Câteva benefici ale fructelor şi ale mierii

stresCătina: Creşte imunitatea; Tonic vascular; Nucile: Scad riscul de diabet; Reduc riscul de cancer; Merele: Reduc nivelul colesterolului; Reduc incidenţa cancerului; Au proprietăţi antioxidante; Prunele: Ameliorează durerile reumatice; Cresc imunitatea Struguri: Reduc riscul de boli cardiovasculate; Efect antiinflamator; Gutuile: Previn gripa şi răceala; Îmbunătăţesc digestia; Stimuleaza funcţia hepatică; Rodile: Au efect antibacterian; Excelent antiseptic; Bogate în antioxidanţi; Perele: Asigură buna funcţionare a sistemului imunitar: Susţin sănătatea inimii şi a colonului.
O combinaţie minunată
Într-un borcan de 800 g se pun fructe de cătina până ce vasul se umple la nivelul a două treimi din capacitate. Apoi se adaugă miere de albine până ce se umple borcanul, apoi se lasă 7-10 zile la macerat la rece. Gustul produsului este unul dulce acrişor, ori ce copil cu siguranţa nu-i poate rezista. O lingură dimineaţa pe stomacul gol şi cu siguranţă organismul o să îţi mulţumească. Un alt produs plin de vitamine, minerale şi tot ce e mai bun pentru organism este amestecul dintre miere şi sucul de cătină, la care însă adăugăm şi puţină tinctură de propolis. Într-un litru de suc de cătină obţinut prin presare la rece se adaugă 400g miere de albine şi o sticluţă de tinctură de propolis. Se omogenizează produsul şi se ţine la rece în frigider. În fiecare dimineaţă pe stomacul gol se ia câte 50 ml pe stomacul gol. Acest produs face mult mai mult pentru sănătatea ta decât ori ce pliculeţ cu multivitamine şi minerale pe care îl poţi cumpăra din farmacie. Aceste produse reunesc într-un mod extraordinar efectele minunate ale mierii cu acţiunea de excepţie a cătinei asupra organismului vitaminizând şi detoxificând fiecare celulă din corpul uman. De asemenea mierea cu cătina ajută la refacerea organismului după diverse traume, sau după o perioadă de convalescenţă. Mierea cu cătina este şi un excelent energizant de aceea se recomandă a fi consumat dimineaţa pentru că are un efect mult mai revigorant decât cafeaua.
Dintre afecţiunile vindecate amintim: ● este folosit şi în alcoolism, stres, astenie, anemie, coronariene, hipertensiune, gingivite; ● pentru tratarea afecţiunilor ficatului, splinei şi rinichilor; ● pentru tratarea anumitor afecţiuni ginecologice; ●inhibă pofta de mâncare; ● ţine sub control nivelul colesterolului; ● în acelaşi timp vitaminizează organismul; ● ţine sub control nivelul colesterolului; ● ajută la păstrarea tinereţii;

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*