Ce parere aveti despre legalizarea pornografiei, neomeniei, neghiobiei, nonvalorii, dar si pentru ca “alesii neamului” legalizeaza spaga pentru cei negri pe dinauntru, dar imbracati in alb!2- Umilinta fara frontiere-Românii din STRĂINĂTATE vor fi controlați de ANAF! Acasă îi așteaptă AMENZI uriașe!

ccccScrisoare deschisă către medici: Dacă astăzi v-ar lua foc casa cum v-aţi simţi dacă pompierul ar aştepta “Plicul” stând cu cisterna plină lângă flăcările care vă mistuie agoniseala de o viaţă?

La începutul scrisorii publicată pe criterii.ro, Bănulescu precizează că nu se adresează întregii categorii profesionale, ci doar “ïubitorilor de plicuri pătrate”, care s-au declarat sideraţi de faptul că ar putea fi condamnați pentru conţinutul acelor plicuri.
“Eu cred că nu aţi ştiut niciodată ce se află înăuntrul lor, iar dacă aţi ştiut vă spun de pe acum că aţi fost inumani .
De ce cred asta ?
Păi ştiţi voi oare câtor copii li s-a luat de la gură ca acele plicuri să conţină “ceva” ?
Ştiţi voi oare câţi au vândut ce aveau pe acasă ca să audă din gură dumneavoastră cuvântul magic “se rezolvă”?
În presă aţi spus adevăruri trunchiate … Aţi spus că plicul este o recunoştinţă a pacientului pentru “devotamentul”, “profesionalismul” şi grija cu care l-aţi tratat .
Eu zic că nu este aşa …Ce vă sperie pe voi este “flagrantul” care poate să vă doboare pentru că plicul vine înainte de actul medical …
În fiecare spital există la nivel de zvon tarifurile fiecărui doctor, ca să ştie pacientul, să vină pregătit . De multe pacientul chiar este întrebat dacă a venit “pregătit” …şi nu ..nu pregătit cu pijama, prosop, cană etc ci cu ceva pentru plic …
Ne spuneţi mereu că veţi pleca afară şi că acolo veţi trăi mai bine. Aşa e …şi eu am plecat ..şi trăiesc mai bine dar nu m-am lăudat în presă.
Dar să nu va închipuiţi voi că afară o să vă tolereze cineva deprinderile, abaterile , diagnostice puse aiurea şi nici nu o să vă pună cineva şefi …întâi mai trebuie să învăţaţi.
Acolo nu o să accepte niciodată să chemaţi pacientul dintr-un spital la cabinetul dv particular de acasă …”
Bănulescu nu neagă că faptul că medicii trebuie să primească salarii mai mari, ba chiar își arată susținerea față de ei, spunând că nici el nu ar vrea să fie tratat de cineva care în loc să se gândească la actul medical, se gândește la ratele din bancă.
„Am să ies cu voi în stradă, dacă va fi nevoie, dar să ştiţi că pentru situaţia prezentă doar voi sunteţi vinovaţi.
Sunteţi vinovaţi pentru că nu aţi avut demnitatea să vă cereţi drepturile celor de sus. În schimb aţi avut curajul să cereţi “drepturile” celor de jos (pacienţilor) .
În încheiere vreau să încercaţi un execiţiu de imaginaţie :
Dacă astăzi v-ar lua foc casa cum v-aţi simţi dacă pompierul ar aştepta “Plicul” stând cu cisterna plină lângă flăcările care vă mistuie agoniseala de o viaţă?”, conchide acesta.

 

sursa http://ampress.ro/sanatate/scrisoare-deschisa-catre-medici-daca-astazi-v-ar-lua-foc-casa-cum-v-ati-simti-daca-pompierul-ar-astepta-plicul-stand-cu-cisterna-plina-langa-flacarile-care-va-mistuie-agoniseala-de/

2-  Umilinta fara frontiere-Românii din STRĂINĂTATE vor fi controlați de ANAF! Acasă îi așteaptă AMENZI uriașe!

Românii din străinătate sunt iar în centrul atenției PSD și ANAF.

Aurelia Cristea deputat PSD de Cluj (fost ministru pentru dialog social) și una din șefele PSD dorește să ajute ANAF pentru a pune la plată românii din străinătate.

Ea intenţionează să depună un amendament la Codul de Procedură Fiscală prin care Fiscul să să aibă acces la toate conturile românilor care muncesc în străinătate.

Astfel ANAF intenționează să acceseze conturile tuturor românilor care muncesc în străinătate și să-i oblige pe aceștia să plătească retroactiv orice contribuție socială pe care aceștia ar fi trebuit să o plătească în țară și nu au plătit-o, chiar dacă aceasta se întinde pe mai mulți ani în urmă, informează nasul.tv.

Propunerea deputatei PSD, care se pare că este suținută de coaliția aflată la guvernare, presupune introducerea în Codul de Procedură Fiscală a faptului că ANAF poate colabora cu peste 52 de bănci internaționale, practic principalele bănci din lume.

Se urmărește mai ales recuperarea CAS pe care românii ar trebui să o plătească indiferent de locul în care lucrează, mai ales dacă muncesc la negru.

Acest amendament vine în sprijinul colectării a cât mai mulți bani la bugetul de stat secătuit atât de jaful constant al politicienilor cât și evaziunea fiscală constantă din România.

Articol redactat de Lavinia Leopa

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*