1. Pentru ca romanii le stau in gitul globalistilor, au hotarit sa ne extermine incet, dar sigur, prin mâncarea cu nanotehnologie;2 . Pericol, Soarele si-a dat ochii peste cap

Revista Informatii Agrorurale va ofera ,fara bani,spatiul pentru publicat orice text si  oferte sau cereri la Anunturi Gratuite  pe www.informatii-agrorurale.ro

aaaaPentru asta,la finele anului trecut a fost modificat Regulamentul privind informarea consumatorului, în virtutea unei directive europene!…

La unul dintre capitole, normativul ne impune o regulă în privinţa tuturor ingredientelor prezente sub formă de “nanomateriale fabricate”: trebuie specificate în mod clar în lista ingredientelor, denumirile acestora fiind urmate de cuvântul “nano” între paranteze – (NANO).
Prin “nanomaterial fabricat” se înţelege un ingredient produs prin nanotehnologie, ce conţine unul sau mai multe elemente de dimensiuni de ordinul a 100 nanometri (un metru are un miliard de nanometri).
“Nanomaterialele oferă oportunităţi tehnice şi comerciale, însă pot prezenta riscuri pentru …mediu şi pot ridica probleme de securitate şi sănătate pentru oameni şi animale ”

Normativul mai sus-menţionat avertizează: “Nanomaterialele oferă oportunităţi tehnice şi comerciale, însă pot prezenta riscuri pentru …mediu şi pot ridica probleme de securitate şi sănătate pentru oameni şi animale, de aceea, consumatorii trebuie informaţi corespunzător”. Cu alte cuvinte, materialele în discuţie conservă bine alimentul, dar pot omorî consumatorul…
Profesorul universitar dr. ing. Eden Mamut, de la Institutul de Nanotehnologii şi Surse Alternative de Energie din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, ne-a declarat că nanoelementele sunt particule foarte mici, care transportă substanţele active, adică E-urile, cele care măresc rezistenţa în timp a alimentului.
Nanoelementele măresc eficienţa E-urilor si ele mortale!

Astfel, alimentele au o durată de viaţă mai lungă, lucru indispensabil în industria alimentară actuală.
“Trebuie menţionat că tehnologiile nano eficientizează acţiunea substanţelor active pe care le transportă, prin modificarea structurii materiei, lucru care le face imprevizibile şi extrem de periculoase. Încă nu se ştie ce pot produce în domeniul alimentar şi nu numai, pentru că au fost prea puţin testate! Este posibil ca prin această tehnologie să se fi deschis o cutie a Pandorei!” a subliniat profesorul Eden Mamut.
Şi nu e sigura voce avizată care trage un semnal de alarmă.
“Din anul 2009, România a fost supusă unor experimente cu tehnologii care par eficiente din punct de vedere economic, dar pot avea efecte devastatoare pe viitor. S-ar putea ca în scurt timp să nu mai avem controlul sanito-genetic asupra oamenilor şi animalelor”, ne-a spus despre nanotehnologie prof. dr. Florina Bran (foto), prodecan al Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Istoria nanotehnologiilor s-a născut în anul 1959, când fizicianul Richard Feynmann a pus la bătaie un premiu de 1.000 de dolari pentru echipa de cercetători care va reuşi să manipuleze un material la nivel atomic
Abia după anul 2000 s-a constatat că tehnologia nano nu înseamnă doar aranjare spaţială a materiei, ci şi modificare a proprietăţilor acesteia.
“Nanotehnologiile pot schimba astăzi funcţionalităţile obiectelor. Să dăm un exemplu: până la nanotehnologie, cel mai bun conductor de căldură era diamantul. Astăzi, nanotuburile de carbon sunt de trei ori mai bune conductoare de căldură decât diamantul. Anul trecut, pe nanoparticule de argint şi aur s-au pus straturi extrem de fine de extract de venin de albină. Această combinaţie a fost injectată unui bolnav de cancer în zona afectată Au început însă să se fabrice nanoroboţi militari, care pot scăpa foarte uşor de sub control. Iată doar un exemplu pentru care lumea ştiinţifică priveşte cu mare precauţie această tehnologie. Nu ştim ce surprize neplăcute ne poate produce în viitor

“În momentul de faţă, mai multe firme introduc elemente de nanotehnologie în produse farmaceutice şi aditivi alimentari, care accentuează sau produc maladii şi boli foarte grave
Savanţi renumiţi au atenţionat că nanotehnologia utilizată fără discernământ poate afecta durata de viaţă a oamenilor şi, scăpată de sub control în zona industrială, poate provoca dezastre ecologice. Repet, folosită fără discernământ, nanotehnologia reprezintă un risc şi o ameninţare pentru securitatea naţională”, a declarat pentru Libertatea generalul în rezervă dr. Emil Străinu (foto), fost consilier parlamentar pe probleme de ameninţări neconvenţionale şi asimetrice.
Nanoroboţii ar putea fi cei mai buni spioni sau luptători din lume

Realizarea nanoroboţilor a avut de la început o latură medicală şi una militară. Cea medicală se referă la capacitatea acestor maşinării micuţe de a repara omul pe interior, repede, eficient, fără urme. Latura militară se referă la posibilitatea de a spiona fără a lăsa urme sau chiar la a ataca anumite obiective fără ca acest tip de atac microscopic să poată fi anihilat în vreun fel – asta pentru că nu există, deocamdată, contramăsuri!

Pericol,Soarele si-a dat ochii peste cap

Soarele s-a „dat peste cap”, a anuntat NASA la sfarsitul lui decembrie. Desi steaua care defineste sistemul nostru solar nu s-a dat peste cap in mod fizic, polii ei nord si sud s-au inversat intr-un proces natural marcand mijlocul a ceea ce este cunoscut drept ciclul solar.
Potrivit lui Todd Hoeksema, director al Observatorului Solar Wilcox de la universitatea Stanford, soarele trece printr-un ciclu natural cu o medie de 22 de ani. La fiecare jumatate de ciclu, zonele de intensa activitate magnetica solara, cunoscute ca pete solare, se misca treptat din regiunea ecuatoriala a Soarelui catre poli, in cele din urma tulburand campurile magnetice ale nordului si sudului solar. In final, campul magnetic al soarelui inceteaza complet, apoi reporneste cu polii pozitiv si negativ in partile opuse.
“Este precum o maree care vine sau pleaca dinspre tarm”, a spus Hoeksema. “Fiecare mic val aduce putin mai multa apa spre tarm, si in cele din urma, se ajunge la miscarea in sens invers a apei.”
Acest ciclu se repeta apoi, sfarsind atunci cand polii sunt inapoi la locatiile lor initiale. Inversarea recenta marcheaza punctul de mijloc al Ciclului Solar 24, care a inceput in 2002.
Cu putin timp inainte, in decembrie, fizicienii ce studiaza soarele au anuntat ca „Polul Nord al Soarelui deja si-a schimbat semnul, in timp ce Polul Sud se grabeste sa il ajunga din urma.”
Ciclul Solar 24 a fost plin de surprize. Initial s-a prezis ca va ajunge punctul de mijloc in 2012, dar savantii au revizuit aceasta estimare la 2013, atunci cand 2009 a fost marcat de „o extrem de scazuta activitate”, care, daca ar fi continuat, ar fi dus la o alta Mica Glaciatie.
Pentru a marca indelung anticipata inversare solara, NASA a prezentat o simulare video a celei de-a doua jumatati a Ciclului Solar 23.
„O inversare a campului magnetic solar este, literalmente, un mare eveniment”, a spus Tony Phillips de la NASA.
Videoul incepe din 1997, aratand soarele cu polaritatea lui pozitiva (marcata cu linii verzi) deasupra si polaritatea negativa (linii violete) dedesubt. Videoul arata liniile ce se misca treptat catre capetele opuse ale soarelui, schimbandu-si complet locul in 2002. Aceasta a marcat sfarsitul Ciclului Solar 23 si inceputul actualului ciclu.
Puteti vedea acest video aici: http://www.youtube.com/watch?v=IsxFop3qZsk

Inversarea solara va avea efecte semnificative care trec dincolo de propriul nostru sistem solar, desi putine dintre acestea vor fi resimtite pe Pamant.
La capatul fiecarei tumbe magnetice, soarele trece prin perioade de activitate solara mai intensa, in timpul carora sunt mai multe pete solare, si mai multe evenimente de tip eruptie, precum cele tipice si ejectiile de masa coronala”, a spus Karen C. Fox de la NASA.
Pentru noi, cei de pe Pamant, aceste efecte vor fi, in majoritatea lor, limitate la o sporire in extindere, frecventa si vizibilitate a aurorelor boreala si australa – Luminile Nordului si Sudului. Inversia magnetica ar putea sa mai duca si la furtuni geomagnetice ciudate, care sa perturbe temporar semnalele satelitilor sau pe cele radio.
„Nu este un eveniment catastrofic” a spus Hoeksema, „este un eveniment la scara larga, care s-ar putea sa aiba unele reale implicatii, dar nu ceva de care sa ne ingrijoram”.
Totusi in spatiul exterior, efectele s-ar putea sa fie resimtite mai puternic.
„Domeniul influentei magnetice a Soarelui (cunoscut si ca „heliosfera”), se extinde pana la bilioane de kilometri dincolo de Pluto”, a spus Phillips. „Schimbarile polaritatii campului vor crea unde de soc tocmai pana spre sondele Voyager, la pragul spatiului interstelar”.
„Si razele cosmice sunt afectate”, a spus ea. „Acestea sunt particule de inalta energie, accelerate pana aproape de viteza luminii, de exploziile supernovelor si de alte evenimente violente din galaxie”.
Aceste evenimente ar putea avea impact asupra explorarii spatiului. Razele cosmice intensificate, de exemplu, ar putea deteriora sondele spatiale, sau chiar ar putea pune in pericol fizic pe astronauti. Ele ar mai putea avea efect asupra climei Pamantului, desi natura exacta a acestor efecte ramane neclara.
Sursele pentru acest articol includ:
http://www.independent.co.uk/news/science/sun-will-flip-upside-down-within-weeks-says-nasa-8942769.html

Adauga un comentariu

Nume*

Adresa de email* [Nu va fi publicata]

Comentariu*