si  in fiecare  fiinta omeneasca.Numai ca multora le place sa se manifeste ei insisi,fara a da friu liber Gindirii Dumnezeiesti.Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile- consta in  capacitatea extraordinara de a da Cortina  la o parte,pentru a  lasa sa se manifeste Inspiratia,Gindirea Dumnezeiasca  primita sa locuiasca in  subconstientul adapat din Izvorul Vietii.Cine nu primeste  Inspiratia,Gindul Lui,locul este luat de  modelatorii care manipuleaza lumea in interesul lor.

 Subconstientului ii sta in putere sa vindece orice boala. Doar trebuie sa ii cerem o sanatate perfecta si el, fiind servitorul  fidel, o va induce,se va supune

 Orice gand Dumnezeiesc  care este lasat sa se intrupeze in om,rodeste,are un efect Benefic.Omul care vorbeste frumos,care gindeste pozitiv,care daruieste binete,devine ce iradiaza,ceea ce daruieste. Sugestionati-va,impuneti-i subconstientului cu putere, din tot sufletul, si el va va raspunde cu siguranta.

Fiind  Mina in mina si gind in Gind cu Atotputernicia Lui,devenim  asemenea unui capitan care-si conduce vaporul. Daca va conduce eul omului va fi dezastru Daca da ti comanda Lui, care locuieste in  subconstient, controleaza si guverneaza  cu brio toate activitatile zilnice.

  Nu spuneti niciodata: „Mi-e imposibil” sau “Nu am mijloace sa…” Caci in asemenea imprejurari,subconstientul va prelua aceste sugestii şi va face astfel incat sa nu aveti banii sau sa nu puteti face ce v-ati propus. Afirmati mereu: “Imi sta in puteri sa fac orice, datorita Creatorului care poate  face  Dumnezeieste Totul  si in  subconstientul meu.Reusita se datoreaza  credintei  Divine,daruita gratis,tuturor,ca sa o primeasca si s-o puna in practica.  Credinta este increderea nelimitata,este nadejdea garantata a succesului,este  Gandul roditor,intrupat in rugator. Respingeti cu fermitate orice gand de indoiala,sau  ca anume cineva sau ceva v-ar putea invinge sau va poate face rau. Aveti incredere in uriasa putere a subconstientului hranit din Atotputernicia Lui de a va vindeca, inspira, revitaliza si imbogati.

  Schimbati-va radical, in sens benefic, modul de a gandi; numai in acest fel veti influenta pozitiv destinul, spune Joseph Murphy.

Oamenii de stiinta ne arata cum gandurile pot provoca modificari moleculare specifice asupra genelor!   „Antrenandu-ne  si hranind mintea din Gindirea Matricei ,Sanatoasa, putem sa ne recastigam sanatatea!”Un studiu recent publicat de catre revista de specialitate Journal of Psychoneuro endocrinology si realizat de cercetatori din Wisconsin, Spania si Franta a demonstrat schimbari la nivel molecular in corp, dupa o perioada intensa de practici meditative si gandire pozitiva. Studiul a aratat efectele benefice pe care le-au experimentat un grup de practicieni ai meditatiei, in comparatie cu un grup de subiecti care erau implicati in activitati non-meditative. Dupa 8 ore de meditatie, cercetatorii au gasit diferente la nivel molecular si un nivel redus al genelor cu potential inflamator cat si capacitatea subiectilor care practicau meditaita, de a se recupera mai usor in cazul unor situatii stresante. Noile rezultate demonstreaza ca Gindul Suprem,Sanatos,la care avem acces prin Usa Spiritului Cristic-Isus  are efecte terapeutice, pe care l-am putea activa fiecare din noi…

Dr. Bruce Lipton a fost primul om de stiinta care a  spus ca prin  puterea gandului, avem taria  de a ne transforma chiar de la nivel molecular

In anul 2005, Dr. Bruce Lipton publica cartea The Biology of Belief – Unleashing the Power of Consciousness, Matter & Miracles (Biologia Credintei – Dezlantuind Puterea Constiintei, Materie si Miracole) Potrivit Doctorului Bruce Lipton, activitatea genelor poate fi schimbata in viata de zi cu zi, fiindca perceptiile mintii noastre sunt reflectate in chimia corpului nostru iar daca sistemul nostru nervos interpreteaza mediul inconjurator si controleaza chimia sangelui, atunci tu, realmente poti sa schimbi soarta fiecarei celule din corpul tau, schimbandu-ti gandurile.Trebuie sa ne schimbam modul de a gandi, pentru a reusi sa aducem vindecare in corp: „Functia mintii este aceea de a crea o coerenta intre credinta Dumnezeiasca,daruita gratis de Isus si realitatea pe care o experimentam”, explica Dr. Lipton „Asta inseamna  ca mintea ta INNOITA va ajusta biologia corpului si comportamentul sau, pentru a se potrivi cu ceea ce crezi tu. Daca ti s-a zis ca vei muri in sase luni, iar mintea ta va crede aceasta sugestie, cel mai probabil vei muri in sase luni. Acesta este cunoscut ca si efectul nocebo, adica rezultatul unui gand negativ, care este opusul efectului placebo, unde vindecarea este ajutata de gandul pozitiv”, explica Bruce Lipton.

Dr. Lipton ne spune ca,daca ne subestimam,daca ne indoim de biruinta,daca ne impiedicam si nu ne ridicam,datorita acestor perceptii pesimiste, mintea poate altera activitatea genelor si , putem sa rescriem codul genetic din celulele noastre, schimband in rau chimia sangelui nostru.

Aceasta se intampla prin activitatea unui sistem compus din trei parti: exista in noi o parte care nu isi doreste sa moara (mintea constienta) si care este influentata de o parte ce crede ca va muri (prognoza medicului cu privire la starea ta, ce este inregistrata in subconstient) care se manifesta in reactiile chimice din organismul nostru (partea a treia), reactii ce se conformeaza credintei dominante. Neurostiinta a demonstrat ca partea subconstienta a mintii controleaza 95 la suta din vietile noastre, deci aceasta este credinta dominanta…Doctorul Lipton arata ca „Oamenii au fost programati sa fie invinsi de cel rau , sa creada ca ei sunt victime,  si ca nu au nici un fel de putere,de control asupra lor…Suntem programati din start cu o credinta falita a mamei si a tatalui nostru . De exemplu, atunci cand suntem bolnavi, ni s-a spus ca trebuie sa mergem la doctor, fiindca medicul este autoritatea ce se ocupa de sanatatea noastra. Am primit acest mesaj inca din copilarie, ca medicii sunt autoritatea si ca noi suntem victimele fortelor care se manifesta in corpul nostru, dincolo de abilitatea noastra de a putea controla acest lucru. Partea amuzanta este ca de multe ori, oamenii se fac bine chiar in drum spre medic. Atunci isi face simtita prezenta abilitatea innascuta de a ne auto-vindeca, iar acesta este un alt exemplu al efectului placebo”.

  Nu este suficient sa gandim pozitiv la nivel constient, ci sa indepartam sursa  blocajelor de la nivelul subconstientului

 

Oamenii pot fi atenti la credinta lor omeneasca dar nu pot intui ce se ascunde in subconstientul lor, acolo unde, de cele mai multe ori, se ascund bine, gandurile negative. Credintele tale subconstiente actioneaza fie in avantajul tau, fie in dezavantajul tau,IN FUNCTIE DE OPTIUNEA OMULUI ; uneori, incercand sa iti schimbi doar atitudinea constienta cu privire la viata, nu reusesti sa schimbi si partea subconstienta care salasuieste in tine.Noua stiinta a epigeneticii arata oportunitatea fiecarei fiinte de pe planeta de a deveni ceea ce este, si de a-si   atinge cele mai inalte posibilitati, inclusiv capacitatea de a ne vindeca corpurile, societatea si de a trai in pace. „Genomul nostru este foarte dinamic in modul sau de expresie si rezultatele pe care le-am gasit arata ca linistea mintii poate influenta in mod efectiv modul cum acesta se exprima”, arata studiul Davidson .

Si alte studii recente au aratat raspunsuri epigenetice la stimuli ca stresul, dieta, exercitiile, raspunsuri care s-au manifestat in decursul caterva ore.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*