Ce nu ne spun ” vânzătorii” despre…!

pesteConsumul peştelui
Deşi ni se recomandă consumul acestuia, nu ni se spune că excesul este dăunător. Pentru ca peştii sunt plini de toxinele care se găsesc în apele din care sunt pescuiţi, precum cei din iazuri, mări şi oceane, care conţin inclusiv “urme” de mercur.

Şi peştele din ape curgătoare nu este mai pur, fapt pentru care, consumul lor regulat creşte riscul îmbolnăvirii de cancer.
Încălzirea cu sticlele de plastic umplute cu apă caldă
Unii oameni folosesc sticle de plastic umplute cu apă caldă, pentru a se încălzi. Nu ni se spune că plasticul din care acestea sunt confecţionate conţine o substanţă chimică, bisfenolul A, care poate cauza cancer la sân, prostată şi disfuncţii ale sistemului endocrin.
Folosirea aţei dentare şi a produselor fardante
Unele produse de igienă personală, precum aţa dentară, şamponul, rujul şi multe alte produse de “înfrumuseţare”, conţin compuşi perfluorinaţi, dăunători pentru ficat rinichi, nervi etc. Spre exemplu, cremă de protecţie solară este recomandată de către fabricanţi şi mafia lor, pentru a ne proteja de razele ultraviolete, care pot cauza apariţia cancerului de piele, însă nu este nici ea sănătoasă. Cremele de protecţie solară cauzează o deficienţă a vitaminei D. „Blocarea” razelor, cu ajutorul cremei de protecţie, „blochează” şi absorbţia vitaminei D în organism.
Televizorul
Oricât de puţin timp ne petrecem în faţa televizorului, acest “robinet” ne încărca şi ne afectează viaţa pe termen lung. Un studiu a arătat că pentru fiecare oră petrecută în faţa televizorului, se pierd 22 de minute din viaţă. Cu alte cuvinte, o persoană care se uită la televizor şase ore pe zi riscă să moară cu cinci ani mai devreme. Dacă mai avem în vedere “dejecţiile” pe care ni le descarcă în inimă şi în minte…, obligatoriu, trebuie să ne lepădăm de el.
Sucul de fructe
Pare greu de crezut, deoarece este recomandat de medici, însă sucul de fructe poate fi periculos, mai ales dacă fructele conţin poluanţi de la tratamentele făcute, precum dioxidul de sulf. Acesta este folosit drept conservant pentru fructele uscate, inclusive în producerea vinului şi este tolerat de majoritatea oamenilor, în cantităţi mici. Pentru unele persoane, însă, acesta este dăunător, putând cauza reacţii alergice.
Mâncarea ambalată…
Un grup de oameni de ştiinţă din Toronto a descoperit că substanţele chimice care sunt folosite în ambalajele produselor, ajung şi în mâncare. Aceste substanţe chimice sunt extrem de periculoase, putând cauza apariţia cancerului.

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*